sen
nasıll oldunn geçenn kötüydünn
oyyiyiyim canim benim atlattim bana eskiyi hatiratan insani mekani filan görünce kötü oluyorum
o
oyyyapmaa be bacımm bilirimm o durumuu herşeyy değişiyoo vallaa bi ölüm sonn gerçekteeen
aminn bacımm aminn hepsii zor vallaa geçip giderdee burdaa kutlarızz inşallahhbenimki ask acisi degil bacim is acisi :S
valla hayat iste bakalim daha neler yasiycaz allah gönlümüze göre versin
enerjii işi bacımm ama binnazdaa bi selin imeri beğenmiştimm onunn dışındaa hep pembe tabloo o sitee olumsuzz konuşmayıı yasaklamışşkızlar binnaz abla da tarot falı olarak kmi önerirsiniz
kızlar binnaz abla da tarot falı olarak kmi önerirsiniz
bugündee fall baktırmadımm dayandımm dayandımmm ablamdaa atmadıı dua ettimm içim darlandıkcaa
enerjii işi bacımm ama binnazdaa bi selin imeri beğenmiştimm onunn dışındaa hep pembe tabloo o sitee olumsuzz konuşmayıı yasaklamışş
canim binnazda atma mümkünse baska siteden olsun
saoll kuzummm azalttıımm ama haftayaa atarımmm yinee olsunn bu kadar dayanmakk cok iyiiharika gidiyorsunnnnnn zezii:)
binnazzdaa falcıı yok bacımmPınar gökçe dye brne baktrdm ama dönup dolaşıp ayni cümleler kuruldu hep pek memnun kalmdm
kuzum cikanlari detaylica yazarmisin hangileri detaylica bilmisbugünn cokk mutluyummm mirass olayımızz kesinleştiiibu konudaa yanılann cok falcıı sayılırrr ama bilenlerr nesibee yiğitt selanaaa farklılıklarr var ama olsunn
kuzummm binnazzda yazdımm ordannn burayaa kopyalimm bekleekuzum cikanlari detaylica yazarmisin hangileri detaylica bilmis
müjdemm vaarrkızlaarr bizimm aile içinn cok önemlii bir mirass durumuu vardıı nesibeye geçen ay attığım falda ocak ayındaa çözülecekk demiştii ve isimde V harfi olann bir erkeklee konuşulacakk karısı etkiliyorr adamıı demiştii aynen dee olduu yiğitt şubatta çözülürr amaa istediğinn şekill olmazz demişş annemee o yanıldıı istediğimizz şekildee dee olduu selenayaa falın sonundaa sormuştumm odaa bu yıl çözülecek demiştiii çok rahatlatacakk bizii çok mutluyummmm kızlaaar sercenin_gozyasi
ayy inşallahh bacımmm cok sıkışmıştıkk yaa evdee herkess cok mutluu şimdiii sen nasılsınn kuzummnesibe iyi tutturmus bu konuda
hadi bakalim hayirli olsun güzel haberler gelsin
ayy inşallahh bacımmm cok sıkışmıştıkk yaa evdee herkess cok mutluu şimdiii sen nasılsınn kuzumm
senin dertt iş demii benimm derdimdee nişanlım calışmama izin vermiyorr off çözülür inşallaahh kuzummdaa burdaa kutlarızz kızziyiyim bitanem yeni bisiy olmadi bende rutin gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?