Falıma bakabilir misiniz ?

merhaba canım. ben faldan anlamam açıkçası, ama yine de yazmak istedim. doğru çıkar mı bilemiyorum. ben de buraya bazen falımı koyuyorum ama bakan olmuyor kalıyor öyle... falında çok büyük bir risk almış birisi var sanki, nolursa olsun artık der gibi duruyor. büyük bir adım atacak sanırım. bir de karşılıklı 2 kişinin bir konuşması var, bu kişilerden birinin aklındaki düşünceler biraz fazla, ya da bazı sorunları var diyeyim. karşısındaki kişi ise ona sanırım yardımcı olacak... bir de çok uzun bir yol alınmış ve yolun sonuna gelinmiş gibi.

merhaba :) evet bakan yok pek maalesef, bende anlamıyorum..
kafamdaki soru işle ilgili daha çok aslında haber bekliyorum gelmedi henüz, stres yaptım.. adım odur belki bakalım... çok teşekkür ettim :)

Kızlar bir iş durumu var, bir de kpssye gireceğim. Bunlar için bakabilir misiniz?
Olacak mı biri, hayırlı mı?
Kpssden dolayı diğerine başvurmak konusunda emin değilim.

Kpssye girdim, yeterli puan alıp atanabilecek miyim? Bir de başka bir iş var beklettiğim özelde, emin değilim, hayırlı mı?
Gerçek, beni anlayabilen hayırlı bir dostum olacak mı?

Canım hayatın sanki hep ayakta bir şeyler bekliyorsun.hayatında taşlar oturmamış yani.ailede kopuklukmu var bilemedimSinav sonucu hemen olmayacak sanki gitmeler var bir yerlereama sonra.Ş t. Harfleri var.hayatına girecek kişi iyi birisi ama ailesinin yükünü taşıyor.görüş yada görüşme diyemem.Sanki evleneceğin erkekle tanismana daha var,hayalindeki yaşam bu değil ,bu erkek değil .kısa süre sonra çıkacak karşına hayallerindeki yaşam ve kişi.
Bebeği olacak birisi var

Teşekkür ederim.. Evet oturmadı, bir işim olmadıkça da zor... Aileden baskı var, annem özellikle çok sinirli ve anlaşamıyoruz, rahat edemiyorum, kendi istediği gibi biri değilim.
Nasıl hemen olmayacak tam anlayamadım, aksilik mi olacak?
Şuan yok sevdiğim biri.. Daha var derken, kısa bir süre mi var? Sonda öyle demişsiniz..
O özeldeki iş çıkmadı sanırım...

AtamA hemen olmayacak, hayallerine özel ve genel anlamda az kalmış kavusmana

Kalbine bi ateş düşmüş. Çok sıkıntılı bi dönem geçirmişsin ama geride kalıyor yavaş yavaş.
Sürekli kararsızson. Aslında genel tutumun bu değil ama son zamanlarda hep seçenekler çıkmış önüne. Aşk hayatın şu aralar monoton mu sanki? Halinden çok memnun deilsin arayış içindesin sanki yada beklediğin birşeyler var.
Ailenle ilgili her zamankinden fazla mutlusun. Kardeşin yada yakın bir arkadaşın çok istediğin birşey konusunda sana yardımcı oluyor.
Uzun zamandır duasını ettiğin şey nihayey olacak. Bu maddi konularla alakalı birşey. Gerçekten mutlu olacağın gelişmeler yaşanacak.
Ama niyeyse herşey olumlu olmasına rağmen karamsar bir ruh halin var.
Kendinle ilgili de bir karar aşamasındasın. Saçını değiştirecek tarz değiştirecek yada kilo alıp vermekle ilgili bi değişiklik istiyorsun. O konuda bile kararsızsın şu ara. İşle ilgili aklını kurcalayan iki şey var. Bunlardan birinde de aklını yine iki şey karıştırıyor. Daha az teferruatlı olanı tercih edersen daha başarılı görünüyorsun.

Evet gerçekten çok sıkıldım, insanlardan, kırılmaktan..
Evet kararsızım.. İş konusunda özellikle, aile çevre baskısı da var. Ailemle özellikle annemle zıt görüşlerdeyiz.
Aşk yok hayatımda, hoşlandığım biri de yok.. Çıkarmam gereken insanları hayatımdan çıkardıktan sonra yalnızlık çok güzel ve rahat geldi, kendime aileme döndüm ama gerçek ömürlük bir dost veya aşk(son) bekliyorum evet, bir iki insan olsun istiyorum, Allah'tan diliyorum nasip eder inşallah.
Yakın diyebileceğim bir arkadaşım var mı çevremde bilmiyorum ama hayırlısı : )
Bir de iş durumu var, olsa daha iyi olacak gibi.
Kpssye girdim ben, en büyük dileğim bu, iş konusunda özellikle kpss konusunda çok dua ettim, kabul olur umarım.
Çok teşekkürler : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…