Selam,
Selam,
Canim kalbin cok sıkmıssın ikiye bolmussun ve 1 umut ışığın açılmış. 1 yokun acilmis isinle ilgili fakat onunde bir engel var bu engeli asinca dışarı çıkıyorsun, senin kismetin var aslinda ama sana ulasamiyor sanki kismetin başkaları tarafindan alınıyor. Bir boga çıkmış, boga gücü ve parayi simgeler biraz daha sabirli olmalisin is ve para yonunden rahatlayacaksın fakat bazı sıkıntıları aştıktan sonra gerceklesecek. Birinin söyledigi sozler kalbini kirmis, birde düşman çıkmış.
Senin kısmetin dışarı aciliyor sanki esyalarin birden toplanip çıkacaksın.8 vakit sonra is konusunda ufak bir rahatlama var. Hayatinda seni basina tac edecek birisi girecek aslinda 2 kisi var bunlardan birisi uzaktan gelecek o sana daha mantikli gelse de digeri senin kaderin olacak. Aslinda sen duygulariyla degilde mantigiyla hareket eden birisin, duygusal davranmaman hayatinda dogru kararlar almani saglayacak. Kılıcını cekip bir konuda mücadele edeceksin, azmin sayesinde başarılı olacaksın.
Hanene bir erkegin gelisi var sanirim rutbeli bir insan sapkasi cok belirgin. Bu insan hanenize kismet getiriyor, guzel ve temiz bir kalabagin olacak. Nedense hep kalbin ters cikmis sanirim oldukca kirilmissin. Is konusunda biraz daha sabirli olmalisin henuz masani göremedim. Sanirim 8 ay icerisinde is konu çözülecek.
Iyi geceler
Birde senin yada senin icin bir başkasının yaptigi bir dua cikmis elleri acik cok belirgin cikmis, onun uzerinde kus var dua ettigin seyle ilgili bir haber alacaksın.
Çok teşekkürler. O engeller hep çıkıyor.. 8 ay çok uzun çünkü çevremde iş baskısı var sürekli, ben de sıkılıyorum ama içimden bir ses bana da bekle diyor ama anlatamıyorum kimseye maalesef, istemiyorum sanıyorlar. Hayırlısı olsun inşallah ama şu baskı bir gitse, daha rahat olacağım.
Zamanında çook kırıldım, evde de çok kırılıyorum..
Duygularımı da yoğun yaşarım özellikle aşkı, ama mantığı da kaybetmiyorum olabildiğince, zaten hayat da öğretiyor bir şeyler..
Kısmetin dışarıya açılıyor derken, iş mi evlilik mi?
Düşmanla ilgili özellikler var mı, bana zararı olacak mı? Hep çıkıyor ama kim bilmiyorum.
Bir sorum daha var çıkmışsa şayet, uzun zamandır tanıdığım biri var ama konuşmuyoruz bazı sebeplerden, daha önce de benzer durumlar olmuştu, ulaşmayı düşünüyorum fakat doğru mu olur bilemiyorum, emin değilim...
Selam,
Kısmetin dışarıda derken işi kastettim. Düşman hayvan şeklinde oldugu için çözemedim. ilişki hakkında da yorumlamısım zaten düşündüğün olmayacak demişim
Sorular hemen sorulmayınca unutuluyor. :)Son sorum için mi dediniz düşündüğün olmayacak diye? Tam anlamıyla ilişkiyle ilgili diyemem aslında, çok mantıklı bir şey de değil..
İlişki konusunda yine hayırlısı olacak sanırım düşündüğüm olmasa da?
Teşekkürler tekrar.
Sorular hemen sorulmayınca unutuluyor. :)
"Hayatinda seni basina tac edecek birisi girecek aslinda 2 kisi var bunlardan birisi uzaktan gelecek o sana daha mantikli gelse de digeri senin kaderin olacak." demişim bu çok belirgin bir sekilde görüldü falda yine de kısmet. Yani tanıdıgın değilde sanırım başka birisi girecek hayatına.. Senin için en hayırlısı olsun...İyi düşünelim iyi dileyelim iyi olsun
üzerinde durduğun bir iş var çok uğraşmışsın ama belli bir sonuç yok şimdilik tam unutmaya başlıyorsun yarım bıraktığın işi ama bir şekilde önüne geliyor, ismin de N harfi olan biri var hayatında üzüntülü bir döneme imza atmış gectiğimiz ayın 20 si senin için bir şey ifade ediyor mu bilemem eğer etkileyen bir şey olmadıysa ocak 20 de karar vermen gereken bir şey olabilir, bir bitmişlik var 3. kişiler girmiş araya çok fazla çevrende yorum yapan insan var kafanı meşgul etmelerine izin verme yakın zamanda bir kayıp yaşamışssınız ailecek. biraz sıkıntılı bir surec olabilir önümüzde ki ilk 15 gün sabırlı olmanda fayda var, bir de aşırı hırs haline gelen bir durum görünüyor, bir sır a ortak olabilirsin,...Komple yorumlayana denk gelirsem diye yine hepsini yükledim ama ikinci resmi merak ettim daha çok, ilginç geldi.. Sadece o da olabilir.
Eki Görüntüle 1347098 Eki Görüntüle 1347099 Eki Görüntüle 1347100 Eki Görüntüle 1347101 Eki Görüntüle 1347102 Eki Görüntüle 1347103
üzerinde durduğun bir iş var çok uğraşmışsın ama belli bir sonuç yok şimdilik tam unutmaya başlıyorsun yarım bıraktığın işi ama bir şekilde önüne geliyor, ismin de N harfi olan biri var hayatında üzüntülü bir döneme imza atmış gectiğimiz ayın 20 si senin için bir şey ifade ediyor mu bilemem eğer etkileyen bir şey olmadıysa ocak 20 de karar vermen gereken bir şey olabilir, bir bitmişlik var 3. kişiler girmiş araya çok fazla çevrende yorum yapan insan var kafanı meşgul etmelerine izin verme yakın zamanda bir kayıp yaşamışssınız ailecek. biraz sıkıntılı bir surec olabilir önümüzde ki ilk 15 gün sabırlı olmanda fayda var, bir de aşırı hırs haline gelen bir durum görünüyor, bir sır a ortak olabilirsin,...
ocak ayının sonuna doğru özel bir kurum olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?