Falıma bakabilir misiniz ?

İş için bakıyorum 4 tane aynı şehirde iş başvurusu yapmışsın yapacaksın 4 ü de olumsuz 2 si sehir dısında2 sininde yolu kapalı. Git gide umutsuzluğa düştüğün ve bu surecleri geçirdikten sonra. Bir mülakat gibi bir seye giriyorsun. 3 aşamalı bir sey olabilir bu. 3 asamalı bir görüşme. Orada bir numara olacaksın. O iş senin için olacak. Kış aylarında gerçekleşecek bu iş. Biraz sıkıntıya gireceksin. Ama bir numara olarak görünüyorsun. Bu arada hanede çok art niyetli insanlar var. Baya hanenin içinde bunlar ve bunların bu kötü enerjisi belki de sözleri iğne olup batıyor sana. O yüzden dışarıyı istiyorsun iş olarak uzak bir yerle niyetlenebilirsin. Bu dediğim süreç topşamda 6 aylık bir süreç ama en nihayetinde iş oluyor. Fazla ca insanlar enerjini etkiliyor. Yapı olarak fazla demorilize olmaya musait sürekli motivasyon isteyen bir yapıya sahipsiniz. Bu sizin basarınızı azaltıyor. İş konusu 6 aylık sürecin sonunda tamamlanacak. Demir ya da metal ile ilgili bu ağırlıkta bir işte öçalışma olasılığınız yüksek. Metal fabrikası, metal ile ugraan bir firma olaagı gii metal yogunlukta bir bina da olabilir. Bu kadar görebildim.

Ovv.. 6 ay çok uzun : ) Bu sürede öncelikle ailemin laflarına çokça maruz kalırım sanırım..
Şehir dışı anca kpss olabilirdi o da olmayacak başka türlü gidemem.. Ama evet istiyorum bu ilden gitmeyi.
Evet kötü enerjiden kolay etkileniyorum, demoralize oluyorum maalesef. Ne kadar az insan o kadar iyi o yüzden genellikle. Bunun bir çözümü var mı yoksa zamanla mı düzelir bilmiyorum, çok yorucu gerçekten.
Teşekkür ederim :)

6 aylık sürecin içinde de olabilirsin su anda daha öncesinde mülakata iş görüşmesine gittiysen bu da bu sürecin başlangıcı.

6 aylık sürecin içinde de olabilirsin su anda daha öncesinde mülakata iş görüşmesine gittiysen bu da bu sürecin başlangıcı.

Yok gitmedim. İşkura gideceğim bu aralar önce danışmanıma sonra kurslarını düşünüyorum bakalım...
Bu insanların enerjilerinden etkilenmemi nazar duaları azaltabilir mi ki?

Yok gitmedim. İşkura gideceğim bu aralar önce danışmanıma sonra kurslarını düşünüyorum bakalım...
Bu insanların enerjilerinden etkilenmemi nazar duaları azaltabilir mi ki?
muhakkak etkısı olur ıhmal etme vedduha suresını de okumanı onerebilirm nacizane.

Kızlar falıma bakabilecek var mı? Hem iş hem manevi sıkıntım, çevremdeki insanlar için..

çok hayırlı bir duruma sırt dönmüşsün tam da o anda pişman olmuşsun ama bir olumsuzluğun içine düşmüşsün.. senden güçlü birşey bu.. ya maddi ya manevi açıdan.. seni esir etmesi çok kolay.. ama onu aşarsan merdivenlere ulaşıyorsun.. feraha çıkan.. ama önce onu altetmelisin.. çok istediğin birşey olmuş ama biri /bişey işi bozmuş.. müsade etmiyor size.. çok dua ediyorsun çok istediklerini dile getiriyorsun hep hayatında eksik olanları haykırıyorsun bu da seni karartıyor.. bardağın boş tarafına bakmak gibi sürekli.. birileri var hep.. işinde evinde gözü olan.. seni izleyen.. niyetleri kötü değil ama mercek altındasın.. çok takıyorsun bunu.. adım atamaz olmuşsun.. ama kısmetli birisin.. kısmetlerine ulaşmada atik olamamışsın.. ama ışık var tünelin ucunda pozitif olman lazım gibi..

çok hayırlı bir duruma sırt dönmüşsün tam da o anda pişman olmuşsun ama bir olumsuzluğun içine düşmüşsün.. senden güçlü birşey bu.. ya maddi ya manevi açıdan.. seni esir etmesi çok kolay.. ama onu aşarsan merdivenlere ulaşıyorsun.. feraha çıkan.. ama önce onu altetmelisin.. çok istediğin birşey olmuş ama biri /bişey işi bozmuş.. müsade etmiyor size.. çok dua ediyorsun çok istediklerini dile getiriyorsun hep hayatında eksik olanları haykırıyorsun bu da seni karartıyor.. bardağın boş tarafına bakmak gibi sürekli.. birileri var hep.. işinde evinde gözü olan.. seni izleyen.. niyetleri kötü değil ama mercek altındasın.. çok takıyorsun bunu.. adım atamaz olmuşsun.. ama kısmetli birisin.. kısmetlerine ulaşmada atik olamamışsın.. ama ışık var tünelin ucunda pozitif olman lazım gibi..

Çok teşekkürler...
Nasıl bir şey ki bu, biri mi? Kafam o kadar dolu ki. Pozitif olmak için zorlamam mı gerekiyor yenmem için..
Çok kolay etkileniyorum insanların enerjilerinden, kötü enerjilerden.. Bazen de kolay güveniyorum birilerine.
Annem, çevrem varken beni sürekli olumsuzluklara iten, umudumu zedeleyen, üstüme gelen bir yerden sonra dayanamıyorum düşüyorum.. Beni anlamıyor kimse, anlamak isteyen yok. Hiç bir şey yapmamalarına da razıyım iyilik de yapmasınlar ama yeter ki sussunlar, rahat bıraksınlar istiyorum, biraz anlamayı deneseler keşke..
Evet çok dua ediyorum. İş lazım özellikle, baskı yaşıyorum sürekli laf işitiyorum. Biri lazım nefes alabileceğim. İş konusunda bir şey var mı?
Ben kendimi kaldırıyorum ayağa, sonra art arda üstüme geliyor bir şeyler, bir yerde dayanamıyorum yine.
Enerjimi emiyorlar sürekli ne yazık ki...
Kendi halimde biriyim, kendimi biliyorum ama böyle bırakmıyorlar bir türlü.

canım ben içimden geleni söyleyebiliyorum bir tek.. yazdıklarımı detaylandırmaya çalışayım tekrardan..
bakış açınızı değiştirmeniz -elbet kolay değil- gerekli sanırım.. yanlış tarafa bakıyorsunuz gibi.. insanlardan etkilendiğinizi gördüm ben de.. çok fazla kişi değil ama 2-3 kişi var ciddi üzerinizde etkili olan.. ama güçlü değiller.. siz müsade ediyorsunuz.. kendinizi anlatamadığınızı hissettim.. belki haliniz yok bu da olabilir.. silkelenmeye ihtiyacınız var.. kendi kısmetini bağlayanlardansınız gibi.. iş için birşey diyemeyeceğim.. inş. tez zamanda olur.. ama kötüyü çekmeyi bırakmalısınız sanki iş konusunda da daha olumlu olun..

Kızlar ben de koysam bakar mısınız?:) baktırmak ısteyen olursa ben de bakabilirim az cok ozellıkle tanımadığımız ıcın bırbırımızı daha iyi bakılır bence.
Yasım 22, ismim Lara, burcum akrep, yükselenim yengeç

Tesekkur ederim hayırlı geceler

Eklentiler

• image.webp
    105,2 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    114,9 KB · Görüntüleme: 75
  • image.webp
    104,6 KB · Görüntüleme: 79
  • image.webp
    95,7 KB · Görüntüleme: 84
  • image.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 90
  • image.webp
    116,4 KB · Görüntüleme: 116

Eskiden daha kötüydüm, pozitif olmam gerekiyor evet çünkü gerçekten korktuğum başıma geliyor, daha iyiyim eskisinden ama işte, bazen de kolay kırıldığımdan, beklemediğim şeyleri görme ihtimalinden hazırlıklı olma düşüncesi oluyor..
Ben kendimi biliyorum tanıyorum, gayet ayrıntılı da anlatırım yanlış anladıklarını insanlara ama inatla kendi istedikleri gibi anlayanlar var, kendilerine, başkalarına benzetiyorlar gibi.
Herkesi itsem de annem var.. Takmamazlık yapamıyorum. Aynı evde devamlı üstüme geliyor, negatiflik yüklüyor, aşağılayıcı konuşuyor. Bazen patlıyorum, ama kendi daima haklı olduğundan kabullenemiyor, hiç bir işe yaramadı konuşmalarım patlamalarım, çok yoruyor. Bir şey yapmadan sadece gerekli verdiğim tepkilerden bile hayırsızım, nasıl izin vermeyeceğim bilemiyorum Kötülüyor sürekli beni resmen, batıyor sanki her şeyim, çok alınıyor..
Sağolun tekrar, iyi geceler dilerim...

Kızlar annemin falına bakacak var mı? Ona göre yükleyeceğim..

Kızlar falıma bakabilecek var mı iş için?
Kart da olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…