Falıma bakacak arkadaşlara katina destesi ile fal bakacağım.

mutsuz mu ki hiç arayıp sormuyo ama. nasıl affedebilirim ki offff ne yapıcamı bilmiyorum. kafayı yicem. sokmuş yani kıızı hayatına bide annesinin üzerine yemin etti utanmadan.

mutsuz mu ki hiç arayıp sormuyo ama. nasıl affedebilirim ki offff ne yapıcamı bilmiyorum. kafayı yicem. sokmuş yani kıızı hayatına bide annesinin üzerine yemin etti utanmadan.

seviyosan bi şans daha vericeksin ve gecmisi unutacaksın, size evlilik görünüyor ee bulusmada görünüyor adam gecici bir sey yasamıs ki bundan dolayı pismanlıgı var,sana sevgisi var, suan senin gibi o da mutsuz oyleyse bulustuktan sonra bir kez uyarını yapacaksın ve sonrasında sen bana bunu yaptın sunu yaptın diye adamın basının etini yemiceksin ki iliski tekrar ayrılıga gitmesin.

canımsınn yaaa içimi ferahlattınnn. yengeç burcu inatçı gerçi ararsa 1 ay sonra falan arar eğer dediklerin çıkarsa çiçek yollıcam sana :) keşke bende senin falına bakabilsem ama yetenek yok bende . kahve falı bakabiliyomusun.

zaten buluşmanız için biraz zaman var, içine dert etme, her şeyi akışına bırak her kötü günün bir aydınlıgı vardır mutlaka, önemli değil sadece içimden geldiği için baktım.

galiba devrik cümle kurdum kuzum:18:

kardeşimin adı : fatih
açılmak istediği kızın adı :gönül Allah aşkına bi bak şuna kafamın etini yedi durdu. Selam vermiyo direk noldu diyo hatta şu anda yanımda

fatihcim sevgili olacaksınız gönülle, kızın gönlü var sende rahatlıkla açılabilirsin ki kız da senin farklı yollar bulup aşk itirafında bulunmanı bekliyor yalnız ya sen dengesizsin ya kız dengesiz sevgili olduktan sonra aranızda bi güven problemi yasanıcak,kıskanclıklar vs kartlar uyarıyor dikkatli olun, yaralayıcı,laf sokucu sözlerden mümkün mertebe uzak durun hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum :)

İnceledimm ve ben duygu karmaşası yaşayan bir bayan görüyorum bu sen olabilirsin.İçsel sıkıntıların henüz gündemde değil ama kafanın karışacağı bir döneme giriş yapacaksın.Bir ilişkin varmı bilmiyorum ama uzaklardan izleyen seni düşünen bir erkek var.Bu eski sevgili olabilir yada dargın olduğun aşkın..Bu erkek toprak grubundan galiba yükselen burcuda öyle olabilir çok sert dediğim dedik bir yapısı var.Aranızda problemlere yol açmış.Sen geri planda kalmışsın ama patlama yaşamışsın sanki son anda ona.Eğer beraberliğin varsa ciddi kararlar alabilirsiniz.Evlenmeyi düşünüyomusun bilmiyorum amaaa :) evlilik çizgileri çıkmış öyle his bana geldi iş hayatında bir değişiklik olabilir,parasal anlamda yada yükselme gibi bir şey bu.İş değiştirip daha rahat bir yere geçiş yapabilirsin.Sana güzel haberlerle yüzünü güldürecek şeylerle gelen bir bayan var.Birisinden haber getiriyor galiba,seni ilgilendiren birisi ki bu çok mutlu oluyorsun.Heyecanlandırılacaksın çok etkileneceksin bunun sebebi bir erkek....önünde 2 seçenek var.ikiside senin için iyi sonuçlanıyo hangisini seçersen seç mutlu olacaksın.İçin rahat olacak

Omuzları geniş yapılı bir adam var ya sana koşarak geliyor ya da büyük bür haber getiriyor. Hani amerikan futbolu oynarlar ya, öyle bir fiziği var:) aile büyüklerinden bir konuda azar işiteceksin ya da sana öğüt verecekler. Göğüsleri ve kalçası büyük bir kadın çıkmış galiba annen. Çok klişe olacak ama sende nazar var ve bu sende sıkıntı yapıyor. Veee bir kalp var:) ama su an erkeğin arkasında, senden hoşlanan ama sana daha açılmamış birisi olabilir. L ya da T harfi olabilir. Bir konuda bir bayan bir erkeğin kafasnı beynini yiyor bilemedim ama. Dekolte cıkmış, m straplez elbise, bir davet ya da düğün gibi bişe olabilir.
İnş öle olur ama hayatına girecek erkek çok uysal olacak gibi hisssettim:) yurtdısına gidiyor olabilir misin, eyfel çıkmış resmen. Mideden bir sorunun olabilir bir de. Bu yalan da bu kadar :)

ağzın bal yesinnnnn sana ne desem az,Allah gönlüne göre versin,herşeyin en güzeli seni bulsun.burdan bu kadar bakıyosan yüzyüze neler döktürüyosun Allah bilir.hörmetler,saygılar,sevgiler efenim size varsa elimden gelebilicek bişey yapmak isterim senin için,ezik kalıyorum böyle sana karşı.şoklardayımmmmmmmmmmmm

tşk ederim canım agzına saglık.

Defne kahve içecek misin canım beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…