Falıma bakacak arkadaşlara katina destesi ile fal bakacağım.

katina cok fazla enerji alır ama genelde falları isabetlidir benide cok ters köseye yatırmıslıgı ve soke ettigi olmustur :)

Artık aşk gelsin de ters köşe olayım mutlu olayım yeter bana yani İyice merak ettim :)

falın hazır canım.

teşekkür ederim canm ben bu kadar çabuk beklemiyordum
yani bu senin bahsettiğin araya giren kadın aldatma olarak mı aramıza giriyor yani aldatılacak mıyım:26:
buraya yazabilrsn canım özelden attığım msjıda
10 dk ya takılmasın

Son düzenleme:
aldatılacaksın malesef ama gelip geçici birisi, bunu bile bile sen büyük problemler cıkartıcaksın,iliskinden vazgeciceksin, vazgecme diyor sana adam telafi edecek hatasını ve yüzünede vurma ileride güzel günler bekliyor sizi.

yok canım gelip geçicide olsa ben kabul etmem artık öyle bir şey olduğunda büyük konuşmayımda

falda da gösterdi sen vazgeciceksin ve evlenmek istemiceksin, uyardı vazgecme telafisi olacak sonu evlilik. karar sana kalmıs.

ama heralde tekrar güvenpte evlenemem ne kadr zamn sonra olur ki bu olaylar ve ne kadar ayrı kalıyoruz bu da belli mi

sonumuz evlilik mi yoksa bana mı kalmış yani ben tekrar kabul edersem mi evlilik

Son düzenleme:
ama heralde tekrar güvenpte evlenemem ne kadr zamn sonra olur ki bu olaylar ve ne kadar ayrı kalıyoruz bu da belli mi

sonumuz evlilik mş yoksa bana mı kalmış yani ben tekrar kabul edersem mi evlilik

katina zaman vermez canım ama cok uzun zamanda vermez bunlar 1 sene içerisinde yaşanıcak olaylar, evlilik sana kalmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…