gelicek gelicek hemde cok güzel askla gelickTeşekkür ederim canım.Geçmişten kimse gelmesin ama yaa neyse hayırlısı bakalım
gelicek gelicek hemde cok güzel askla gelick
katina cok fazla enerji alır ama genelde falları isabetlidir benide cok ters köseye yatırmıslıgı ve soke ettigi olmustur :)Ayy iki gecedir sen beni şoklara sokuyorsun ya haydi hayırlısıGelsin bakalım o halde :)
katina cok fazla enerji alır ama genelde falları isabetlidir benide cok ters köseye yatırmıslıgı ve soke ettigi olmustur :)
evlilige kadar gidebilir dicektim ama daha fazla şok yaşatmak istemedim sana :)katina cok fazla enerji alır ama genelde falları isabetlidir benide cok ters köseye yatırmıslıgı ve soke ettigi olmustur :)
evlilige kadar gidebilir dicektim ama daha fazla şok yaşatmak istemedim sana :)
atarım canım buradanda msj atarım yolladım diye aklımdasın :) yorumun içinde teşekkür ederim :)
Defnee bugünlük bu kadar şok yeter canım ya benimki de canİyice şoka meraka bürünmüş haldeym emin ol
falın hazır canım.rica ederim canım =)
tamam sustum ben artık :)
sen şimdi uyumazsında acaba hangisi gelecek diye diye sabahı edersinBugünlük şok yeter o yüzden susmak iyi oldu yoksa konuş yaniTamam canm sağol tekrardan iyi geceler dilerim sana
falın hazır canım.
msja cvp verebilmem için 10 dk beklemem gerekiyor, seni bekletmeyim buradan cvplayım, yakın zamanda ciddi bir şey yok, önce o olaylar yaşanıcak ve sen vazgecmezsen evlilige gidecek.rica ederim canım =)
aldatılacaksın malesefteşekkür ederim canm ben bu kadar çabuk beklemiyordum
yani bu senin bahsettiğin araya giren kadın aldatma olarak mı aramıza giriyor yani aldatılacak mıyım:26:
buraya yazabilrsn canım özelden attığım msjıda
10 dk ya takılmasın
aldatılacaksın malesefama gelip geçici birisi, bunu bile bile sen büyük problemler cıkartıcaksın,iliskinden vazgeciceksin, vazgecme diyor sana adam telafi edecek hatasını ve yüzünede vurma ileride güzel günler bekliyor sizi.
falda da gösterdi sen vazgeciceksin ve evlenmek istemiceksin, uyardı vazgecme telafisi olacak sonu evlilik. karar sana kalmıs.yok canım gelip geçicide olsa ben kabul etmem artık öyle bir şey olduğunda büyük konuşmayımda
falda da gösterdi sen vazgeciceksin ve evlenmek istemiceksin, uyardı vazgecme telafisi olacak sonu evlilik. karar sana kalmıs.
ama heralde tekrar güvenpte evlenemem ne kadr zamn sonra olur ki bu olaylar ve ne kadar ayrı kalıyoruz bu da belli mi
sonumuz evlilik mş yoksa bana mı kalmış yani ben tekrar kabul edersem mi evlilik
katina zaman vermez canım ama cok uzun zamanda vermez bunlar 1 sene içerisinde yaşanıcak olaylar, evlilik sana kalmıs.
rica ederim canım. evet.anladım tekrar teşekkür ederim
yani ben istersem olacak bu evlilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?