Hemen yorum yapıyorum canım
Ben de senden rica ediyorum.Yine aşk için baktıracağım.Bir de o çocuğun hani sana en başta baktırdığım benim akıl ondan hayatı nasıl aşk vs var mı ?
İçin biraz sıkıntılı çıkmış özellikle bir konuda yüreğine bir şeyi sıkıştırmışsın bu senin canını biraz sıkmış.Aklından geçen düşündüklerin var.Bu konuda üç durumda netlik kazanacak üç tane düşündüğün durum için yani.Bir tane gideceğin yol var burada sana üç kişi eşlik edebilir.
Birini bir yoldan çekmek isteyceksin aldığın karar seni pek sevindirmeyecek çünkü ve sen de o karardan onu geri çekmek için çaba göstereceksin.Bu kişiyle aranızda ufak sorun da yaşayabilirsin.
Ufak tefek gözler var üzerinde nazara da geliyorsun sen.
Bir konuda birisi seni sıkıca sarıp sarmalayacak kolları arasına alacak sen bu kişi yanında da kendini güvende hissedeceksin.Şu an sevgilin yoksa dahi bu kişi sevgilin olacak kişi gibi geldi bana seni mutlu edecek ve yanında huzurda hissedeceğin birisi.Bu kişi aynı zamanda seni her anlamda isteyen birisi.
Hane içi çok ferah çıkmış huzurlu mutlu bir hane gördüm ben.Haneye gelecek farklı yerlerden iki ayrı kısmet var para olabilir veya başka türlü bir şey.Uzaktan tren gibi bir yoluculuk dailinde haneye gelecek birisi var.Yaşlı birisi var mı etrafında bilmiyorum ma bu kişi ile ilgili bir girdap var etrafında bir sürece girecek ama ansıl bir süreç çözemedim yani bir yola gireceği kesin hayatında.Haneyi de uzaktan izleyen iyi niyetli olmayan birisi var.
Hayatında güzel serücenler var hepsi de ardı arkaya gelecek bunlar senin hayatını olumlu yönde etkileyecek.Birisinin seni ite kaka gönderdiği bir yol ya da süreç var isteksiz olduğun için bu süreçte snei pek etkilemeyecek açıkcası bir yere varmayacak yani.
Bazı seni sıkan insanlar var etrafında her şeyleriyle hayatına muhalefet olan kişiler bunlar bu insanlardan uzak durursan gayet rahat olacaksın.Çünkü seni sıkıyorlar.
Defne teşekkür ederim canım.Ben de hiç kurnaz birisi değilimdir işim öylesine kaldıysa zor valla.Hayırlısı bakalım
en baştan dediğim gibi canım zor bu çocukla boşuna zamanını harcama
Eki Görüntüle 570855 Eki Görüntüle 570856 Eki Görüntüle 570857 Eki Görüntüle 570858 Eki Görüntüle 570859 Eki Görüntüle 570860
yorumlarınızı bekliyorum kızlar :)
defneeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım benm ıcın katına acarmısın?? erkek arkadasımla ayrıyız bırlesme varmı yada bırlesme yoksa yenı bır ılıskı varmı??
ikinizinde isimlerini msjla yollar mısın ona göre bakayım bende.
ne yazmam gerekiyor isim falan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?