Falıma bakacak arkadaşlara katina destesi ile fal bakacağım.

Eline geçecek bir miktar maddiyat var bu da güçlü bir adamdan gelecek.Adamında maşallahı var ei kolu heryerde olan birisi.
Bir kişi sürekli seni izliyor sanki belkide biri sana bak gözüm üstünde demişte olabilir:)
Uzun saçlı saçını tepeden bağlayan güzel biri var ve genç bir adam ona doğru adım atmaya çalışıyor yada atmış bile.
Bir sıkıntın varmış içini daraltan aldığın yada alacağın bir kaç haberle bu sıkıntıyı dağıtıyorsun.
Uzuunca bir yoldan hızla gelen bir haberin olabilir ve bu seni dahada rahatlatabilir.

Katina için ne tarz bilgi lazım sana.Şayet benim tarzımda bakıyorsan beni urmia, diğer kişiyi turan olarak seçebilirsin.

Katina için ne tarz bilgi lazım sana.Şayet benim tarzımda bakıyorsan beni urmia, diğer kişiyi turan olarak seçebilirsin.
9 kartla açılım yapıyorum kişi kartlarına gerek yok sorunla beraber isimlerinizi verirsen yardımcı olurum kusura bakma sayfaya bakmadıgım için yorumunuda geç gördüm. teşekkür ederim.

cnm anladığım kadarıyla şöyle ;

kafan biraz karışık.düşüncelere dalmışsın..bi konuda da kendine sıkıntı yapmışsın. bir tarafa toplanmış gözüküyor. birtakım şeyler üst üste gelmiş olabilir senın için ama bunda kötü 2 göz görüyorum,butun bu kara bulutların sebebi bir çif göz.

bir muradın var bu konuda sıkıntılısın sanıyorum. at çıkmış ama kafası henuz yok. yanı bıraz zamanı var dıyeyım. bir de şu göz olaylarını hafıfletmen gerek,o engelliyor biraz da.

biri uzun boylu biri daha kısa ve topluca bırıyle bır konuşman var temız muhabbetler. ayrıca bır kısıye de sırtını döneceksin.

gözyaşı var temız.

güzel bir kapıdan geçeceksin görünüyor.

hane içinde de sıkıntılısın. ama göz aydınlığın da olacak yavaş yavaş ferahlayacaksın inş. çok nazara gelıyosun diyebilirim.

teşekkür ederim sorunu msj olarak atarsan yardımcı olurum sana.

Sevgili defnee24
Sıkıntıların devam ediyor.Bir ara ufak bir rahatlama yaşamış olabilirsin fakat yine ortalık karışmış problemler üstüste gelmiş sanki ve bu daha çok hane içinde olarak çıkmış.

Karşındaki bir kişiye laf anlatmaya çalışıyorsun ama biraz kazkafalı :) birine benziyor ve seni yoruyor.Bir başka kişi ise sana resmen arkasını dönmüş ve başka biriyle ilgileniyor sen ise uzaktan bakıyorsun.

Daha önceki falda daha düşünceli bir şekilde çıkmıştın ama bu falda düşüncelerin biraz daha azalmış dağılmış.

Tahminim evli değilsin ve zihnen düşündüğün biri var çünkü koskaca iki kalp çıkmış ve sen bu iki kalbin yanyana gelmesini hayal ediyor olabilirsin.

Gelinlikli bir bayan var ama ardında o kadar çok sorun varki.Sorunlarının temelinde fare gibi biri var ve sorunlarının tepesinde oturuyor.
Sıkıntılarının içinde farklı ve daha gündeme aldığın bir sıkıntı seni yengeç gibi kıstırmış diyebilirim.

Bazı konularda yol almaya başlamışsın sıyrılmaya çalışıyorsun fakat henüz tam bir sonuç çıkmamış.Sanırım epey bir zamana ihtiyacın olacak.

Çokmu karamsar bakıyorum nedir :) ama bunları görebildim.

Son düzenleme:

teşekkür ederim :) geçer elbet birgün karamsarlıklar :)

ben fal bilmiyorum.ama biri bana kart falı herhangı kart olur tarot ıskambıl yada baska kartlar bakarsa o kişiye dua ederim :) fal bilsem bakardım ama o konuda yeteneğim yok.86 lıyım ismim tugba aşk hayatı ile ilgili fal istiyorum.:)

Abla biraz sıkıntılı bir fal sanki.Sen mi çok karamsarsin yoksa cevrendekiler böyle de seni mi etkiliyorlar bilmiyorum ama özellikle bir konuda karamsar dusunceler arasında kalmissin.Gece yatağına yattiginda tek düşüncen de bu konular kurcalıyor aklini..Herşey çözüme kavusacak fakat biraz zamanı var..
Seni çekemeyen,kısa boylu bir bayan var.Hep senin arkandaymis,yakınınmıs dostunmus gibi gözüküyor fakat seni cekemiyor.Erkek arkadasin var mi bilmiyorum abla ama bir erkekle arada sorun var,veya önceden varmış..Tekrar bu konular gündeme gelecek gibi görünüyor.Ya bir barisma bir kavusma bu.Ama eğer sevgilin varsa da oncelerden bir insan tekrar gündeme gelebilir.
Para sıkıntısı gibi bir durum söz konusu sanırım aile içinde.Her açıdan ferahlayacaginiz bir dönem olacak sizin için..

Benim yorumum da böyle.. :)
Tarot için özel mesaj atıyorum:)

karamsar gördüm seni ama aslnda çok büyük bi sıkıntın içinde yok.sıkıntılarında gelip geçici şeyler sıkma boşuna yani canını:)özellikle biriyle ilgili bi sıkıntın daha var senin.ama zamanı var o kişiyle istediğin gibi olucak kötü görmedim ben..sana ondan gelicek büyük bi haber var haber hazır da zamanı var gelememiş gibi sizi birlikte görüyorum daha sonrasında zaten.çevren ailende karışıklıklar var gibi bide.ama yavaş yavaş akıp gidicek bunlarda.birinin gözü var sende dikkat et buna tipini göremedim ama çok nazarı dokunuyo gibi.bu kadar canım bana katina açar mısın nasıl bakıyosun acaba?

sorunla beraber varsa sevdiginin adı ve senin adın yeterlidir canım. özel msj atarsan yorumlarım. şuan müsait degilim gece 12 den sonra msjlarınıza dönüş yapacagım teşekkür ederim yorumlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…