Falıma bakacak arkadaşlara katina destesi ile fal bakacağım.

Adında E olan senden hoşlanan bir erkek ümidini kesip senden vazgeçebilir..
sırtını dönüyor sabrı tükenmiş gibi..
Bir arkadaşının iki yüzlülüğünü görüp üzülebilirsin..
Bunu 3-5 kişilik kalabalıkta tartışma halinde yaşayabilirsin dikkat et
Eve gelen iki temiz kağıt var bunlar beyaz kapılar açıyor
hanede bir adam çok sıkıntılı bu kağıtlar onu rahatlatacak
Gönül ilişkilerinde zamanlaman yanlış Sen atağa geçtiğinde geç kalmış oluyorsun
Sana değer verenleri vaktinde farket derim
Sevgiler

Teşekkürler canım.Senin yorumu topiğine gönderdim

canım teşekkür ederim çok güzel bakmışsın...
iç anadolu için kpssde bekliyorum birşeyler 6. ay atama var, 8. ay olabilir gidişim : ))
umarım çıkar..

Defne yeni bir kahveyi ne zaman içersin.? ben yine rica edeceğim sana çünkü

Defne dün bakmıştın dün ki çocuk için malum umut yok dmeiştin.Benim sana sorum aşk konusunda olacak yani aşk konusunda ne yön de gelişmeler olacak hayatımda? Bir de o çocuk bei düşünüyor mu hiç ya
Şimdi bakıyorum falına cnaım

Evli değilse şayet ben gelinliğini giymiş şekilde gördüm düğün yakın bu arkadaşn sanki.Evleneceği kişinin adında Y,A harfi çıkmış soyadın da oalbilir.Arkadaşında da U harfi çıkmış ama bu isimden öte değişik çıkmış yani bilmiyorum düşündüğü veya üzüldüğü kafasına taktığı birisinin adı d oalbilir.Çok seviniyor arkadaşın öyle mutlu ki herkesle mutluluğnu paylaşıyor sevinçten.Uzaktan gelecek birisi var onunla da hasret gideriyor baya bir sevdiği kişi bu da.Mutluluklar,sevinç,şans,para hepsi resmen ardı ardına geliyor.Resmen ay doğuyor hayatına.Hanesi de çok huzurlu çıkmış.Yalnız ya annenin ya da babanın biraz hayatta ki yorgunlukları sıkıntıları yansımış biraz çökmüş yani.Haneden yola gidecek birisi var.Aynı şekilde haneye gelecel biraz yüklü para var.Küçük bir nazar çıkmış hanede ama öyle zarar verecek gibi değil biraz da imrenerek bakan birisi nazar değdirdinini farkında değil çünkü. Süper bir fal gerçekten çok beğendim.İçim açıldı resmen.

benim topiğimede bakar mısınnnn

canım evli ve 1 cocugu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…