Canım kahve falı resimlerini yüklersen ben yorum yaparım o halde olur mu ? Sen de katina destesi ile bana bakasrsın
canım msj hakkım yok harıl harıl 100 ü tamamlamak için ugrasıyorum :) 18 falan kaldı ondan sonra bilgilerimizi yazarım.defne Ben tarot açıyorum. Sorunu ve burcunu Özelden mesaj yaz. Sevgilin varsa onun burcunu da ekle. Bana da katina deste falı bakar misin.
canım baslıkta belirttigim gibi sadece bakan arkadaslara bakıyorum. kusura bakmayın lütfen.bende istiyorum lütfennnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 565762 Eki Görüntüle 565763 Eki Görüntüle 565764 Eki Görüntüle 565765 Eki Görüntüle 565766
bakalım beni neler bekliyormuş :)
hayatını bilmem ama bu fal dallas gibi şekerim
ayy ne bu böyle çok huzursuz oldum bakarken bile..
üstüste çıkmış insanlar..
iki yüzlü tartışmalar mı diyim ne diyim bilemedim
arkadaşlık ya da aşk ilişkilerinde hep sorunlar,
ihanetler mi yaşıyorsun?
bir erkek var arkasında balta tutmuş senden gizli
hiç beklemediğin bir an seni hayrette bırakırcasına çirkinleşiyor
Adında R harfi varsa bu sensin bir kız mutsuz ve bir başına..
kafasına bir şey geçirmiş olanları görmek bilmek istemiyor
yaşananlardan kaçmak istiyor sanki..
Tavsiyem çok şeffafsın az ve öz dostlar edin
herkese güvenme..
benim en iyi dostum kendimim dediğinde rahata ereceksin
iyi olacaksın inşallah
fala da inanma falsız kalma
özel msj atamıorum cnm tabiki yorumlarım =)
için çok sıkılmış senin bikaç tartışmanın ortasında kalmışsın çok samimi bi kız arkın war senin boylarında herşeyini bitek ona anlatıosun iyi bi dost hayatında aşk görünmüo yada falda çıkmamış ama arkadaş ortamında tartışmalar var buda seni üzüo bide ortamında laf çok dönüo azcık dikkat)
Şuan bir ilişkin var mı bilmiyorum ancak geçmişte bıraktığın adında M ve T harfi olan bir erkek
çok üzgün ve pişman..derinlere gömmüşsün ama aslında bu özünde iyi biriymiş temiz çıkmış..
ondan bir haber alıp şaşırabilir duygu karmaşası yaşayabilirsin..
Etrafının çevrenin desteklediği bir ilişki yaşıyorsun ya da yaşayacaksın
kısa zamanda tek beden olacağın bir aşk bu seni çok mutlu edecek..
Adında İ harfi olabilir ters yatmış bu İ sana bi dönem hayal kırıklığı yaşatabilir ama
Sonrası güzel.. tabağında tektaş.. Yakın zamanda sürprize hazır ol.. Hanenizde mülk üzerine oturmuş biri
biri bir mülk sahibi olabilir...
Bu kadar.. Ben de katina falı isterim
canım teşekkür ederim.. güzel şeyler çıkmış.. çok sağolasın..AURORAS: Canım net göremedim pek biraz kötü olmuş ekçim ama yine de gördüğümü baktığımı söyleyim sana.İçin aydınlık çıkmış genel olarak canım biraz sıkıntın var tabi ama onlar da geçiyor.Şimdiye kadar hayatına giren birisi oldu mu bilmem ama olmadıysa bile bir erkekle bir kız yüzünden ayrılman çıkmış.Onun hacrinde de iki tane başka neden var gözüküyor.Beyaz atlın için de atın şaha kalkmış yalnız aşk kapında sen de ata bninmişsin benden söylemesi.Saf temiz düşünceli bir insansın sen. Senin bu düşüncenden ötürü de önüne engeller çıkıyor bazen.İyilikten maraz doğa derler ya öyle işte.Haneye gelcek iki kadın gözüküyor farklı yerlerden olaiblir.Bazı sıkınyıların olmuş onları da atlatıp yoluna devam ediyorsun inşallah.Hane içi de biraz karışık sıkıntılı çıkmış sanki.Daha çok erkeğin yüklendiği sıkıntılar çıkmış abi veya baba olailir.Elinize de bir miktar para geçcek.
canım teşekkür ederim.. güzel şeyler çıkmış.. çok sağolasın..
atmıştım özel mesaj canım bekliyorum..teşekkür ederim yorumun için isim ve soru ile birlikte msj atarsan bakarım canım.
sedaecrincim çok kötü çektim ama artık gördüğün kadar : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?