Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu hoşlantı sanırım sadece sende var?İlişkim yok henüz hoşlantı var diyelim.Onun düşünceleri neler bana karşı hisleir neler ? Gleceğe yönelik bir ilişki söz konusu mu ?
canım bu hoşlantı sanırım sadece sende var?
üzgünüm ama onun aklında yada hayatında baska birisi var ve onunla alakalı güzel düsünceleri varKarşı tarafın dşüncesini ben de tam bilmiyorum ki.Var diye düşünüyorum sadece
üzgünüm ama onun aklında yada hayatında baska birisi var ve onunla alakalı güzel düsünceleri varsana karsı bir his göremedim cocukta
![]()
Eki Görüntüle 565762 Eki Görüntüle 565763 Eki Görüntüle 565764 Eki Görüntüle 565765 Eki Görüntüle 565766
bakalım beni neler bekliyormuş :)
cocukla alakalı durumu söyledim sana bir şey hissetmiyor tamamen diger kişiye yogunlaşmış bütün planları onunla alakalı boşuna bel bağlama bu çocuga derim ben.Hadi yaa ciddi misin :/ Başka ne var peki canım ?
merak etme bitanemdefnecim nick kullanıyorum isim deşifre etme bende olur mu canım :)
sen biryerden para bekliyorsun sanırım aslında beklediğin para var ve o para gelicek güzel bir balığın cıkmış ama sanki bu balığının önünde birisi var engelliyor gelmesini ama o balık gelicek o para sana gelicek o engeli aşıp kücük bir engel cünkü bu sana sıkıntılısın diyemem ama kafanda yarattığın bazı birkac sorunun var ama onlarıda sanki sen birisinle paylaşmışsın ve bunun sonucu bir parca daha sıkıntın sorunun herneyse dağılmış gitmiş sıkıntın yada sorunun t harfli birisinlemi alakalı isminde yada soyadında t harfi olan bu kişi sorununu paylaştığın kişidede olabilir cnkü oda sıkıntılarna ortak olmuş sıkıntılarının icinde sıkmış ama kafanı boş şeylerle kücük şeylerle doldurma hayat kısa canımm cok hızlı bir şeklde sana haber gelicek temiz güzel bir haberin var falın cok aydınlık cıkmış ama sen o kafandaki sorunları atsan daha cok rahatlicaksın m harfi birisiyle bir yola gitmeye mi niyetlendin birde yine m garfi gördüm sanki bu kişi ikilemde kalmş m kimde varsa artık 2 yada 3 şeyn arasnda kalmş bir konuda evlimisin bilmiyyorum ama falında bir bebek gördüm ve hissettim benim hislerim konuşur genelde ama sanki ya sen hamile kalıcaksın yada bir hamile birisinin bebeğini kucagına alıcaksın benim gördklerim yorumladıklarım bunlar canım
canım bu cocukla sen ayrılık yasadın mı daha önce?
: )) ben de yapıyorum onu...Benim isim yazdığım kısımda mesaj düzenleme paneli varsa canım ona tıklayıp isimleri silersen sevinirim canım sana zahmet.Yazdım ama evham yaptım şimdi de![]()
sildim canım merak etmeBenim isim yazdığım kısımda mesaj düzenleme paneli varsa canım ona tıklayıp isimleri silersen sevinirim canım sana zahmet.Yazdım ama evham yaptım şimdi de![]()
: )) ben de yapıyorum onu...
bu arada seda bi ara sana kahve paslamak isterim.. görüşürsek.. : ))
yok ben bu cocukla hic cıkmadım hic sevgili olmadım daha önce