Falıma bakacak arkadaşlara katina destesi ile fal bakacağım.

$IMG-20121201-06474.webp $IMG-20121201-06475.webp $IMG-20121201-06476.webp $IMG-20121201-06477.webp $IMG-20121201-06478.webp

bakalım beni neler bekliyormuş :)

İçini sıkmışsın bazı konulara ama aydınlığa kavuşuyorsun yavaş yavaş.Birisi içinde canını sıkmışsın.Sanki sen birisini istiyorsun ilişkin var ya da fakat o kişinin sana arkası dönük çıkmış.Sen de bir erkeğe arkanı dönmüşsün.Olmasa da olacak veya olmuş diyebiliriz bu duruma da.Kafana çok takıyorsun budurma d aiçine oturmuş sanki.Atlatacağın iki sıkıntılı dönemin var birisi biraz seni üzecek gözüküyor.Kısmetlerin üst üste geliyor çıkmış.Şansın senin yanında olacağın bir dneme gireceksin ve bu dönemle özgürlüğe kavuşacaksın.Okuyorsan eğitim hayatında veya çalışıyorsan iş hayatında yüksleiş söz konusu başarı snei bekliyor.Bunlar yoksa da hayatında bir yükseliş var diyebiliriz.Kabuğuna çekilmişsin her şeyi sineye çekip düşünüyorsun yalnız hissediyorsun kendini bazen snaki.Dualı bir ortama gireceksin bolca dua et orada.Hayatında da bir kişiyi kaybedeceksin yani hayatından çıkacak.Bu snaki seni biraz aracak fakat sonra rahatlıyorsun.Hamilelikle ilgili hbaer var haneden.Hanede annen veya sen ablan varsa ablanda olabilir ama bir kişi çok üstüne geliyor çıkmış.Eline valizini almış haneye gelen birisi var büyük ihtimal bir kadın.

Son olarak sorun yaşadığın birisi var mı bilmiyorum var çıkmış o kişiyle aranızda engeller var ve bu engeller de büyüyor git gide.

sen biryerden para bekliyorsun sanırım aslında beklediğin para var ve o para gelicek güzel bir balığın cıkmış ama sanki bu balığının önünde birisi var engelliyor gelmesini ama o balık gelicek o para sana gelicek o engeli aşıp kücük bir engel cünkü bu sana sıkıntılısın diyemem ama kafanda yarattığın bazı birkac sorunun var ama onlarıda sanki sen birisinle paylaşmışsın ve bunun sonucu bir parca daha sıkıntın sorunun herneyse dağılmış gitmiş sıkıntın yada sorunun t harfli birisinlemi alakalı isminde yada soyadında t harfi olan bu kişi sorununu paylaştığın kişidede olabilir cnkü oda sıkıntılarna ortak olmuş sıkıntılarının icinde sıkmış ama kafanı boş şeylerle kücük şeylerle doldurma hayat kısa canımm cok hızlı bir şeklde sana haber gelicek temiz güzel bir haberin var falın cok aydınlık cıkmış ama sen o kafandaki sorunları atsan daha cok rahatlicaksın m harfi birisiyle bir yola gitmeye mi niyetlendin birde yine m garfi gördüm sanki bu kişi ikilemde kalmş m kimde varsa artık 2 yada 3 şeyn arasnda kalmş bir konuda evlimisin bilmiyyorum ama falında bir bebek gördüm ve hissettim benim hislerim konuşur genelde ama sanki ya sen hamile kalıcaksın yada bir hamile birisinin bebeğini kucagına alıcaksın benim gördklerim yorumladıklarım bunlar canım

sen biryerden para bekliyorsun sanırım aslında beklediğin para var ve o para gelicek güzel bir balığın cıkmış ama sanki bu balığının önünde birisi var engelliyor gelmesini ama o balık gelicek o para sana gelicek o engeli aşıp kücük bir engel cünkü bu sana sıkıntılısın diyemem ama kafanda yarattığın bazı birkac sorunun var ama onlarıda sanki sen birisinle paylaşmışsın ve bunun sonucu bir parca daha sıkıntın sorunun herneyse dağılmış gitmiş sıkıntın yada sorunun t harfli birisinlemi alakalı isminde yada soyadında t harfi olan bu kişi sorununu paylaştığın kişidede olabilir cnkü oda sıkıntılarna ortak olmuş sıkıntılarının icinde sıkmış ama kafanı boş şeylerle kücük şeylerle doldurma hayat kısa canımm cok hızlı bir şeklde sana haber gelicek temiz güzel bir haberin var falın cok aydınlık cıkmış ama sen o kafandaki sorunları atsan daha cok rahatlicaksın m harfi birisiyle bir yola gitmeye mi niyetlendin birde yine m garfi gördüm sanki bu kişi ikilemde kalmş m kimde varsa artık 2 yada 3 şeyn arasnda kalmş bir konuda evlimisin bilmiyyorum ama falında bir bebek gördüm ve hissettim benim hislerim konuşur genelde ama sanki ya sen hamile kalıcaksın yada bir hamile birisinin bebeğini kucagına alıcaksın benim gördklerim yorumladıklarım bunlar canım

canım bu cocukla sen ayrılık yasadın mı daha önce?

Benim isim yazdığım kısımda mesaj düzenleme paneli varsa canım ona tıklayıp isimleri silersen sevinirim canım sana zahmet.Yazdım ama evham yaptım şimdi de :34:

Benim isim yazdığım kısımda mesaj düzenleme paneli varsa canım ona tıklayıp isimleri silersen sevinirim canım sana zahmet.Yazdım ama evham yaptım şimdi de :34:
: )) ben de yapıyorum onu...
bu arada seda bi ara sana kahve paslamak isterim.. görüşürsek.. : ))

Defne dördüncü sayfa da var bir de sana zahmet o da oluyorsa ona da kaldırabilir misin ?:34:

: )) ben de yapıyorum onu...
bu arada seda bi ara sana kahve paslamak isterim.. görüşürsek.. : ))

Canım sana zaten sözüm var istediğin zaman yükle ben yorumlar sana gönderirim bu sayfa da gönder ister özel msjla gönder tamam mı :34:

yok ben bu cocukla hic cıkmadım hic sevgili olmadım daha önce

şimdi şöyle bir sorun var. bu cocugun ayrılmıs oldugu birisi var aslında ona hala baglı onunla yeniden barısmak istiyor ve bunu kendine bayagı bir sıkıntı yapmıs.
kızla cok iyi giden bir iliskileride yokmus. cocuk ikilemlerde hem onu istiyor hem ondan kurtulup yeni bir hayata adım atmak istiyor kafası bayagı karısık cıkmıs.
seninle bulusması olacak ama biraz zaman verdi kartlar. hayatına girecek yalnız eski sevgiliden dolayı sen cok ruhsal sıkıntılar yasayacaksın sabırlı ve tutarlı davranırsan
yani daha anlayısla yaklasırsan bu duruma o kişi tamamen devreden cıkartılacak. ondan sonra iliski anlamında güzel gelismeler olmaya baslayacak. emeginin karsılıgını alacaksın.
seni engellerle dolu ama sabrın sonunda dileklerinin olacagı bir ilişki bekliyor bu erkekle.

Back
X