- Konu Sahibi merissu744
-
kader çarkı ne peki canım .teşekr ederm bu arada
kaderine bırakman gereken şeyler
arkadaşlar kendi falım erkek arkadaşımın falı ve ikimizin falına bakana istediği sorular olmak üzere fal bakıyorum ister kahve ister çingene yalnız hepsine ayrı yorum istiyorum bu senin falın şu erkek arkadaşının diye bu ilk fal benim falım
selam canım falıma bakar mısın bende kahve falından anlamıyorum ama deniycem senin içinistersen hem çingene tarotu hem kahve falıma da bakabilirsin
Eki Görüntüle 816986 Eki Görüntüle 816987 Eki Görüntüle 816988 Eki Görüntüle 816989 Eki Görüntüle 816990 Eki Görüntüle 816991 Eki Görüntüle 816992 Eki Görüntüle 816993 Eki Görüntüle 816994 Eki Görüntüle 816995 Eki Görüntüle 816996 Eki Görüntüle 816997 Eki Görüntüle 816998 Eki Görüntüle 816999 Eki Görüntüle 817001
Bundan sonra kelebek gibi özgür kalacaksınız güzel haberleriniz var. bu kadar kargaşanın içinde sağlam bir kisiliginiz var ve umutlarınızı elde edeceginiz bir fırsat muhakkak ki olacak.Ancak suan okuyor yada çalısıyormusunuz bilemiyorum, size söyleyecegim tek sey etrafinizdaki kuru kalabalıgın söylediklerinden ziyade kendi iç sesinizi dinleyip kararlarınızı o yönde vermeniz. Fazla duygusalsın fakat bu ara aklına ihtiyacın olan bir döneme giriyorsun. sıkıntıların bir süre daha devam ettikten sonra herşey gönlünce olmaya başlayacak. Biri güzel bir sevgiye kucak açmış. Arkasında büyük bir güç var ve sanki o gücün etkisiyle kendisine çekecek önümüzdeki günlerde çok sevdiğiniz bir dostunuz sizi ziyarete gelecektir. Çok bereketli bolluk mutluluk içerisinde olacağınız bir döneme adım atacaksınız. fincanına baktıgımda büyük bir güç ve elinde bir ışıkla sanki en üste çıkmışsın. iş hayatınızla alakalı son günlerde gerçekten çok güzel gelişmeler var. Bir konuda zirveye çıkmayı planlıyorsun. Bir kişi ile bir konuşma yada görüşmeniz var ve bu sıralar bu insandan haberler alabilirsiniz . kısa süreli bir ayrılık yaşayacaksınız sevdiğiniz bir kişi ile.. içini sıkan durum sırasında karşına bir kısmet çıkacak ve biraz olsun rahatlamanı sağlayacak. Haneye bir mal girecek, ayrıca evde iki temiz ve güzel olay var. İyi şans senden yana.Çok büyük bir sevinç yaşayacaksın beklediğin güzel haberi alacaksın. fakat size sunu söylim fincanınız da küçük küçük balıklar çıkmış çok kısmetli olacağınız bir döneme giriyorsunuz Bazı zorlukları atlatıp çok önemli bir karar aşamasına geleceksin. Önüne tertemiz bir yol çıkıyor, bu yolun ağzı da açık. Eğer bu yola girmeyi istersen ilerlemen hiç de zor olmayacak çünkü psikolojik olarak yeterli donanıma sahip olduğun için önüne çıkabilecek engelleri kolaylıkla aşacaksın. Bu arada size yapışmış bir insan var ve sanki bu insan sizin üzerinizden geçiniyor gibi görünüyor...lakin yakında bu kişiyide omuzunuzdan indireceginizide söyleyebilirim.. Uzun ve zahmetli bir yol seçmişsiniz kendinize.Başarıya yahut aradığınız mutluluğa ulaşacaksınız, fakat hayatın çetin yollarından da bir bir geçeceksiniz. arkadaşlarınla şu aralar kimle ne konuşacağına dikkat etmelisin çünkü anlattığın bazı şeylerden pişman olabilirsin kilolu bir arkadaşın varsa ona anlattıklarına dikkat et kahveyle tarot karışık baktım sende bana hem kahve hem tarot bak
teş.ederim canım peki birşey sorucam sevgilimle ayrıldık tekrar barışma söz konusu mu bakabilirmisin
tkrar barışma var ama zamanı var senin ona gideceğini görüyorum
teş.ederim canım peki birşey sorucam sevgilimle ayrıldık tekrar barışma söz konusu mu bakabilirmisin
bence yanlış ama teş.ederim canım sağol birazdan yazıcam yorumunu
belli olmaz bu işler büyük konuşma bende aynısı kaç kere dedim ama gittim ama benim sana tavsiyem gitme sen adım atma asla kalbini dinle ama sen adım atma
kaderine bırakman gereken şeyler
canım erkek arkadaşınla ilgili birşey öğrenmişsin kötü birşey aldatılma gibi olabilir ama sen çok mücadele etmişsin zamanında artık emeğinin karşılığını alamadığını anlamışsın ama sen geriye dönip baktığında kendinle gurur duyuyorsun yani diyorsunki olmadıysada benim yüzümden değil ben elimden geleni yaptım.sen artık bunları aşman gerektiğini anlamışsın yeni bir başlangıç yapmak istiyorsun yani bir aile kurmak istiyorsun artık hayatında kim olacaksa olsun diye düşünüyorsun.bugünlerde hava grubundan orta yaşlı yada üstü bir erkekle görüşmen olmuş.yakında maddi konuda başarı elde edeceksin çalışıyormuydun bilmiyorum canım ama çalışmıyorsanda bir yerden sana yardım gelecek burada ben toprak grubundan bir kadın gördüm bu annen olabilir diye düşündüm bilmiyorum o sana yolgösterecek sanki.canım sen bir işe başlamayı falan mı düşünüyorsun bu konuda ailenden destek mi bekliyorsun öyle ise onlar sana yardım edecekler.yalnız çevrende senin sabırsız biri olduğun düşünülüyor.eğer dediğim gibi bir işe girişmeyi düşünüyorsan çevrende yapacağın işin getirisinin az olacağı düşünülüyor bunu sanırım ailen düşünüyor.ilerde duygusal anlamda hayata küstüğün zamanlar olabilir ama bu uzun sürmeyecek.ilerde maddi anlamda kendini rahat hissedeceksin.
peki o geri gelcek mi
canım bak geçende bununla ilgili sana kart açtığımda "azize" kartı çıktı. sen su grubundan mısın.öyle isen bu sen olabilirsin değilsen bence hayatında biri var ve hayalindeki gibi biri olduğunu düşünüyor bu kişi için
banada kart acarmisin gull???
canım "gull " ismin mi merak ettim
yok ismim degil senin nickin altinda yaziyordu onu senin ismin sandim sonra rapisa oldugunu farkedip duzelttim
canım benimismim gül değil ama ismimin bir anlamı da gül o yüzden gülleri severim birazdan falına bakmaya çalışıcam ama söz vermiyim
:) demek ki onu hissettim :)
canım birazdan yazıcam yorumunu bu arada sende anlıyorsan benim falıma bakarsan sevinirim. şuraya yüklemiştim
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/634106-muhabbet-i-fal-235.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?