- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
- Konu Sahibi merissu744
-
ah canim hic anlamam ki
canım bak geçende bununla ilgili sana kart açtığımda "azize" kartı çıktı. sen su grubundan mısın.öyle isen bu sen olabilirsin değilsen bence hayatında biri var ve hayalindeki gibi biri olduğunu düşünüyor bu kişi için
cnm o hava burcu kova su grubuyla anlaşamaz ancak kova ve yay olcak ona ben ateş grubuyum
canım bak bunlara bu kadar takılma bence tamam burçlarda belli başlı özellikler var aynı burç grubu içindekiler daha iyi anlaşıyor ama erkekler burçlara bu kadar takılmazki birinden hoşlanmışsa burcum anlaşamıyor biz anlaşamayız deyip vazgeçmez öyle düşünme bence bak canım sen çok üzülüyorsun bunu görüyorum benim dışımda da sana nasihat edenler olmuş söylemesi kolay diyeceksin zor evet ama bence artık onunla ilgili şeyleri hayatından çıkarmalısın artık sen kendi yolunu çizmelisin o bırak ne isterse onu yapsın "ondan banane" diyebilmelisin
canım bak bunlara bu kadar takılma bence tamam burçlarda belli başlı özellikler var aynı burç grubu içindekiler daha iyi anlaşıyor ama erkekler burçlara bu kadar takılmazki birinden hoşlanmışsa burcum anlaşamıyor biz anlaşamayız deyip vazgeçmez öyle düşünme bence bak canım sen çok üzülüyorsun bunu görüyorum benim dışımda da sana nasihat edenler olmuş söylemesi kolay diyeceksin zor evet ama bence artık onunla ilgili şeyleri hayatından çıkarmalısın artık sen kendi yolunu çizmelisin o bırak ne isterse onu yapsın "ondan banane" diyebilmelisin
sanırım yaptıklarını hazmedemiyorum haketmedim çünkü
cnm şu falıma bakarmısın
yeni kahveni iç bakayım canım
olur cnm teşekkür ederim
rica ederim.dün bakamadım başım çok ağrıyodu uykum vardı.bende içtim bakar mısın?
Eki Görüntüle 817669 Eki Görüntüle 817670 Eki Görüntüle 817671 Eki Görüntüle 817672 Eki Görüntüle 817673 Eki Görüntüle 817674 Eki Görüntüle 817675 Eki Görüntüle 817676 Eki Görüntüle 817677 Eki Görüntüle 817678 Eki Görüntüle 817679
yeni kahveni iç bakayım canım
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...akiyorum-iskambil-tarotta-bakabilirsiniz.html benim falım burda buraya yaz cnm ayrı ayrı
teşekkür ederim canım.benim eskisiyle ilgili bi gelişme görüyo musun?
senin için bi karar anı olucak ama biraz olumsuz şeyler üst üste gelecek.biriyle çok büyük bi kavgan var. bi erkek bu.canım sen bu erkek arkadaşınla kavga edeceksin gene bi görüşme var ama olmicak.gözyaşalrın var bi süre daha devam edicek.biri sana yaptıkların yüzünden çok kızıcak bi bayan bu tanıdığındır arkadaşın falan muhtemelen.sıkıntılarını atlatmana zaman var.çok ağlıyosun sen.ağlama canım bu kadar görebildim
telefon haberlerin var sadece ( canım onun falında yada ikimiz için olan falda ne var
onun araması gibi mi? yakın zamanda mı bide?
canım ben sizin yüzyüze konuşmanızı gördüm ama öncesinde bi tartışma kavga var ondan sonra ve sen cidden istemiceksin bu adamı
evet arama gibi bişey gördüm ( bu arada cnm kavgayı 2 hafta önce yaptık zaten tamamen irtibatı koparttık buna rağmen mi görüşme olcak
valla ben yine bi kavga ve görüşme gördüm bilmiyorum canım.
bir yıldır hiç görüşmedik ki yüzyüze zaten ya tlf ya msj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?