falıma bakana bende kahve falı ve çingene tarotu bakıyorummmm

canım senin düşündüğün parasal sorunları olan genç bir erkek mi var.belki maddi sorunları yoktur da gereksiz fazla harcama yapıyordur buna canın sıkılıyordur emin olamadım.canım seninde parayla ilgili sıkıntın var sanırım.evle ilgili sorun mu var yada mal varlığınla ilgili bir sorun.canım sen iç münakaşa mı yaşıyorsun kıskanç birimisin ilerde bu konuda sıkıntı yaşamaktan korkuyorsun sanırım.bugünler bir kayıp yaşamışsın bu ne anlayamadım ama emek verdiğin birşey eğer bir ilişkin varsa onunla ilgili olabilir.yakın zamanda bir ilişkin varsa ondan vazgeçip çalışıyorsan yada neyle meşgulsen o konuda ilerlemek için ilerlemeyi seçeceksin.burada çok kararsız kaldım canım yani ilişkin varmı da bilmiyorum belki de evlisindir bu yüzden zor yorumluyorum.ilişkin yoksa da yakında yeni bir ilişkiye başlayabilirsin fakat kısa sürede anlayacaksınki yanlış bir başlangıç yapmışsın.ilerde hayatında çok büyük bir değişim yaşayabilirsin bu ne bilemiyorum ama hayatını kökten değiştirecek birşey

ah canim hic anlamam ki

cnm o hava burcu kova su grubuyla anlaşamaz ancak kova ve yay olcak ona ben ateş grubuyum

canım bak bunlara bu kadar takılma bence tamam burçlarda belli başlı özellikler var aynı burç grubu içindekiler daha iyi anlaşıyor ama erkekler burçlara bu kadar takılmazki birinden hoşlanmışsa burcum anlaşamıyor biz anlaşamayız deyip vazgeçmez öyle düşünme bence bak canım sen çok üzülüyorsun bunu görüyorum benim dışımda da sana nasihat edenler olmuş söylemesi kolay diyeceksin zor evet ama bence artık onunla ilgili şeyleri hayatından çıkarmalısın artık sen kendi yolunu çizmelisin o bırak ne isterse onu yapsın "ondan banane" diyebilmelisin

cnm o hava burcu kova su grubuyla anlaşamaz ancak kova ve yay olcak ona ben ateş grubuyum

sanırım yaptıklarını hazmedemiyorum haketmedim çünkü

cnm şu falıma bakarmısın

Eklentiler

• $Snapshot_20130927_34.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $Snapshot_20130927_35.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 63
  • $Snapshot_20130927_36.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $Snapshot_20130927_37.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 64
  • $Snapshot_20130927_38.webp
    8 KB · Görüntüleme: 58
  • $Snapshot_20130927_39.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $Snapshot_20130927_41.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 59

büyük bir sıkıntıyı çok güzel bir kısmete çevirdiğinizi görüyorum. Belki şuan için yok böyle bir şey diyebilirsiniz lakin pek yakında resmen bir mucize yaşayacaksınız. güçlü bir manevi yapınız var ve bu anlamda hayatınızda bir takım güzel gelismeler olacak. . etrafındaki kişilerin sağlığına dikkat etmesinde fayda var.hastanelik işi olan biri olacak üzücü birsey değil fakat heyecan yapabilirsin. toplantı ve seyahatlerin olabileceği bir dönemdesiniz, yakın zamanda yola çıkacaksınız. Ailenizden biri yaptığı işte çok başarılı olacaktır. çok sevdiğiniz birinin mutluluk haberini alacaksınız. Çok önemli kararlar almak durumunda kalacaksınız iyi düşünüp doğru kararlar almaya çalışın. S harfi görüyorum fincanda. Seni çok mutlu edecek bir olay yaşayabilirsin.yaratmış olduğunuz soru işaretleri var bu soru işaretlerini çözmeniz çok zaman almayacak.bunlar sadece sizin kendi kendinize yapmış olduğunuz kuruntular. etrafındaki kişilerin sağlığına dikkat etmesinde fayda var.hastanelik işi olan biri olacak üzücü birsey değil fakat heyecan yapabilirsin. kendin için çok önemli gördüğün bir dileğin bir isteğin var. yakın bir zamanda bu isteğin gerçekleşecek. Üzerinizdeki bulutları kaldırın bütün olumsuzlukların üstesinden gelebilirsiniz.yeterki güçlü olun. seni mutlu edecek bir haberi uzun zamandır görüşmediğin birinden alacaksın. bu arada fincanınızı çevirirken içinizden ne niyet geçirdiyseniz ki ben buna iki niyet diyeceğim..ikisi de hiç ummadığınız bir kapı açılıp bir anda gerçek olacak...ve resmen ayağınız yerden kesilecek. Size verebileceğim tek tavsiye her şeyi çok güzel bir şekilde yasar gibi bir enerji duymanız yani pozitif düşünüp kendiniz için her şeyin en iyisini en güzelini hissetmeni Hayatınızdaki iki insandan da sanki vazgeçmek üzeresiniz. Bu olay sizi çok yormuş. Özellikle sizin için imkansız olanla ilgili hissetikleriniz baya yıpratmış sizi. Ama öyle kolay kolay bırakmıyor peşinizi dikkatli olmanızda yarar var. önümüzdeki günlerde ufak bir sıkıntınız olacak ama baya canınızı sıkacak. geldiği kadar çabuk uzaklaşacak bu sıkıntı. Korkulardan ve endişelerden kolaylıkla kurtulacaksınız ve hayatınızda yeni bir doğuş, yeni bir başlangıç olacak.hislerinize güvenin.

teşekkür ederim canım.benim eskisiyle ilgili bi gelişme görüyo musun?
senin için bi karar anı olucak ama biraz olumsuz şeyler üst üste gelecek.biriyle çok büyük bi kavgan var. bi erkek bu.canım sen bu erkek arkadaşınla kavga edeceksin gene bi görüşme var ama olmicak.gözyaşalrın var bi süre daha devam edicek.biri sana yaptıkların yüzünden çok kızıcak bi bayan bu tanıdığındır arkadaşın falan muhtemelen.sıkıntılarını atlatmana zaman var.çok ağlıyosun sen.ağlama canım bu kadar görebildim

telefon haberlerin var sadece ( canım onun falında yada ikimiz için olan falda ne var

telefon haberlerin var sadece ( canım onun falında yada ikimiz için olan falda ne var

onun araması gibi mi? yakın zamanda mı bide?
canım ben sizin yüzyüze konuşmanızı gördüm ama öncesinde bi tartışma kavga var ondan sonra ve sen cidden istemiceksin bu adamı

onun araması gibi mi? yakın zamanda mı bide?
canım ben sizin yüzyüze konuşmanızı gördüm ama öncesinde bi tartışma kavga var ondan sonra ve sen cidden istemiceksin bu adamı

evet arama gibi bişey gördüm ( bu arada cnm kavgayı 2 hafta önce yaptık zaten tamamen irtibatı koparttık buna rağmen mi görüşme olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…