Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım barışıp barışmayacağınızı bilmiyorum. Ama bildiğim bişey var ki senin değerini anlayacak.:)
Sana ulaşmak istiyor fakat engelleniyor. Sen tam artık olmaz dediğinde hortlama olasılığı daha yüksek:)
elma mesaj kutun dolu....
Canım senin canını sıkan bir erkek var sanırım ve bu kişi hakkında belirsiz düşüncelere sahipsin ancak bir zaman sonra o kişiyi kalbinde ve aklında bitireceksin tabiri caizse asacaksın onu. Bu kişiyle olan tüm bağını koparmak seni korkutmasın sana büyük bir rahatlama verecek. Daha mutlu ve iyi olacaksın. Çok temiz bir haber alacaksın bir kısmet güzel beyaz büyük bir kuş temiz bir haberle geliyor canım sana bu haberden sonra isminde S ve C olan birine meyledeceksin. Koşa koşa gidiyorsun resmen. Çevresinde sevilen sayılan biri bu kişi ve tahmin ettiğinden daha da mutlu edecek seni. Uzun boylu koyu dalgalı saçlı bir erkekle kavga edeceksiniz bu kavgadan sonra birbirnize sırtınızı dönüyorsunuz. İkinizinde sırtında yük var aile çevresi gibi bir şeyler yani yakınlarınız sebebiyle bu kişiyle aranız bozulmuş ve yollarınızı tamamen ayırmışsınız. Siz feeraha cıkacaksınız 2 ay gibi kısa bir sürede ancak bu kişi kendini yakın zamanda toparlayamayacak, pişmanlıkla kafasını duvarlara vuracak ama nafile. İki uzun yolunuz var tatil gibi belki ferah yolculuklar bunlar.
Canım aileden M harfli birinin düğün-nişan gibi bir durumu olduğunu görüyorum. Kır düğünü mü desem kına gecesi mi desem çok hayırlı bereketli bir evlilik.Çünkü bu M harfli kişi devenin üstüne binmiş gidiyor canım çok güzel bir kısmet demek bu. Canım onun dışında büyük bir şapka görüyorum ve de fil bu yakın zamanda bir iş girişiminde bulunacağına ve büyük başarı elde edeceğine delalet eder. Şu aralar belirsizlikler yaşıyor olabilirsin ama kısa zaman içinde her şey yoluna girecek canım.