Falımı yorumlayabilir misiniz?

$250320131141.webp $250320131142.webp $250320131143.webp $250320131144.webp $250320131145.webp $250320131147.webp

dileklerinin gerçekleşeceği, bol kısmetli bir döneme gireceksin. Bir çok konuda öyle sıkışmış olacaksın ki tüm bu sinir stresin ortasında bir anda ferahlayacaksın. sıkıntı yaratanlar dışarıdan bakmakla yetinecekler. 2 erkek ve bir de düşmanın var. Açtığın yeni sayfaya bakıyorlar. Erkeklerden biri yanaklı yuvarlak yüzlü sevimli biri gibi. Diğer adam ise seni gözetleyen haber ulaştırmak isteyen biri isminin içinde y harfi olabilir. Bir kadın var bu adamı avucunun içine alıp beynini düşündüklerinden arındırmak istiyor. Dişleri ve dudakları iri kadının. Fakat kadın bunları yaparken onun sana olan sevgisi daha da katlanıyor. Kadın amacına ulaşıyor gibi görünse de ulaşamayacak. İnce belli, narin yüzlü bi bayan var. Sanırım sensin. Başını eğmişsin. Dik durmaya çalışsan da ne yapacağını bilmiyorsun. Kurtulmanın kendince çaresi var ama gerçek çözüm bambaska. Dışarıdan yakınlarının fikrini alacaksın bu sana yol gösterecek. Ayrıca iyi niyetli birinin bir sözü, bir duası senin gözünü açmaya başlamış. Belirsizlik içindeyken yolunu bulmanı sağlayacak. İnce uzun birini geride bırakmışsın. Sana ulaşmak istemiş ama kişiler mani olmuş.

Canım barışıp barışmayacağınızı bilmiyorum. Ama bildiğim bişey var ki senin değerini anlayacak.:)

kim bilebilir ki belki temiz bir sayfa açarsın önüne bakarsın. Geç anladığı değer ona fayda getirmeyebilir. Tabi barışa da bilirsiniz. Aşkta net bişi söylemek çok doğru değil. Ucu açık konuşuyorum sen yorumla:))

Sana ulaşmak istiyor fakat engelleniyor. Sen tam artık olmaz dediğinde hortlama olasılığı daha yüksek:)

bir iş görüşmesi sankı erkekler var ayakta yonetici gibi..birde siz düşünüyorsunuz fakat neye karar vereceksınız bılmıyorum ama bıyıklı bir adam onay vermıyor kızıyor..sankı.

Arkadaşlar benim falımada bakabilir misiniz nolur :(

Eklentiler

• $Fotoğraf-0001.webp
    $Fotoğraf-0001.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $Fotoğraf-0002.webp
    $Fotoğraf-0002.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $Fotoğraf-0003.webp
    $Fotoğraf-0003.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $Fotoğraf-0005.webp
    $Fotoğraf-0005.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 70
  • $Fotoğraf-0008.webp
    $Fotoğraf-0008.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $Fotoğraf-0013.webp
    $Fotoğraf-0013.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 59
  • $Fotoğraf-0017.webp
    $Fotoğraf-0017.webp
    27 KB · Görüntüleme: 61
Canım senin canını sıkan bir erkek var sanırım ve bu kişi hakkında belirsiz düşüncelere sahipsin ancak bir zaman sonra o kişiyi kalbinde ve aklında bitireceksin tabiri caizse asacaksın onu. Bu kişiyle olan tüm bağını koparmak seni korkutmasın sana büyük bir rahatlama verecek. Daha mutlu ve iyi olacaksın. Çok temiz bir haber alacaksın bir kısmet güzel beyaz büyük bir kuş temiz bir haberle geliyor canım sana bu haberden sonra isminde S ve C olan birine meyledeceksin. Koşa koşa gidiyorsun resmen. Çevresinde sevilen sayılan biri bu kişi ve tahmin ettiğinden daha da mutlu edecek seni. Uzun boylu koyu dalgalı saçlı bir erkekle kavga edeceksiniz bu kavgadan sonra birbirnize sırtınızı dönüyorsunuz. İkinizinde sırtında yük var aile çevresi gibi bir şeyler yani yakınlarınız sebebiyle bu kişiyle aranız bozulmuş ve yollarınızı tamamen ayırmışsınız. Siz feeraha cıkacaksınız 2 ay gibi kısa bir sürede ancak bu kişi kendini yakın zamanda toparlayamayacak, pişmanlıkla kafasını duvarlara vuracak ama nafile. İki uzun yolunuz var tatil gibi belki ferah yolculuklar bunlar.

Canım aileden M harfli birinin düğün-nişan gibi bir durumu olduğunu görüyorum. Kır düğünü mü desem kına gecesi mi desem çok hayırlı bereketli bir evlilik.Çünkü bu M harfli kişi devenin üstüne binmiş gidiyor canım çok güzel bir kısmet demek bu. Canım onun dışında büyük bir şapka görüyorum ve de fil bu yakın zamanda bir iş girişiminde bulunacağına ve büyük başarı elde edeceğine delalet eder. Şu aralar belirsizlikler yaşıyor olabilirsin ama kısa zaman içinde her şey yoluna girecek canım.

Canım gönül işleri konusunda bir şey diyemem ama falında çarmıha gerilmiş birini gördüm birinden vazgececeksin sen kendin istemiyorsun yani. Ve sırtını döndüğün bir erkek gördüm. Ama tabii gönül meselesi bu sonuçta hala bir şeyler hissediyor olmana bir şey diyemem. Ama kavgaya sebep aile ve dışardan insanlar çevresel etkenler gibi görünüyordu. Mümkün mertebe bu çevreyi aranıza sokmamaya çalışın canım.

Canım senin canını sıkan bir erkek var sanırım ve bu kişi hakkında belirsiz düşüncelere sahipsin ancak bir zaman sonra o kişiyi kalbinde ve aklında bitireceksin tabiri caizse asacaksın onu. Bu kişiyle olan tüm bağını koparmak seni korkutmasın sana büyük bir rahatlama verecek. Daha mutlu ve iyi olacaksın. Çok temiz bir haber alacaksın bir kısmet güzel beyaz büyük bir kuş temiz bir haberle geliyor canım sana bu haberden sonra isminde S ve C olan birine meyledeceksin. Koşa koşa gidiyorsun resmen. Çevresinde sevilen sayılan biri bu kişi ve tahmin ettiğinden daha da mutlu edecek seni. Uzun boylu koyu dalgalı saçlı bir erkekle kavga edeceksiniz bu kavgadan sonra birbirnize sırtınızı dönüyorsunuz. İkinizinde sırtında yük var aile çevresi gibi bir şeyler yani yakınlarınız sebebiyle bu kişiyle aranız bozulmuş ve yollarınızı tamamen ayırmışsınız. Siz feeraha cıkacaksınız 2 ay gibi kısa bir sürede ancak bu kişi kendini yakın zamanda toparlayamayacak, pişmanlıkla kafasını duvarlara vuracak ama nafile. İki uzun yolunuz var tatil gibi belki ferah yolculuklar bunlar.

Canım aileden M harfli birinin düğün-nişan gibi bir durumu olduğunu görüyorum. Kır düğünü mü desem kına gecesi mi desem çok hayırlı bereketli bir evlilik.Çünkü bu M harfli kişi devenin üstüne binmiş gidiyor canım çok güzel bir kısmet demek bu. Canım onun dışında büyük bir şapka görüyorum ve de fil bu yakın zamanda bir iş girişiminde bulunacağına ve büyük başarı elde edeceğine delalet eder. Şu aralar belirsizlikler yaşıyor olabilirsin ama kısa zaman içinde her şey yoluna girecek canım.

peki cnm bu çizdiğim yeri anlamadım bu erkek arkadşmlamı feraha çıkıczz ndn kndini toparlayamıyo ve ndnn pişman oluyoo

Siz derken sen kendin çıkıyorsun feraha o pişman oluyor bu kavga ve ayrılık sebebiyle ve başını taşlara vuruyor canım. O sırt döndüğün kişi.

Back
X