Falımı yorumlayabilir misiniz?

Canım acemiyim fal konusunda yani çok ciddiye alma ve şu an mutluysan mutlulugunun tadını cıkar fala inanma falsız da kalma demişler canım:)

Siz derken sen kendin çıkıyorsun feraha o pişman oluyor bu kavga ve ayrılık sebebiyle ve başını taşlara vuruyor canım. O sırt döndüğün kişi.

o bana sırtını döner ama bn yinede dönmem sırtımı:) sağoll cnm vakit ayırıp baktığın içinn ağznaa sağlıkk:16:

Çevrende arkadaşlarına baktığındaa çıktığını söyleyen oluyormu cnm merak ettm

o bana sırtını döner ama bn yinede dönmem sırtımı:) sağoll cnm vakit ayırıp baktığın içinn ağznaa sağlıkk:16:

Çevrende arkadaşlarına baktığındaa çıktığını söyleyen oluyormu cnm merak ettm

Daha yeni başladım canım bakmaya ne hissedersem onu söyluyorum sen söyle peki söylediklerim sana uyuyor mu en yakın tanık sensin şu an :)

Daha yeni başladım canım bakmaya ne hissedersem onu söyluyorum sen söyle peki söylediklerim sana uyuyor mu en yakın tanık sensin şu an :)

evet cnm uydu uydu:) ama inşş çıkmazz:)) başkasını istemiyorum bi tek bu erkek arkadşmı istiyorumm:))

şuan mutluyum valla cnm ama falında etkisinde çok kalıyorumm ve korkuyorumm ya çıkarsa diye:53:

Canım çıkıp çıkmadığını bilmiyorum cünkü internetten bakıyorum genelde.O yüzden bilemiyorum akıbetleri ne oldu.

evet cnm uydu uydu:) ama inşş çıkmazz:)) başkasını istemiyorum bi tek bu erkek arkadşmı istiyorumm:))

İsminde veya soy isminde s ve c harfleri var mı canım çünkü seni s ve c harfli birine koşar adım giderken gördüm. Bilemiyorum o mu değil mi? Ama muhabbettine bakıyoruz her denilen çıkmış olsaydı fallardaki bana 4 kere sayısal cıkmıştı canım :D:D

İsminde veya soy isminde s ve c harfleri var mı canım çünkü seni s ve c harfli birine koşar adım giderken gördüm. Bilemiyorum o mu değil mi? Ama muhabbettine bakıyoruz her denilen çıkmış olsaydı fallardaki bana 4 kere sayısal cıkmıştı canım :D:D

hyr cnm değil ne isminde ne soyadında bu harfler yok

Demek ki çok çalışmam lazım : ))

canım kahve falına baktım aslında çok net çıkmış şekiller fakat yorumlamakta zorlanıyorum ...sana tarot açalım en iyisi......ilişki hakkında kart açımımda bir erkek çıkıyor bu erkek askeriyede çalışan yada avukat olan adamı olarak çıkıyor bu kendisi olmayabilir askerlikle alakalı bir sorunu yada adli bir olayı simgeler başında bazı sıkıntılarının olduğu söylüyor ikiniz için baktığımda ise sana mutlu bir hayat mutlu bir ilişki gözüyor ....ama bu kişi ile değil ve sana dikkat olman için uyarı geliyor kendini çok sıkıyorsun depresyona girip hasta olabilirsin çalışıyorsan ki işindede başarısızlık var yada okuyorsan ............senin hayatında başka birisi olacak ama zamanı var ilk önce kendine gelmen lazım toparlanman gerewk ve çok mutlu olacaksın....

canım kafanda büyüttüğün birisi var ve sanırım ondan hoşlanıyorsun sen harekete geçmezsen olmaz gibi duruyor ve iiçinde ukte kalır o yüzden bir şeyler yapmaya çalış. birisi var seni seven temiz bir çocuk ama onunla arana set çekmişsin o da zavallım öylece birgün ona gidersin diye bekliyor:)) bu aralar kimseye sır verme umarım yakın bir zamanda da vermemişsindir çünkü sırrını taşıyamıycak gibi duruyor bi kadın. bir de sen çok göze geliyorsun renkli mi gözlerin* bir de şu seni seviyor dediğim cocugun isminin içinde e veya f harfi var sanırım.. parçalara bölünmüş duruyosun hani bir şeyin güzel gitse diğer bir şey kötü gidiyor ve mükemmelliyetçisin sanırım bu da seni yoruyor burcun başak ya da terazi olabilir mi:) tabakta pek bir şey göremedim. iyi geceleer:)

$DSC_1340.webp $DSC_1341.webp $DSC_1342.webp $DSC_1343.webp $DSC_1344.webp $DSC_1345.webp $DSC_1346.webp

Canım birileri sanki seninle oynuyor, seni kandırıyor gibi, devlet dairesinde bir iş görünüyor, senin çok özlediğin yakın bir dostun-arkadaşın var bu kişiyle kavuşuyorsun, tatil yapmak istiyorsun ama sanki tatile çıkamayacaksın, sevdiğin kişi sana verdiği birkaç sözü sanki unutmuş gibi verdiği sözleri yerine getirmiyor, uzun süredir dargın olduğun birisiyle barışabilirsin, üzüntülü-sıkıntılı günlerin sona eriyor güzel günler seninle birlikte görünüyor, sana güzel bir teklif gelebilir, birisi senden büyük bir yardım isteyebilir, çok emek verdiğin şeyleri sonunda alacaksın, sen çok iyi niyetli birisiyle tanışıyorsun.

Icin cok sIkIlmis Ama dibinden acilmaya basliyacak sIkintilarini aticaksin
Aklindaki kisi ile bulusucaksiniz sanirim bir barisma durumu söz konusu
mutlu günler gecirceginizi karsilikli uzun uzun konusmalar yapicaginizi görüyourm
Kirginliklariniz varmis ama affediyorsunuz
Tabakta ise yer yer kalp
ceylan ve at sekilleri gördüm
ne dilediyseniz kavuscaksiniz
benden bu kadar

Kızlar bu fotoğrafları tek tek mi ekliyorsunuz yükledikten sonra tek birinin linki çıkıyor.

Kızlar bu fotoğrafları tek tek mi ekliyorsunuz yükledikten sonra tek birinin linki çıkıyor.

insert image butonu var oraya tıklayıp dosyaları seçten fotoğrafları seçiyorum eklentiyi yükle dedikten sonra yükleniyorlar zaten de tek birinin linki çıkıyor derken orayı anlayamadım

Back
X