Falımı Yorumlayana Dilek Falı Bakacağım.

soyluserap

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
848
154
648
Herkese merhaba

(Kahve falı bakamıyorsunuz diğer her türlü falda kabulümdür istediğiniz fala bakabilirsiniz :) ) sorun olmaz.

Yalnız bu falda sorduğunuz sorunun cevabı zaman içinde yaşanılan durumlara bağlı olarak elbette şekil değiştirebilir yani cevap değişebilir.İsim ve isimler vermeniz gerekecek sadece.

Arkadaşlar falımı güncellediğimden en son fincan resimlerini yorumlamanız gerekecek

Bu bir eğlencedir unutmayalım :)

Son düzenleme:
illa fal mı bakmak lazım,bakamayanlar ciğerci kedisi modunda mı okusun yani konuyu vaktiniz varsa hayrınıza bi yorum yapsaydınız barii,pöffffffffff

Merhabalar,
Fal bakmak hobi oldu bende genelde hislerimle bakarim,uzman falan degilim ama yorum yapabilirim sanirim

öncelikle iciniz cok sIkIlmis bunalmissiniz su an sIkinti icindesiniz, su an ugrastiginiz bir is veya bir konu ile ilgili hirsla caba harciyorsunuz sonucunda elde etmek istediginiz birsey var tuttugunu koparan bir yapiya sahipsiniz.Siz bu is ile ilgili ugrasirken hic beklemediginiz bir anda size coooook güzel bir kartal haber getiriyor .Fakat tüm gözlerde hep sizin üstünüzde.
Biraz zaman gecicek belki 1 ay belkide 2 bu zaman akisindan sonra size yepyeni bir kapi acilacak hayatinizda degisimler yasayacaksiniz.Bu özel konularlada ilgili görünüyor sevgiliniz var mi bilmiyorum eger varsa o kisile birlikte uzun bir konusma yapacaksiniz cok önemli konular tartisacaksiniz eger sevgiliniz yoksa biri size aciliyorda olabilir bir erkekle basbasa bir konusma yapacaksiniz bu erkek sizinle ayni boyda ve zayif ince yapili.
Akabinde bir yola gideceksiniz ne cok uzun ne cok kisa ve gittiginiz yerden bircok haber alacaksiniz sasirdiginiz haberlerlede karsilasacaksiniz
Fincan dibinden aciliyor sikintilarinizi zamanla atacaksiniz hersey zamanla gececek

Tabak ta ise Cok büyük kismetleriniz görünüyor simdiden yüzen cok güzel yunus baliklari var birisi var ve bu kimse ile iletisimsizliginiz var o kimseye ulasmak istiyorsunuz su an mümkün görünmüyor küs oldugunuz biride olabilir erkek oldugunu düsünüyorum acikcasi bu kimsenin.Cok fazla düsünüyorsunuz bu dönem cok yogum bir döneme gecis yapacaksiniz ama kendi icinizde cok firtinalar yasiyorsunuz ve hep kendi icinize atmak istiyorsunuz bazi seyler ayrica sizinle ilgili cok konusanda var bunu duyacaksiniz en basta bahsettigim kimse ile bir gün mutlaka konusacaksiniz bu konusma cok cetin gececek sizi zorlayacak bu bir mal mülk konusu olabilir bir sikinti var ama sizin elinize gecmesi muhtemel olan birsey var.

Benden bu kadar :)

Canim rica ederim aklinda bir soru varsa sende sorabilirsin .Ben su an issizim is konusunda bir ilerleme yasiyabilecekmiyim bunu merak ediyorum

Canim rica ederim aklinda bir soru varsa sende sorabilirsin .Ben su an issizim is konusunda bir ilerleme yasiyabilecekmiyim bunu merak ediyorum

Thalixcim durum şu;

İş konusunda şanstan daha önemli birşey var o da senin kendi çaban.Yani sen uğraşır ve vazgeçmezsen dileğine çok yakınsın çok büyük para beklentileri olan biri değilsin Görüşme yaptığın 3 kişi çıkıyor ve hepsi seni hayal kırıklığına uğratmış senin kişiliğinin iyiliği onları bağlamıyor, çok istiyorsun çalışmayı ve herşey senin çabanla oluşacak.

özel msj yazma hakkım olmadığı için mesajına burdan cvp vermek zorundayım. çok güzel hıncını gelmiş benden çıkarıyorsun da ben sana karşı tavır takınmadım önce bunu bir kavra bence. o kdr laf söylemene sebep vericek birşey yapmadım ben. sadece arkadasın yazma şekli hosuma gitti ve beğenerek bunu gösterdim. sana karsı herhangi bir tavır takınmadım. ki böyle birşey yapmam için de herhangi bir sebep yok zaten. bence hıncını başkalarından çıkar arkadasım benden değil. umarım sende bunu anlamışsındır.

Son düzenleme:

hayırdır canım? konu benim yazmış olduğum yorumla alakalı sanırım

hayırdır canım? konu benim yazmış olduğum yorumla alakalı sanırım

evet arkadas gelmiş bana neyi beğenip neyi beğenmicemi öğretmeye çalışıyor kendince. bu forumda birşeyi beğenmek için birilerinden izin almak zorunda olduğumuzu bilmiyordum

evet arkadas gelmiş bana neyi beğenip neyi beğenmicemi öğretmeye çalışıyor kendince. bu forumda birşeyi beğenmek için birilerinden izin almak zorunda olduğumuzu bilmiyordum

karşılıklı olmadığı sürece bakmayı tercih etmiyorum diyebilirdi yorumuma cvp olarak.bu karşılıklı birşeyler yapma durumundan günlük hayatımda da çok hoşnut değilimdir.keşke böyle yeteneğim olsa da bizim gibi belirsizliklerini merak eden arkadaşlara bişeyler söyleyebilseydim(karşılıksız da olsa!!!).forumda bu tarz birçok konu var,ben öylesine yazmıştım ama arkadaş tepkisini sana yansıtmış benim yerime.neyse takılma böyle şeylere.ben arkadaşı başlığında rahat bırakayım başka bir tatsızlığa sebep olmadan.diğer başlıkta görüşürüz tatlım

bendeee isterimmmm dilek falı :)

Abla biraz sıkıntılı bir fal.İçin bir konuda baya kararmış çok dusunceli görünüyorsun.
Aile içi kalabalıklaşacak uzaktan birileri çoluklu çocuklu gelecekler.Çok eğlenceli vekahkaha dolu bir ortam gibi ggorunuyor.
Bir erkekle gorusmen var abla,sevgilin varsa eğer sanırım aranızda biraz sorunlar olacak.İkiniz de isteklisiniz birseyleri duzeltmeye ama bunun zamanla olacaginin da farkindasiniz.
Eğer sevgiliniz yoksa da size açılan biri olacak,ama seni yoğun bir dusunme durumuna getirecek biri.Yani her ihtimali her durumu kafanda tartacak ve bir yanıt vereceksin..
İçin çok sıkıntılı abla ya.Karamsarlik hakim biraz.Ama istediği zaman istediği şeyi elde eden birisin,hirslisin.Bu sana çok şey kazandırmış ,ama bazı seyleri,bazı dostlukları kaybetmişsin bu sebeple..
Tabağında yine ayni kalabalık çıktı,istemeye mi geliyorlar seni yoksa he? :)
Kilolu ve kısa boylu bir dusmanin var abla dikkatli ol,şu anlık sadece izliyor seni.

Ben sorumu özel mesajla ayrıntılı yazacagim abla:)

sessizprenses01 birazdan bakacağım falına , aldım mesajını ok.:)

Son düzenleme:
defnee24 mesajım 10 dk engeline takıldı birazdan göndereceğim.özel msj da 10 dk geçmeden yeni msja izin vermiyor sistem bunuda öğrenmiş olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…