- 31 Ocak 2008
- 848
- 154
- 648
- Konu Sahibi soyluserap
-
Canim rica ederim aklinda bir soru varsa sende sorabilirsin .Ben su an issizim is konusunda bir ilerleme yasiyabilecekmiyim bunu merak ediyorum
özel msj yazma hakkım olmadığı için mesajına burdan cvp vermek zorundayım. çok güzel hıncını gelmiş benden çıkarıyorsun da ben sana karşı tavır takınmadım önce bunu bir kavra bence. o kdr laf söylemene sebep vericek birşey yapmadım ben. sadece arkadasın yazma şekli hosuma gitti ve beğenerek bunu gösterdim. sana karsı herhangi bir tavır takınmadım. ki böyle birşey yapmam için de herhangi bir sebep yok zaten. bence hıncını başkalarından çıkar arkadasım benden değil.
hayırdır canım? konu benim yazmış olduğum yorumla alakalı sanırım
evet arkadas gelmiş bana neyi beğenip neyi beğenmicemi öğretmeye çalışıyor kendince. bu forumda birşeyi beğenmek için birilerinden izin almak zorunda olduğumuzu bilmiyordum
bendeee isterimmmm dilek falı :)Herkese merhaba
Kahve falımı yorumlayanlara Dilek falı bakacağım.
İstenilen her konuda bakabilirim.Mesela şu konuda şu isteğim olacak mı şeklinde soruya evet hayır engel varsa bunların hepsini belirtebilirim.
Dileğiniz konusunda ayrıntı vermek istediğinizde daha net bişeyler çıkabiliyor.Yalnız bu falda sorduğunuz sorunun cevabı zaman içinde yaşanılan durumlara bağlı olarak elbette şekil değiştirebilir yani cevap değişebilir.İsim ve isimler vermeniz gerekecek sadece.
Bu bir eğlencedir unutmayalım :)
Eki Görüntüle 603991 Eki Görüntüle 603992 Eki Görüntüle 603993 Eki Görüntüle 603994 Eki Görüntüle 603995
Herkese merhaba
Kahve falımı yorumlayanlara Dilek falı bakacağım.
İstenilen her konuda bakabilirim.Mesela şu konuda şu isteğim olacak mı şeklinde soruya evet hayır engel varsa bunların hepsini belirtebilirim.
Dileğiniz konusunda ayrıntı vermek istediğinizde daha net bişeyler çıkabiliyor.Yalnız bu falda sorduğunuz sorunun cevabı zaman içinde yaşanılan durumlara bağlı olarak elbette şekil değiştirebilir yani cevap değişebilir.İsim ve isimler vermeniz gerekecek sadece.
Bu bir eğlencedir unutmayalım :)
Eki Görüntüle 603991 Eki Görüntüle 603992 Eki Görüntüle 603993 Eki Görüntüle 603994 Eki Görüntüle 603995
bendeee isterimmmm dilek falı :)
Tabiki bakarız falınada hani yorumun? :)
Katinada kabulümdür ok.
sessiz prenses01 lütfen özel msj posta kutunu boşaltırmısın mesajım gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?