- 31 Ocak 2008
- 848
- 154
- 648
- Konu Sahibi soyluserap
-
Aşk hayatımla ilgili bakmanızı istiyorum :)
ismim özge...
Merhaba, damdan düşer gibi geldim ama3.sayfadaki falını yorumluyorum canım:)
Aranızda mesafe olan biriyle yüzeysel sorunların var ama birikmiş. Sanki konuşupta halledemiyorsunuz gibi. Bu mesafe hem insan ilişkisi anlamında hemde yol anlamında bir mesafe. Karşındaki kişi bakış açısı dar bi insan, inatçı bir insan sorunlar bu yüzden gibi.
Kendini bazı konularda geri çektiğin bir döneme gireceksin. Bir durgunluk dönemin olacak ve uzun sürmeyecek ama daha iki ayı var gibi. Bu geri çekilme birşeylerden artık sıkılmanla yorulmanla alakalı bir çekilme olacak.
Hamile bir kadın ve bunu istemeyen ya da üzen bir adam gördüm ama içimden bunu böyle yorumlamak gelmedi. Karın bölgesinde bir sıkıntısı olan bir kadın ve nedenide bir erkek olarak yorumlamak istedim.
Canını sıkmış uzun boylu br adam varsa senden özür dilemesi yakındır, ya da en azından pişman.
Yakın bir zamanda kalabalık bir ortama gireceksin eğleneceksin.
Ayrıca hanede bir kadının sana bir kırgınlığı olacak.
Yorumlamam bu kadar canım, banada aşk hayatıyla ilgili bakarsan sevinirim:)
Olsun damdan düşer gibi gelene de,kapıdan ,pencereden gelene açığız hoşgeldiniz.
Yorumunuz için yüreğinize sağlık.
İsim belirtmemişsini. lakin yineden bakarız ortalama :)
Falınızda esmer yada esmere yakın bir bey çıkıyor size karşı olumlu tavırlarla yaklaşan biri bu.
Bu adam ya bir ayrılık yaşamış yada bir boşanma aşamasında gibi çıkıyor, çünkü endişeli.Belkide bu durumu gizlemek istiyor.
Eğer böyle bir ilişkiniz varsa anne baba engeline takılabilirsiniz çünkü tartışmalar çıkıyor üzüntü endişeli tutumlar çıkıyor şartları aşmanıza sizin tek başınıza gücünüz yetmeyecek tarzı durumlar oluşabilir.Hatta anne babanın bu yada buna benzer bir konuda ters düşmesi oluşabilir.
Şans sizden yana olsun..
Üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen unutamadığınız bir konunun yeniden gündeme gelmesi var.
Bir erkek başını önüne eğmiş sanki af diliyor ama sizin yönünüz ona ters dönük ve aydınlığa bakıyorsunuz.
Bazen kafanızı kurcalasa da yaşadıklarınızı geride bırakmayı başarmışsınız.
Hane dışında bir tartışma ortamı görüyorum.Bu arkadaş çevrenizden bir çift olabilir.
3.kişi nedeniyle baya bir sorun yaşayacaklar.
Vadelere bölünmüş hayalleriniz ve bunları gerçekleştirmek için elinize geçecek çok güzel bir fırsat var.
Esmer uzun boylu bir erkekten gelecek bu fırsat.
Yeni bir iş ya da oluşum olabilir.
Yeni bir bebek var.Bebek tüm karabulutların içinde ışık saçıyor.
Sabah ezanıyla beraber ettiğiniz bir duanın kabul olması ve elinize geçecek bir miktar paranız var.
Kararlı duruşunu yanlış anlayıp sana cephe olan insanlar var çevrende ama sen umursamıyorsun.
Kısa boylu kalça kısmı geniş pörtlek gözlü bir kadın sürekli gözleri üstünde dikkatli olmanda fayda var.
Bu kadar hissebildim umarım memnun kalırsın canım
Teşekkür ederim,yüreğine sağlık..
Merak ettiğin bir konu ,bir dileğin varsa bende senin dilek falına bakayım :)
Çok teşekkür ederim mesajla göndersem olur mu?
Arkadaşlar bu da yeni falım yorumlarsanız sevinirim.Eki Görüntüle 620401 Eki Görüntüle 620402 Eki Görüntüle 620403 Eki Görüntüle 620404 Eki Görüntüle 620405 Eki Görüntüle 620406
canım benım ısmım selın ask hayatımla ılgılı benım ıcın dılek falı acarmısın tesekkurler
yazdım ozelden
Bununda telvesi fazla kaçtı galiba :))))))
Falıma bakar mısınız arkadaşlar.Eki Görüntüle 623393 Eki Görüntüle 623401 Eki Görüntüle 623400 Eki Görüntüle 623399 Eki Görüntüle 623398 Eki Görüntüle 623397 Eki Görüntüle 623396 Eki Görüntüle 623395 Eki Görüntüle 623394 Eki Görüntüle 623402
Abla oncelikle goz var iki tane koocamaan.Gecen falda da demistim esmer bir bayan nazar da degdiriyor diye,burda da cikti ayni bayan.Saclari da dalgali hatta.
Kalabaliga gireceksin abla ama bu kalabalikta yine canini sikan konusmalar gececk,bazi insanlar senin uzerine cok geliyor sanirim abla,uzerinde cok buyuk baski cok buyuk bir yuk gorunuyor.Evlen mi diyorlar okul konusunda mi baski yapiyorlar bilmiyorum ana buyuk bir baski var uzerinde.
Anne ve babanin arasinda da bu konu hakkinda bir konusma olmus,seninle ilgili bu durum degerlendirilmis sanki.Veya baska aile buyuklerinden iki kisi seninle ilgili bu konuyu degerlendirmisler.
Ama sana bir suru yol gorunuyor ablacim.Cikis yolun bol.Ve her yol da seni feraha goturecek.Ve yakinda kumral bir erkek cikacak karsina.Senden biraz daha uzun biraz kalipli bir erkek.Gecmisi onunla sileceksin bence abla.
Gercek anlamda gidilecek yollar da var.Bir sey alip donuyorsun sanki o yollardan.
Bir de hamile bayan gordum,hamile haberi gelecek veya gelmis.Cinsiyeti erkek olacak diye dusunuyorum ben:)
Tabakta da cikti hane ici sikintili.Bu ara kalabaliklasabilir eviniz.
Ailenizi izleyen bir dusman var yine uzaktan sizi takip eden biri.Bir nazar duasi okutmanizda fayda var abla cok nazar var uzerinde,cekemeyenler cok :)
Teşekkürler,yüreğine sağlık.
Merak ettiğin birşey varsa dilek falına bakabilirim :)
Aslinda gercekten fal icin bakmamistim ablam yaa :)
Ama sen boyle diyince nasil merak ettim anlatamamm
Seyy sen isimleri biliyorsun,sorum da belli zatenSimdiden coook tesekkur ederimm :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?