Falımı Yorumlayana Dilek Falı Bakacağım.

Aşk hayatımla ilgili bakmanızı istiyorum :)

ismim özge...

Kumral bir erkek için kurulan bir evlenme hayali var ancak hayal kırıklığı çok daha baskın çıkıyor.Erkekte biraz samimiyetsizlik var iç fikri gönül eğlendirme gibi yani karşı taraf kadar ciddi değil.

Saplantılı bir aşk var ortada biri fazlasıyla istiyor diğeri işin dalgasında.

Bir tane kumral orta yaşlı yada senden yaşça büyük biri var birde yine orta yaş civarı şarısına yakın beyaz tenli biri daha var.
Bunlarla ilgilide hayal kırıklığı oluştu yada oluşacak.

Kafana takılan kişiyle ilgili ilerleyen zamanlarda hiçte hoşuna gitmeyecek durumlar duyabilirsin çok üzülebilirsin bir dile tutmuşsun ama bana sormamışsın soru olarak :) bu dileğin senin uğraşınla çözülecek gibi değil başaka başka konuların kişilerin etkisi var.

Falın böyle :)

Olsun damdan düşer gibi gelene de,kapıdan ,pencereden gelene açığız hoşgeldiniz.
Yorumunuz için yüreğinize sağlık.

İsim belirtmemişsini. lakin yineden bakarız ortalama :)

Falınızda esmer yada esmere yakın bir bey çıkıyor size karşı olumlu tavırlarla yaklaşan biri bu.

Bu adam ya bir ayrılık yaşamış yada bir boşanma aşamasında gibi çıkıyor, çünkü endişeli.Belkide bu durumu gizlemek istiyor.

Eğer böyle bir ilişkiniz varsa anne baba engeline takılabilirsiniz çünkü tartışmalar çıkıyor üzüntü endişeli tutumlar çıkıyor şartları aşmanıza sizin tek başınıza gücünüz yetmeyecek tarzı durumlar oluşabilir.Hatta anne babanın bu yada buna benzer bir konuda ters düşmesi oluşabilir.

Şans sizden yana olsun..

Çokkk teşekkür ederimm

Üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen unutamadığınız bir konunun yeniden gündeme gelmesi var.
Bir erkek başını önüne eğmiş sanki af diliyor ama sizin yönünüz ona ters dönük ve aydınlığa bakıyorsunuz.
Bazen kafanızı kurcalasa da yaşadıklarınızı geride bırakmayı başarmışsınız.
Hane dışında bir tartışma ortamı görüyorum.Bu arkadaş çevrenizden bir çift olabilir.
3.kişi nedeniyle baya bir sorun yaşayacaklar.
Vadelere bölünmüş hayalleriniz ve bunları gerçekleştirmek için elinize geçecek çok güzel bir fırsat var.
Esmer uzun boylu bir erkekten gelecek bu fırsat.
Yeni bir iş ya da oluşum olabilir.
Yeni bir bebek var.Bebek tüm karabulutların içinde ışık saçıyor.
Sabah ezanıyla beraber ettiğiniz bir duanın kabul olması ve elinize geçecek bir miktar paranız var.
Kararlı duruşunu yanlış anlayıp sana cephe olan insanlar var çevrende ama sen umursamıyorsun.
Kısa boylu kalça kısmı geniş pörtlek gözlü bir kadın sürekli gözleri üstünde dikkatli olmanda fayda var.

Bu kadar hissebildim umarım memnun kalırsın canım

Teşekkür ederim,yüreğine sağlık..

Merak ettiğin bir konu ,bir dileğin varsa bende senin dilek falına bakayım :)

Oncelikle ablam cok sikintili cikmissin.Karamsarlik dolu etrafin,karamsar dusuncelere itiliyorsun cevrendekiler tarafindan.Buyuklerinin olusturdugu baski var sanki uzerinde.Kara kara dusundurmus bunlar seni.
Abla ben.evlilik
.arifesindeyken terkedilmis bir bayan gordum,umarim sen degilsindir.Bunuevlilik
.hayalleri kurarken ayrilmis bir cift olarak da yorumlayabilirim.Belki de cevrenden biridir yakin arkadaslarindan,ama falin tamami bu konu uzerine cikmis.Karsindaki erkek cok hovarda bir tip,umursamaz ve dengesiz tavirlari olan biri.Bir gun oyle bir gun boyle,İkizler burcu olmasin? :)
Herneyse abla,bu kisi gecmisten biri de olabilir ama bir ayrilik yasanmis ve.evlilik
.hayalleri kurulurken ayrilik olmasi kizi cok yipratmis.Karsindaki erkek ilk zamanlar rahatladim gibi dusunse de su an bin pisman gorunuyor,sana ulasmanin yollarini ariyor cunku.Cok eskilerde kalmis biri de olabilir bu kisi.Ama geri donus yapacak.
Abla bir de sana fesat bir gozle bakan biri var,seni cekemiyor.Yakin arkadaslarindan biri sanirim bu.Esmer bir bayan.Dikkatli ol derim abla,senin uzerinde cok da nazari var bu kisinin.Yuzune gulen ama arkandan konusan tiplerden.Sana zarar veremiyor ama sadece izliyor.
Bir de almak istedigin birseyler var.Kucuk kucuk eline gecen seyler olacak,alacaksin aklindakileri.
Sikintilarin da hepsini atacaksin abla,senin istedigin sey huzur ve bu huzura kavusacaksin.Bir dilegin var ve mumun da yanmis :)
Ellerin havada ve istte bu! dercesine bir sevinc yasayacaksin.Okulla ilgili de bir haberin var ablacim,tertemiz.bir diplomayla mezun olacaksin :)

Benim yorumum boyle :)

hımm ben anladıgım kadarıyla yorumlamaya calısayım:) fotograflar pek net cıkmamıs ama oncelıkle fıncanın dıbınde ıkı tane kocaman goz var gozu olanın gozu cıksın ılk fıncanda boyle oturan bı erkek var sankı bıseyler yapmak ıstıyo ama bazı konusmalar yada bazı dusunceler yapmak ıstedıgı seylerı engellıyo gıbı ancak onu acık temız cıkmıs tabagın bıraz karısık cıkmıs bu aralar aıle ıcınde bıraz huzursuzluk olabılır yada aılecek kalabalık gunler gecırıcek olabılırsınız bırısı var ınce zayıf uzun boylu ben bayan olarak hıssettım ama ıkı secenek arasında sıkısıp kalmıs resmen yada ıkı kısı arasında ve henuz karar verememıs ıkı kısı bırbırıne kusmus ve bu kısılerden bır tanesı yonunu baska bır ınsana dogru cevırmıs ancak kustugu kısıyle arasındakı her ne ıse ıncır cekırdegını doldurmayan seyler bırde fıncanında sureklı t harfı cıkmıs ancak ben bunu bırseye yoramadım ama temız cıkmıs yanı sıkıntılı deıl umarım bırseyler bılebılmısımdır:))

canım benım ısmım selın ask hayatımla ılgılı benım ıcın dılek falı acarmısın tesekkurler

canım benım ısmım selın ask hayatımla ılgılı benım ıcın dılek falı acarmısın tesekkurler

Teşekkürler ,yüreğine sağlık..

Aşk hayatınla ilgili şu olur mu olmaz mı diyeceğin birşey varsa daha iyi olur bunu özeldende yazabilirsin şayet yoksa çok genel açıklamalar çıkar :)))))))

Abla oncelikle goz var iki tane koocamaan.Gecen falda da demistim esmer bir bayan nazar da degdiriyor diye,burda da cikti ayni bayan.Saclari da dalgali hatta.
Kalabaliga gireceksin abla ama bu kalabalikta yine canini sikan konusmalar gececk,bazi insanlar senin uzerine cok geliyor sanirim abla,uzerinde cok buyuk baski cok buyuk bir yuk gorunuyor.Evlen mi diyorlar okul konusunda mi baski yapiyorlar bilmiyorum ana buyuk bir baski var uzerinde.
Anne ve babanin arasinda da bu konu hakkinda bir konusma olmus,seninle ilgili bu durum degerlendirilmis sanki.Veya baska aile buyuklerinden iki kisi seninle ilgili bu konuyu degerlendirmisler.
Ama sana bir suru yol gorunuyor ablacim.Cikis yolun bol.Ve her yol da seni feraha goturecek.Ve yakinda kumral bir erkek cikacak karsina.Senden biraz daha uzun biraz kalipli bir erkek.Gecmisi onunla sileceksin bence abla.
Gercek anlamda gidilecek yollar da var.Bir sey alip donuyorsun sanki o yollardan.
Bir de hamile bayan gordum,hamile haberi gelecek veya gelmis.Cinsiyeti erkek olacak diye dusunuyorum ben:)
Tabakta da cikti hane ici sikintili.Bu ara kalabaliklasabilir eviniz.
Ailenizi izleyen bir dusman var yine uzaktan sizi takip eden biri.Bir nazar duasi okutmanizda fayda var abla cok nazar var uzerinde,cekemeyenler cok :)

Teşekkürler,yüreğine sağlık.

Merak ettiğin birşey varsa dilek falına bakabilirim :)

Aslinda gercekten fal icin bakmamistim ablam yaa :)
Ama sen boyle diyince nasil merak ettim anlatamamm
Seyy sen isimleri biliyorsun,sorum da belli zaten Simdiden coook tesekkur ederimm :*

Karşı tarafın sana bir türlü adım atmaması sende hayalkırıklığına sebep oluyor.

Oysaki fiziken birbirinize yakın sayılan ortamlarda olarak görünüyorsunuz.Ama bir türlü yanyana gelemiyorsunuz.Karşı taraftada endişe var şöyle ki;ya hayalkırıklığına uğrarsam, ya olmassa gibi nedenlerle adım atmaktan geri duruyor sanırım gurur yapıyor bu kişi.

ilerleyen zamanlarda mekan değişimi ve farklı bir kişiyle karşılaşman sözkonusu ve bu kişi sarışın yada ona çok yakın görünümlü biri ve bunla bir gönül işin görünüyor.Yada böyle birinden bir teklifte alabilirsin.

Şu anki dileğinle senin aranda esmer bir kız çıkmış.Birazda engel oluyor görünümde olan bu kişi hala aranızda olarak görünüyor şartların zorlaşmasında etkisi var diyebilirim.

Falın bu şekilde çıktı şimdilik.

yaaa ben fal bakmayı hiç bilmiyorum ama iş bulamıyorum uzun zamandır ve çok bunalım lı bi dönem geçiriyorum rica etsem iş için banada dilek falı bakarmısınn lüttfennn ((5:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…