Falımı Yorumlayana Dilek Falı Bakacağım.

KPSS atamasıyla ilgili sonucun olumlu.

Şöyle ki dileğin çok kısa bir zamanda gerçekleşiyor ve saygın bir kurumda işe başlayacak olarak çıkıyor ve hatta aradığın kişiyi orada bulma ihtimalinde yüksek çıkmış.

Şayet bir sevgilin olursa onun senin hakkındaki düşüncelerine bakabiliriz ama kişi olmadanda düşünce sorgulayamayız değil mi?Haydi bakalım şans seninle olsun.

Banada şöyle genel bişeyler bakarsan olabilir ama illa bir soru sor dersen buluruz bir soru :)

Canım bu ara ilişkin varsa eğer onda biraz birilerinden fikir almaya ihtiyacın var..
Yoksa da düşündüğün kişiyşe ilgili..(veya evliysen)
Bir bayandan bu konuda özellikle çok destek ve fikir yardımı görebilirsin ama bu konudaki durumların aydınlık içinde..
Sıkıntın varsa bile bence korkmamalısın yani..
Hızlı bir değişim dönemine girebilirsin..
Sıradanlıktan kurtulma görüyorum.. ne diliyorsan hızlı bir dönüşüm var..

Fazlaca bir rahatlaman var.. eğer bi eğitim alıyorsan kademe atlama bir yerde ustalaşma görünüyor..
Yalnız biraz birşeyleri oluruna bırakmalısın..
Kafandakilerin iyi kötü yanlarını değerlendirmelisin ve ona göre tutum almalısın..
Beklediklerin kısa zamanda eline geçecektir..

Bir olay karşısında çok büyük bir güç var elinde..
Bence bu gücünün farkına var ve iyi kullan..

Son düzenleme:
teşekkür ederim fal için..

şuan yorumlayacak kadar enerji yüklü değilim ama yine de belki bu seferlik bakamadıgım halde bana da dilek falı açarsınız diye şansımı denemek istiyorum:)

sevdiğim insan mart'ta yanıma gelmeyi düşünüyor. gelebilecek mi?
- akrep burcuyum, o başak.
ben esmerim; o koyu kumral ve renkli gözlü.

Benden fal bekleyen arkadaşlarım saat 22:00 da bakmaya başlayacağım :)

Hayatınızdaki kararlı tavırlarınız sizi düzenli bir şekilde ilerlemeye sevk ediyor.
Sabırlı olmakla birlikte aynı zamanda yeni duygu ve heyecanlara açık olduğunuz ve ayrıca sizin hayallere dalabileceğinizin de bir göstergesidr. İçinizdeki gizli hazineye ulaşabilmek için çok derinlere dalabilirsiniz. Anlayışlı nazik ve derin ince ruhunuz sizin ilişkilerinizde verdiğiniz önemi gösteriyor.

Falınızı biraz attım pek anlamam :)) umarım sizde benim falıma bakarsınız..

İçinde bulundugum bir çaresizlik var çok üzgünüm ....

Çevrimiçi olduğunuzda yazın çaresizliğinizi belki bir çözüm buluruz :)

Merhaba, damdan düşer gibi geldim ama 3.sayfadaki falını yorumluyorum canım:)

Aranızda mesafe olan biriyle yüzeysel sorunların var ama birikmiş. Sanki konuşupta halledemiyorsunuz gibi. Bu mesafe hem insan ilişkisi anlamında hemde yol anlamında bir mesafe. Karşındaki kişi bakış açısı dar bi insan, inatçı bir insan sorunlar bu yüzden gibi.

Kendini bazı konularda geri çektiğin bir döneme gireceksin. Bir durgunluk dönemin olacak ve uzun sürmeyecek ama daha iki ayı var gibi. Bu geri çekilme birşeylerden artık sıkılmanla yorulmanla alakalı bir çekilme olacak.

Hamile bir kadın ve bunu istemeyen ya da üzen bir adam gördüm ama içimden bunu böyle yorumlamak gelmedi. Karın bölgesinde bir sıkıntısı olan bir kadın ve nedenide bir erkek olarak yorumlamak istedim.

Canını sıkmış uzun boylu br adam varsa senden özür dilemesi yakındır, ya da en azından pişman.

Yakın bir zamanda kalabalık bir ortama gireceksin eğleneceksin.

Ayrıca hanede bir kadının sana bir kırgınlığı olacak.

Yorumlamam bu kadar canım, banada aşk hayatıyla ilgili bakarsan sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…