- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
- Konu Sahibi schmetterling89
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merahba kizlar uzun süre yoktum yogun oldugum icin
kahve falimi yorumlayana iliski fali aciyorum
fal icin baktirmak istediginiz kisinin ve sizin sac renklerinzii ten renklerinizi ve göz renklerinzi yazarsaniz acarim falinizi
sadece falimi yorumlayanlara aciyorum iskambil falini
Eki Görüntüle 697892 Eki Görüntüle 697896 Eki Görüntüle 697897 Eki Görüntüle 697898 Eki Görüntüle 697899
falı kapatırken tuttuğun dilek kabul olacak canım. dileğin için engel görünmüyor.yalnız içini çok karartmışsın. birşeyler içinde birikmiş. oturan iri yarı bir adam var. bu adamında arkasında ona destek olan biri var. adamın kulağına birşeyler söylüyor. bu kişiye bir haber geliyor. karşılıklı konuşuyor birisiyle. 2 tane yolun var. yolunun birinde engeller var. seni baya uğraştıracağa benziyor. yolun önünü kesen engel olmaya çalışan kişiler var. boynu bükük üzgün bir adam var havada. yalnız bu çok uzun zaman sonra olacak gibi. tabağın ferah. minik minik balıkların var.
canım ikimizde kumralız. o biraz daha açık tenli. benim gözlerim bal rengi. onun kide ela gibi. teşekkür ederim
canim coook tesekkür ederim
sana esmer bir bayandan gelecek bir teklif var
sevdiginle bir görüsmeniz olacak ve ondan güzel güzel bir teklif gelecek sanirim
kalbin hep sevdiginin üstünde
ondan bana karşı birşey var mı. onun kalbi nerede.
merahba kizlar uzun süre yoktum yogun oldugum icin
kahve falimi yorumlayana iliski fali aciyorum
fal icin baktirmak istediginiz kisinin ve sizin sac renklerinzii ten renklerinizi ve göz renklerinzi yazarsaniz acarim falinizi
sadece falimi yorumlayanlara aciyorum iskambil falini
Eki Görüntüle 697892 Eki Görüntüle 697896 Eki Görüntüle 697897 Eki Görüntüle 697898 Eki Görüntüle 697899