falimi yorumlayana iskambil aciyorum kizlar

schmetterling89

Kelebek
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
847
12
118
merahba kizlar uzun süre yoktum yogun oldugum icin

kahve falimi yorumlayana iliski fali aciyorum

fal icin baktirmak istediginiz kisinin ve sizin sac renklerinzii ten renklerinizi ve göz renklerinzi yazarsaniz acarim falinizi

sadece falimi yorumlayanlara aciyorum iskambil falini
$IMG_2900.webp $IMG_2902.webp $IMG_2904.webp $IMG_2905.webp $IMG_2906.webp

fal icin baktirmak istediginiz kisinin ve sizin sac renklerinzii ten renklerinizi ve göz renklerinzi yazarsaniz acarim falinizi

Eki Görüntüle 697892 Eki Görüntüle 697896 Eki Görüntüle 697897 Eki Görüntüle 697898 Eki Görüntüle 697899

falı kapatırken tuttuğun dilek kabul olacak canım. dileğin için engel görünmüyor.yalnız içini çok karartmışsın. birşeyler içinde birikmiş. oturan iri yarı bir adam var. bu adamında arkasında ona destek olan biri var. adamın kulağına birşeyler söylüyor. bu kişiye bir haber geliyor. karşılıklı konuşuyor birisiyle. 2 tane yolun var. yolunun birinde engeller var. seni baya uğraştıracağa benziyor. yolun önünü kesen engel olmaya çalışan kişiler var. boynu bükük üzgün bir adam var havada. yalnız bu çok uzun zaman sonra olacak gibi. tabağın ferah. minik minik balıkların var.

canım ikimizde kumralız. o biraz daha açık tenli. benim gözlerim bal rengi. onun kide ela gibi. teşekkür ederim

falı kapatırken tuttuğun dilek kabul olacak canım. dileğin için engel görünmüyor.yalnız içini çok karartmışsın. birşeyler içinde birikmiş. oturan iri yarı bir adam var. bu adamında arkasında ona destek olan biri var. adamın kulağına birşeyler söylüyor. bu kişiye bir haber geliyor. karşılıklı konuşuyor birisiyle. 2 tane yolun var. yolunun birinde engeller var. seni baya uğraştıracağa benziyor. yolun önünü kesen engel olmaya çalışan kişiler var. boynu bükük üzgün bir adam var havada. yalnız bu çok uzun zaman sonra olacak gibi. tabağın ferah. minik minik balıkların var.

canım ikimizde kumralız. o biraz daha açık tenli. benim gözlerim bal rengi. onun kide ela gibi. teşekkür ederim

canim coook tesekkür ederim

sana esmer bir bayandan gelecek bir teklif var
sevdiginle bir görüsmeniz olacak ve ondan güzel güzel bir teklif gelecek sanirim
kalbin hep sevdiginin üstünde

hımmmmm elımden geldıgınce yorumlıyım bakalım:)
sımdı ılk resımde sen oturur vazıyette cıkmışsın oncelıkle basının ustunde tasıdıgın yanı cok deger verdıgın yada cokca dusundugun bırısı var hayatında bu bır erkek ve bu erkek ya cok sanslı yada sanslı bır doneme gırcek cunku onunde bıtane melek cıkmıs ayrıca bu kısının de bır mulk edınme fıkrı var gıbı ben bunu araba olarak olarak gordum ama emın degılım sen ıse onunde neyle alakalı bılmıyorum ama uctane degnek cıkmıs yanı bır konuyla alakalı bır secım yapmak zorunda kalabılırsın hangısını secmen gerektıgını soylemıyorum cunku senın hayaın secımını sen yap:)bırısıyle karsılıklı bır konusma yapıcaksın ve sen bıraz endışelı cıkmışsın ama cokta evhamlanacagın bır durum yok gıbı ayrıca sen ya bırıne sırtını donup kusuceksın yada kus oldugun bırıyle barısmak ısteyeceksın fal bu kadar umarım soyledıklerım alakalıdır kendıne ıyı bak:34:

ben bugday tenlı koyu kumral koyu kahverengı gozluyum o beyaz tenlı sarısın ela gozlu sımdıden tesekkurler:)

çok büyük bir sıkıntı ve çöküşten sonra öyle bir dirilişe geçmişsin ki akıl alır gibi değil demekki güçlü bir yapıya sahipsin
bu çöküş sebebiyle çok büyük ve temiz bir kısmeti kaçırmışsın ama
çevren temiz önünde iki uzun yol düşüncen var

Eki Görüntüle 697892 Eki Görüntüle 697896 Eki Görüntüle 697897 Eki Görüntüle 697898 Eki Görüntüle 697899

sorunlarını tam çözememekten şikayetçisin hep mükemmeliyetçi bir havan var. en küçük şey canını çok sıkıyor.. ve bu aralar takıldığın bir konu var. bu sen misin bilemiyorum ama falda ellerini açmış bebek için dua eden biri var. isminde f harfi olabilir bu kişinin. kendi alın terinle kazanmıssın cogu seyi ama önünde hep engeler olmuş.yakın zamanda gözyası dokmussunuz isminde t harfi olabilir veya bu kişi ile ilgili değilse olayın isminde t olabilir. dileğin oluyo ama bu dilek,ğin oluşumunda bir erkeğin yardımı dokunuyor. dileğin bir erkek de olabilir bilmiyorum ama bu erkeğin başı belada gibi. 1 düşmanı var ve sürekli onun ayagını kaydırmya calısıyor benden bu kadar. dediklerimi hç tutturamamıs olabilirim yani sadece gördüğüm şekillleri söyledim. :) benim saçlarım siyah renkte, gözüm mavi ve beyaz tenliyim. o da siyah saçlı kumral bi tene sahip gözleri kahve. :)

canim görüstügun bir insan var yada seninle gorusmek isteyen ama sen o insandan pek haz almiyorsun bir adamin yol düsüncesi var sense birinin gelmesini yada yanina gitsem karsilassak gibi fikirlerin var esmer tenli biraz kalipli ama cok uzun olmayan bir adamda gelecek mujdeli bir haber..gecmistede cok sikinti yaptigin bir iliskinin izleride olabilir yada yeni ama her neyse kalbini resmen yarim birakmis ve biraz sanki beklemedigin bir anda olmasi seni en cok kiranda bu olmus sanirim ama sikintin 3 0arcaya bolunmus ya 3 konuda cok bunaltmissin kendini yada bu sikintilarini parca parca biraz zamaana yayarak aticaksin

sikintilida olsa arabali bir yolculuk yapabilirsin..birde yüzyüze gelmeyi düsünduğun birusi var ve gönul bağin olan bir insan görüşüceksiniz temiz bir görüsmen var.. umarim hersey guzel olur canm.. kubilay elif bizede acarsan mutlu olurum evlilik istiycekmi bu öküz artik o buğday tenli ben beyaz yorumlarin icin simdiden tesekur ederim canim

Back
X