falimpir'den herapunzel hakkında bilgisi olanlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi xx_9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xx_9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
1.363
1.504
123
İstanbul
fiyatları oldukça pahalı ve farklı açılımlar ve bakımlar yapıyor. bu falcıyı deneyen, hakkında tecrübesi olan var mı?

Herapunzele cogunluk birer kez baktirdi sanirim sekerim :)

Ben memnun kalanlardanim, yani kahveye karta bagli kalmayip artik hisle mi 3 harflilerle mi neyle bakti bilemem ama inanilmaz seyler bilmisti.

Gelecekle alakali net bir sey soylememisti, cikti veya cikmadi diyemem ama ani bilmek istiyorsan tavsiye ederim.

Bana ne ani bilebildi ne de gelecekle ilgili soyledieri tuttu
Hatta once birsey soyledi sonra baska daha pahali bir fal baktirdim ondanda tam zitti seyler soyledi bende nasil farkli aeyler soyleyebiliosun diince o senin kaderin diil ben napiim dua etsende bisi olmaz tutmaz cunku yabanci gibi sacma sapan seyler soyledi
Ben hic memnun kalmadim

Hatta once birsey soyledi sonra baska daha pahali bir fal baktirdim ondanda tam zitti seyler soyledi bende nasil farkli aeyler soyleyebiliosun diince o senin kaderin diil ben napiim dua etsende bisi olmaz tutmaz cunku yabanci gibi sacma sapan seyler soyledi
Ben hic memnun kalmadim

Sacmalamis bence, yabancilar da Allah'in yarattigi insanlar degil mi? Yani Allah sadece muslumanlarin dualarini kabul ediyorsa bile bu durumda dua edenin musluman olmasi onemli, ustune dua ettigimiz musluman olsa ne olmasa ne Allah'in bir yarattigi.

Ben hic memnun kalmadim

Ooo o tam manyakmış. Zaten falimpir tam bi dolandırıcı site, onu farkettim. Promosyon fal yolluyorum şöyle cevap geliyor "ben sana şimdi gördüklerimi yazamam, çok alıngansın. Ücretli fal yollayıp detay verirsen bakarım falına". Ve fal yorumum bu. Promosyon hakkımı bu yorumla yiyor.
Başka biri promosyon fala şey yazıyor: "kahve yaparken telveyi ne çok bol ne çok az koymamız lazım, unutmayalım. Promosyon falda pek bakamıyoruz tatlım, ücretli yolla bakayım".
Belli ki falcıları uyarmışlar promosyonda hiçbir şey söylemeyin, paralı bakın diye. Karşılarında çocuk var gibi ucuz ucuz numaralar. Kapısından geçmem bir daha=)
Ha ayrıca şunu da ekleyeyim, Avrupalı erkeklerden şaşmamak lazım. Erkeğin hası onlar, boy, pos, yakışıklılık, kibarlık, evcimenlik, centilmenlik... Yerim ben onları. Seni de bu yabancı erkek ilginden dolayı kutluyorum arkadaşım=)))

Sacmalamis bence, yabancilar da Allah'in yarattigi insanlar degil mi? Yani Allah sadece muslumanlarin dualarini kabul ediyorsa bile bu durumda dua edenin musluman olmasi onemli, ustune dua ettigimiz musluman olsa ne olmasa ne Allah'in bir yarattigi.
Walla ben de benzer seyler soyledim ztn yani onlarin dualari kabul olmuo mu hic boyle bir inanc olamaz ztn

Ooo o tam manyakmış. Zaten falimpir tam bi dolandırıcı site, onu farkettim. Promosyon fal yolluyorum şöyle cevap geliyor "ben sana şimdi gördüklerimi yazamam, çok alıngansın. Ücretli fal yollayıp detay verirsen bakarım falına". Ve fal yorumum bu. Promosyon hakkımı bu yorumla yiyor.
Başka biri promosyon fala şey yazıyor: "kahve yaparken telveyi ne çok bol ne çok az koymamız lazım, unutmayalım. Promosyon falda pek bakamıyoruz tatlım, ücretli yolla bakayım".
Belli ki falcıları uyarmışlar promosyonda hiçbir şey söylemeyin, paralı bakın diye. Karşılarında çocuk var gibi ucuz ucuz numaralar. Kapısından geçmem bir daha=)
Ha ayrıca şunu da ekleyeyim, Avrupalı erkeklerden şaşmamak lazım. Erkeğin hası onlar, boy, pos, yakışıklılık, kibarlık, evcimenlik, centilmenlik... Yerim ben onları. Seni de bu yabancı erkek ilginden dolayı kutluyorum arkadaşım=)))

Falimpir garip bir site ztn bende herapunzele baktirmistim orada ztn burada memnun kalanlarindan dolayi ama yok bana hic tutturamadi sacmaladi
Avrupali erkekler konusunda katiliorum sana hem kulturlu hem zarifler deger verdikleri insana cidden deger veriolar cogu da cok romantikler hele oyle hic macoluklari yok italyanlar disinda
Ama malesef benimki amerikali :) turkle avrupali arasinda oluo bu amerikali erkekler :)

Falimpir garip bir site ztn bende herapunzele baktirmistim orada ztn burada memnun kalanlarindan dolayi ama yok bana hic tutturamadi sacmaladi
Avrupali erkekler konusunda katiliorum sana hem kulturlu hem zarifler deger verdikleri insana cidden deger veriolar cogu da cok romantikler hele oyle hic macoluklari yok italyanlar disinda
Ama malesef benimki amerikali :) turkle avrupali arasinda oluo bu amerikali erkekler :)
iyi iyi o da iyi=D

fiyatları oldukça pahalı ve farklı açılımlar ve bakımlar yapıyor. bu falcıyı deneyen, hakkında tecrübesi olan var mı?

Falimpir'de tanıtım falları adına fal baktırırsan ,ne demek istediğini anlıyorum.Adı üstünde ,başka ne beklersin?Ben Falcılarından çok memnun kaldım,tabi içinde bir kaç tane tutturamayanı var,ama genel olarak Falcıları çok isabetli bakıyorlar.Binnaz'da baktırdım çok methettikleri falcılarında tamamen sallanmış,param boşa gitti.Tellwe'de sonradan öğrendim,aynı Falcılar farklı nikle bakmışlar,sonra bıraktım orayı.Falimpir'de Medyum Mystery duaları çok etkili,denedim ve boş konuşmadığını gördüm.Herapunzel uzun vadede sonuç veriyor,bana göre değil sabırsızım.
Diğer Jessica arkadaşımın erkek arkadaşını cidden geri getirdi,üstelik fiyatı çok ucuz.
Bakımda Harun-Araf-Onur çok beğendim.Benim tecrübem Falimpir'le bu şekilde.

Walla ben de benzer seyler soyledim ztn yani onlarin dualari kabul olmuo mu hic boyle bir inanc olamaz ztn

bana burda yazılanlar garip geldi,tek taraflı sorgulamak adil olmaz ya :KK64:herapunzel bir fal yollayım dedim.Kızlar bilgilerimi dinsiz biri olarak verdim,ayy nerde kadın hiç sizin dediğiniz gibi demiyor .Hepimiz Allahın kuluyuz ,kimin duasının makbul olacağını sadece Yaradan bilir,kim benim için öyle iftirada bulunduysa kul hakkına girer,mutlaka cezasını çeker.
Sonra buradaki Linki Herapunzel hanıma attım,dediki onlar sürekli farklı kullanıcı adıyla ücretsiz fal yollayanlar,bakmadığım için akıllarınca benim adımı karalamaya çalışıyorlar.Bana fal baktıran sürekli geliyor,öyle olsaydım gelirlermi?
yaaa kızlar durumun aslı buymuş ,iyi ki çok meraklıyım birazda fala düşkünüm :KK68:ondan kendim sordum..sizede tavsiye ederim,her lafa inanmayın , meyva veren ağaç taşlanır misali :KK25:

Back
X