Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ne ani bilebildi ne de gelecekle ilgili soyledieri tuttu
Hatta once birsey soyledi sonra baska daha pahali bir fal baktirdim ondanda tam zitti seyler soyledi bende nasil farkli aeyler soyleyebiliosun diince o senin kaderin diil ben napiim dua etsende bisi olmaz tutmaz cunku yabanci gibi sacma sapan seyler soyledi
Ben hic memnun kalmadim
Bana ne ani bilebildi ne de gelecekle ilgili soyledieri tuttu
Hatta once birsey soyledi sonra baska daha pahali bir fal baktirdim ondanda tam zitti seyler soyledi bende nasil farkli aeyler soyleyebiliosun diince o senin kaderin diil ben napiim dua etsende bisi olmaz tutmaz cunku yabanci gibi sacma sapan seyler soyledi
Ben hic memnun kalmadim
Walla ben de benzer seyler soyledim ztn yani onlarin dualari kabul olmuo mu hic boyle bir inanc olamaz ztnSacmalamis bence, yabancilar da Allah'in yarattigi insanlar degil mi? Yani Allah sadece muslumanlarin dualarini kabul ediyorsa bile bu durumda dua edenin musluman olmasi onemli, ustune dua ettigimiz musluman olsa ne olmasa ne Allah'in bir yarattigi.
Ooo o tam manyakmış. Zaten falimpir tam bi dolandırıcı site, onu farkettim. Promosyon fal yolluyorum şöyle cevap geliyor "ben sana şimdi gördüklerimi yazamam, çok alıngansın. Ücretli fal yollayıp detay verirsen bakarım falına". Ve fal yorumum bu. Promosyon hakkımı bu yorumla yiyor.
Başka biri promosyon fala şey yazıyor: "kahve yaparken telveyi ne çok bol ne çok az koymamız lazım, unutmayalım. Promosyon falda pek bakamıyoruz tatlım, ücretli yolla bakayım".
Belli ki falcıları uyarmışlar promosyonda hiçbir şey söylemeyin, paralı bakın diye. Karşılarında çocuk var gibi ucuz ucuz numaralar. Kapısından geçmem bir daha=)
Ha ayrıca şunu da ekleyeyim, Avrupalı erkeklerden şaşmamak lazım. Erkeğin hası onlar, boy, pos, yakışıklılık, kibarlık, evcimenlik, centilmenlik... Yerim ben onları. Seni de bu yabancı erkek ilginden dolayı kutluyorum arkadaşım=)))
iyi iyi o da iyi=DFalimpir garip bir site ztn bende herapunzele baktirmistim orada ztn burada memnun kalanlarindan dolayi ama yok bana hic tutturamadi sacmaladi
Avrupali erkekler konusunda katiliorum sana hem kulturlu hem zarifler deger verdikleri insana cidden deger veriolar cogu da cok romantikler hele oyle hic macoluklari yok italyanlar disinda
Ama malesef benimki amerikali :) turkle avrupali arasinda oluo bu amerikali erkekler :)
iyi diyorlar dye duydum bnde ama hükümdar var onu tavsye etmyrm bakfiyatları oldukça pahalı ve farklı açılımlar ve bakımlar yapıyor. bu falcıyı deneyen, hakkında tecrübesi olan var mı?
fiyatları oldukça pahalı ve farklı açılımlar ve bakımlar yapıyor. bu falcıyı deneyen, hakkında tecrübesi olan var mı?
Falimpir garip bir site ztn bende herapunzele baktirmistim orada ztn burada memnun kalanlarindan dolayi ama yok bana hic tutturamadi sacmaladi
Avrupali erkekler konusunda katiliorum sana hem kulturlu hem zarifler deger verdikleri insana cidden deger veriolar cogu da cok romantikler hele oyle hic macoluklari yok italyanlar disinda
Ama malesef benimki amerikali :) turkle avrupali arasinda oluo bu amerikali erkekler :)
Walla ben de benzer seyler soyledim ztn yani onlarin dualari kabul olmuo mu hic boyle bir inanc olamaz ztn