Şimdi kahve kapattım, kahveyi tarotla, katinayla falan destekleyen pozitif enerjileri arkadaşlarla karşılıklı fal bakabiliriz.
Pozitif enerjili diyorum çünkü bazı insanlar resmen enerji emiyor.
Bir kere yorum çok önemli bir şey. Gördüğün şeyi nasıl yorumladığın ve yorumu nasıl bir enerjiyle, tutumla karşı tarafa aktardığın da çok önemli.
Ayrıca özellikle gelecek dediğimiz şey, henüz var olmamış, bizim var edeceğimiz, yaratacağımız bir şey. Dolayısıyla bütün pesimistliğinizi ve karanlık dünya görüşünüzü karşınızdaki insana geçirdiğinizde, geleceğin olumsuz yaratılmasına katkıda bulunuyorsunuz. Aslında böyle kişiler genel olarak hiç fal bakmamalı. Ben kendimi depresif hissettiğim zamanlarda bile bakmıyorum mesela.
Neyse, yeteri kadar pozitif enerji açıklaması yaptım =)
İsteyenler özel mesaj atsınlar, kahveyle beraber tarot, katina ve melek kartlarına bakıyorum. Ayrıca esas uzmanlık alanım, astroloji. Yani yıldız haritası yorumu.
Yine dayanamayıp ufak bir şey daha söyleyeceğim.
Kimisi gelip karşısında anasının uşağı varmış gibi fal baktırmaya, 58 tane farklı harita yorumlatmaya, emreder gibi bir şeyler istemeye kalkıyor. Ben böylelerine spiritüel vampirler diyorum. Nasıl kimisi para sömürür, bunlar da spiritüel donanım sömürmeye kalkıyorlar.
Benim yeterli enerjim ve vaktim olduğunda ben zaten insanlara yardım etmeyi, sahip olduğum donanımlarla karşılıksız olarak onlara yardımcı olmayı istiyorum ve bunu seviyorum da. Ama dediğim gibi, karşılarında evlerinin kadrolu uşağı varmış gibi bir tavır ve rahatsız edici bir enerjiyle gelen insanlar, insan ilişkileri ve adab-ı muaşeret kuralları üstünde çalışsınlar önce biraz.
Herkesin işi gücü var, kimse sizin profesyonel medyumunuz ya da emrinize amade değil. Böylelerine çok denk geldiğim için dayanamadım, bunu da yazayım dedim.