Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba tüplerdeki yapısıklıklar icin maydonoz ve süt buharı uygulayan arkadaslar var bende uygulamıstım.isterseniz bir göz atın.
Merhaba arkadaşlar,
Saraçoğlunun soğan ve brokoli kürünü uygulayıp tüp tıkanıklığında fayda görenler varsa paylaşsınlar lütfen....
merhaba benimde tüplerim tıkanıktı dr lar kesınlıkle normal yollan hamıle kalmazsın demıslerdı laparoskopı oldum acılmadı tek çare tüp bebek dediler arastırdım ve şu kürleri kullandım brokolı kürü kullandım maydanoz süt buharında oturdum cıvanperçemi kaynattım buharında oturdum viks sürüp pamuga oraya koydum adacayı yagını sürüp koydum kaplıcaya gittim her ay birini denedım adetten sonra 500 yasin dagıtttım birde 2010 yazında tüp bebek yaptırmayı düşünüyordum cok şükür ki normal yoldan hamile kaldım ve 2010 temmuzda kızımı kucagıma aldım Allahıma şükür umarım en kısa zamanda sizlarde kavusursunuz bebişlerinize
merhaba benimde tüplerim tıkanıktı dr lar kesınlıkle normal yollan hamıle kalmazsın demıslerdı laparoskopı oldum acılmadı tek çare tüp bebek dediler arastırdım ve şu kürleri kullandım brokolı kürü kullandım maydanoz süt buharında oturdum cıvanperçemi kaynattım buharında oturdum viks sürüp pamuga oraya koydum adacayı yagını sürüp koydum kaplıcaya gittim her ay birini denedım adetten sonra 500 yasin dagıtttım birde 2010 yazında tüp bebek yaptırmayı düşünüyordum cok şükür ki normal yoldan hamile kaldım ve 2010 temmuzda kızımı kucagıma aldım Allahıma şükür umarım en kısa zamanda sizlarde kavusursunuz bebişlerinize
harika cok sevindim sizin adınıza.mücadelenizide cok taktir ettim.bu adacayı yağını nasıl uyguladınız pamukla içine mi koyuluyor.
slm canm nasıllnnn özelden msj atamyrm henüz .:) çoook oldu görüşmeyeliiiii
harika cok sevindim sizin adınıza.mücadelenizide cok taktir ettim.bu adacayı yağını nasıl uyguladınız pamukla içine mi koyuluyor.
Acaba hangisi iyi geldi.. En uzun hangi kürü yaptınız. Birde diğerlerinin süresi neydi.Teşekkür ederim..Umut oldu:)
bana yardım edin nolur çok caresizimher ay bir tanesini yaptım hangisi yaradı bilemiyorum ama kuran bilen 500 kişiye yasin dagıtmanızı öneririrm 50, yasinde hamile oldugumu öğrenmiştim birde yedi gün boyunca kuran bilen bir kişi sabah erkenden yusuf suresini okusun
Bende aynı yaşım 29 ameliyat oldum biri açıldı digeri açılmadı çaresizim süt maydanoz yaptm sogan brokoliGörmeyeceksiniz biliyorum 2012 de yazmışsınız çünkü, ben o zamanlar lisedeymisim şimdi ise aynı kaderi paylaşıyoruz