bu arada nesibe kaç civarları nette oluyor bilen var mı ?
canım o gun içinde genelde açık oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada nesibe kaç civarları nette oluyor bilen var mı ?
ozaman size yol gostermesı ıcın ben toplu bır sekılde yazayım
ılkay:ılk baktıgı ıkı falda sordugum ıkı konununda olacagını soyledı ve hatta zamanda verdı verdıgı zamanlara az kaldı ancak ucuncu falında resmen fıncana bakmadan yorum yaptıgı o kadar bellıydıkı ve ılk fallarında soyledıgı seylerın tam tersını soyledıgı ıcın kusura bakmasın ama ustunu cızdım ayrıca son falı ıcın verdıgım puanıda yayınlamadı bence bıraz fazla şımarmış ılkay...ha bu arada ılkayın soyledıklerınden tek bısey tuttu oda hayatıma yenı bırının gırecegını ve onunla olacagımı soyledı evet yenı bırı gırdı hatta bende ılkayı dıkkate alıp acaba olurmu dusuncesıyle cocukla tanıstım ama malesefkı fos çıktı...
melih:melıhe ıkı kere kahve baktırıdım cok olumlu konustu cok net tarıhlerde verdı ancak tarıhler cıkmadı soyledıklerı olacakmı gorecegız yanlız eskı sevgılımın sıkıntılı oldugunu soylemıstı ıkı gun sonra gercektende oyle oldugunu ogrendım..
melek:melekte cok olumlu konustu puan ıstemesı cok antıpatıktı yanlız ben ondan katınada acmasını ıstemstım kahve degıl ama katınaya guzel bakmıs yanı en azından kartları yorumlayabılmıs zamanda verdı bakalım onunkı tutucakmı..
puanın yayınlanmadımı ??? ordaki puan ve yorumlara göre fal gönderiyoruz sonuçta böle bişey varsa ben toptan silerim falsepetini. binnazda böyle birşey görmedim bence mutlaka şikayetini bildirmelisin
kahvemi içtim falımı kapattım bende. nesibenin nete girmesini bekliyorum. sonuçlarını yazarım kızlar![]()
benim iyi yorumlar da yayınlanmıyor falsepetinde...melihin verdiği tarih yaklaşıyor elim kolum bağlı bekliyorum nesibe çok ciddi bakmış o da beklersen olmaz demiş kafam allak bullak((lidya zaten olumlu konuştu.melek asla olmaz bekleme hayatına bak dedi offf off
canım keske melege katınada acmasını soylesen belkı degısırdı sonuc amaan neyse bosver takma fazla kafana![]()
melek bana 15 dk lık kahve falı yolladı açmadığı kart kalmamış değişen birşey yok...katina çok kötü çıktı...melek olmaz dedi kesin.aslında giderken asla dönmem demedi sevgilim olduramıyorum hala seviyorum diye ağladı eve geldim bek seviyorken bu kadar mücadele edelim dedim olmaz zorlama dedizamana bırak dedi görüşme ihtimalimiz sıfır ben onun eski sevgilisini aklına çok soktum başta asla dönmem seni asla bırakmam derken onun numarasını hala unutmadım seninle ayrılırsak ona dönersem üzülme dedi
büyük konuşmuş
haftaya pzt doğğum günü kutlamaya gururum el vermiyo melih asla arama geri çekil dedi melihin dediği tarihe az kaldı şimdi doğum günü mesajı atarsam geri çekilme durumu bozulacak nesibe de kesinlikle kutla hatta buluşmaya ikna et dedi
beklersen dönmez dedi
bencede kendını gerı cek ya bısver erkek mılletı nekadar ustune gıdersen okadar totoları yukarı kalkıyo![]()
kutlamayım yani doğum gününü ama görüşmüyoruz da unutmaz mı o zamanzaten melih ve ilkayın dediği tarihler aynı bekle dediler... herkes tutmuyo demiş ama...biraz daha beklemek gerek anlaşılan
nesibeye baktrdgim fali merak eden arkadaslar vardi. öncelikle şunu soyliyim gercekten bni tatmin etti baktigi fal. bnim bile kendime itiraf edemedigim seyleri dile getirdi. sirf polyannacilik olsun da herseye olucak felan demedi. kotu olan seyler varsa bile bunlari da soyledi ama soyleyis sekli o kdr samimi ki ne bileyim ben cok begendim. sirf yazili fal diye bnim gbi aklinda soru isareti olan arkdslar bence hic tereddut etmesin
ya o belki kafamda oldurursam ayağına kapanacağım ama şimdi değil nolur zaman ver dedi ben de asla bidaha gelme yüzünü görmek istemiyorum dedim.son kez sarılmak istedi olmaz dedim ağladı hala seviyorum dedi.ama olmuyo dedi...sonra ben bak ağladın seviyorum dedin niye bitiyo dedim nolur anla olduramıyorum dedi eski ilişkime dair yemin ettim bişey yaşamadım dedim yok tek sorun o değil dedine biliyim şimdi doğum gününde mesaj yamazsam ayıp olur yazsam peşinden koşuyo gibi olur.
yazılı olması işte biraz sıkıntı :S
ya o belki kafamda oldurursam ayağına kapanacağım ama şimdi değil nolur zaman ver dedi ben de asla bidaha gelme yüzünü görmek istemiyorum dedim.son kez sarılmak istedi olmaz dedim ağladı hala seviyorum dedi.ama olmuyo dedi...sonra ben bak ağladın seviyorum dedin niye bitiyo dedim nolur anla olduramıyorum dedi eski ilişkime dair yemin ettim bişey yaşamadım dedim yok tek sorun o değil dedine biliyim şimdi doğum gününde mesaj yamazsam ayıp olur yazsam peşinden koşuyo gibi olur.