Falsepeti Lidya

bende denicem lidyayı nesibeye baktırdım o herşeyimi bilmişti yanımda sandım:P ama yazılı baktı birde lidyayı denim:) zaten kendimi fal baktırmamak için zor tutuorum saolun yani:P

fal sepetinde ilk olarak ilkayı denedim bilgi vermemişim pek bi yorum yapamadı ama ikincinde gayet objektif mantıklı konuştu...
lidya : çok pozitif arkadaş gibi sesi falan güzel ben durumumu anlattığım için bildi bilmedi diyemem...
melih gün :sesi biraz garip nokta tarih vermiş iş ve aşkla ilgili olursa yazarım ama ümidim yok.bide özenli bakmış.bu üçü aynı tarihleri verdi.
melek öz:yani olumsuz olacağım dürüst olacağım diye kasmış ya da cidden hayat çok olumsuz diğer üçü aynı tarihi verdi ama melek olmayacak dedi.diğerleri 7dk melek 15 dk kart destekli bakmış.özenli ama olumsuz olunca bana iyi gelmedi o fal.
son olarak binnazablada tornisha ya tarot yolladım diğerleri kahveydi ama tarotla ilgili hiç yorum yapmamış olumsuz bir iki şey söylemiş 6dk ama 2-3 dk benim yazdıklarımı okumuş kısa ve özensiz ne tarih ne olay var bide yedi karttan bişey söylemek zor demiş eee niye fal bakıyorsun o zaman! fal sepetindekiler daha iyi bence bide binnazda emir adalıyı acayip merak ediyorum ben...online olana kadar fal baktırmayacağım iki haftadır bağımlılık yaptı...

fal sepetinde ilk olarak ilkayı denedim bilgi vermemişim pek bi yorum yapamadı ama ikincinde gayet objektif mantıklı konuştu...
lidya : çok pozitif arkadaş gibi sesi falan güzel ben durumumu anlattığım için bildi bilmedi diyemem...
melih gün :sesi biraz garip nokta tarih vermiş iş ve aşkla ilgili olursa yazarım ama ümidim yok.bide özenli bakmış.bu üçü aynı tarihleri verdi.
melek öz:yani olumsuz olacağım dürüst olacağım diye kasmış ya da cidden hayat çok olumsuz diğer üçü aynı tarihi verdi ama melek olmayacak dedi.diğerleri 7dk melek 15 dk kart destekli bakmış.özenli ama olumsuz olunca bana iyi gelmedi o fal.
son olarak binnazablada tornisha ya tarot yolladım diğerleri kahveydi ama tarotla ilgili hiç yorum yapmamış olumsuz bir iki şey söylemiş 6dk ama 2-3 dk benim yazdıklarımı okumuş kısa ve özensiz ne tarih ne olay var bide yedi karttan bişey söylemek zor demiş eee niye fal bakıyorsun o zaman! fal sepetindekiler daha iyi bence bide binnazda emir adalıyı acayip merak ediyorum ben...online olana kadar fal baktırmayacağım iki haftadır bağımlılık yaptı...

melek kasıyo bence canım banada on dakıka baktı fakat 8 dakikası iltifat ve puan isteme seanslarıydı

Nesibeye baktirdim az önce gercekten oda güzel bakiyor tavsiye ederim Lidyyada biraz hatam oldu ama ondada baktirmaya deger
baktirmak isteyenler bence imkan varsa ikisinide denesinler
Nesibe insanin kalbini okuyor resmen sok olacaksiniz

canm nesib​eye kahve falımı baktrdın tarot mu ?

bende geçen hafta ilk defa lidyaya baktırdım kızlar.
geçmişle ilgili birşey anlatmadı ama anı çok iyi bildi.
tahminleri oldukca isabetliydi.
umarım gelecekle ilgili söyledikleride çıkar. ben memnun kaldım.

ama melih günüde denemek istiyorum.
melihden memnun kalan var mı yoksa lidya dahamı başarılı?

önce kahve baktırmıştım sonra tarot sonra yine tarot:) önce geçmişimi söledi sonra gelecek içimden geçenler falan şimdi konumu cok iyi bildiği için dertleşiyorum tavsiye alıyorum çokda memnunum ben ama herkes aynı olurmu bilmem

bende lidyaya fal baktırdım çok olumlu şeyler söledi nisan ayı için bakalım yalıcaz görces umarım dedikleri çıkarrrr :))):16:

lidya cok cok olumlu ama:(bilmiyorum olur mu ki melekle tam zit yani umarim lidya sallamiyordur mumkun degil cunku soyledigi ilkay melih de aynisini soyledi :(

Back
X