Falsepeti Lidya

hiç sevmem böle tartışmalara girmeyi uzaktan izlerim ama fıstıklı dondurma bana lidya gibi geldi çok saldırgan davranmış lidya olsa kendini bu kadar savunurdu ortada hakaret görmedim mutsuz sutlac sadece lidyanın yorumlamalarında çok olumlu olduğunu söylemiş ama fıstıklı dondurma çok saldırmış bende nesibeye baktırdım arkadaslarımda kopyala yapıştır birşey görmedik cok candandır.

senin nesibe oldugunu biliyorum birine saldırıcaksan saldır ama sakın benim adımı kullanma iftiraya hayatım boyunca izin vermedim bundan sonrada izin vermem hiç üşenmem aynen bilişime giderim herkesin onuru var dikkat!!

senin nesibe oldugunu biliyorum birine saldırıcaksan saldır ama sakın benim adımı kullanma iftiraya hayatım boyunca izin vermedim bundan sonrada izin vermem hiç üşenmem aynen bilişime giderim herkesin onuru var dikkat!!

arkadaşım ne lidya ne nesibe benim kör teyzemin oğlu değiller (!) sadece anlamadığım eleştiriye nden bukadar kapalıyız... ha ben zaten senin lidya olduğundan adım sema olduğu kadar eminim... sen şurda şu tawırlarınla beni zaten ittin nesibeye.... diyelimki kopyala yapıştır yapıyo diyelimki çok kötü fal bakıyo onada tamam ama insan gibi davranıyo bukadar dar kalıplı olmayalım... sadece nesibeye fal baktırdığımı beğendiğimi söyledim... ki söylerim istediğimi bukadar sinir sana zarar verir bebeğim... öptüm ;)

arkadaşım ne lidya ne nesibe benim kör teyzemin oğlu değiller (!) sadece anlamadığım eleştiriye nden bukadar kapalıyız... ha ben zaten senin lidya olduğundan adım sema olduğu kadar eminim... sen şurda şu tawırlarınla beni zaten ittin nesibeye.... diyelimki kopyala yapıştır yapıyo diyelimki çok kötü fal bakıyo onada tamam ama insan gibi davranıyo bukadar dar kalıplı olmayalım... sadece nesibeye fal baktırdığımı beğendiğimi söyledim... ki söylerim istediğimi bukadar sinir sana zarar verir bebeğim... öptüm ;)

bende seni öptüm :)

ben binnazdan binnazın kendi falını çok merak ediyorum çok begenilmiş ama online görmedim hiç :(

arkadaşım ben binnaz ablanın kendisine kahve falı baktırdım müthiş bir kadın inanılmaz öngörüleri var fakat bir kere yakaladım ikincisi olmadı maalesef. samimiyetlerini ve öngörülerini lidyayla benzettim ama ikiside herşeyi biliyor

Arkadaşlar ben Lidya'ya baktırdım bugün ve inanın şok geçirdim,yani kimsenin bilemediği
şeyleri bildi ya...Nasıl bir öngörüsü,nasıl bir derinliği var bu hatunun?Kendi fikrimi belirtmek
için yazıyorum buraya da ben Lidya'dan çok memnun kaldım,baktırmak isteyenlere tavsiye ederim.
Geçen sene Binnaz Abla sitesindekilere de baktırdım ama Binnaz Abla ve bir iki kişinin dışında hiç
kimseyi beğenmedim,hele bir kaçı kopyala yapıştır yapmıştı...

Uzun lafın kısası,Lidya'dan vazgeçmem artık,
tavsiye eden arkadaşlara da burdan teşekkür ederim...:54:

Okuyunca yazmak istedim bende dün gece nesibeye fal baktırdım geçmiişi ve şu anı çok net anlatmış gelecekle ilgili benim tercihimin belirleyeceğini ama ikisinde de yaşayacaklarımı kısaca özetlemiş :)

kızlar, az önce nesibeyi denedim. gerçekten de öneriyorum ben.. ilk defa online bir falcı bu kadar net tutturdu. sıralama yapmam gerekirse: nesibe-ilkay-lidya derim

Bende Lidya'ya ve Derin'e baktirdim.
Lidya mevcut durumu iyi analiz etti,sordum kisinin karakterini mükemmel bildi.
ins. dedikleri cikar.

Derinin yorumu biraz karisik olmus yani, sorumun cevabini pek alamadim.
Bi iyi diyor, bi kötü, yani pek birsey anlamadim ama bazi dedikleri cok dogru.

Lütfen düşmeyin bu para tuzaklarına.
Böyle soytarıların oturduğu yerden para kazanmalarına vesile olmayın...
Genelde şöyle yorumlar okudum;
Beni anlatıyo, ne varsa söylüyo, anı bildi vs. ...
Arkadaşlar, zaten bildiğiniz şeyleri birinin size anlatması için neden para veriyorsunuz?

Lütfen düşmeyin bu para tuzaklarına.
Böyle soytarıların oturduğu yerden para kazanmalarına vesile olmayın...
Genelde şöyle yorumlar okudum;
Beni anlatıyo, ne varsa söylüyo, anı bildi vs. ...
Arkadaşlar, zaten bildiğiniz şeyleri birinin size anlatması için neden para veriyorsunuz?

herkesın kendı tercıhı ısteyen baktırır ıstemeyen baktırmaz:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

ya bak sen kımseye saf fılan dıyemezsın tamammı madem sen fal baktırmayı sevmıyosun nıye gırıyosun bu sayfalara sınır oluyorum boyle mıllete ukala ukala konuşan ınsanlara ıstyeyen baktırır ıstemeyn baktırmaz alla alla hem fal baktıranlara laf edersınz hemde falcıların konuşuldugu sayfalardan cıkmazsınız hayret bısey ya:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

ya bak sen kımseye saf fılan dıyemezsın tamammı madem sen fal baktırmayı sevmıyosun nıye gırıyosun bu sayfalara sınır oluyorum boyle mıllete ukala ukala konuşan ınsanlara ıstyeyen baktırır ıstemeyn baktırmaz alla alla hem fal baktıranlara laf edersınz hemde falcıların konuşuldugu sayfalardan cıkmazsınız hayret bısey ya:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

O herkesi saflıkla suçlayan arkadaş bence dünyanın en akıllı insanı! herkesin kendi tercihi sanane onaylamayabilirsin ama bunun bir söyleniş tarzı var ayrıca burda işin ne senin?

Doğru, dünyada saflar olmasa uyanıklar nasıl zengin olur...

sen konuşma üslubuna dikkat etsen iyi olucak. fal baktırmayı seviyoruz diye saf mı oluyoruz şimdi. sen kimseyi bu şekilde yargılayamazsın. eğer ilgi alanına girmiyorsa bu bölüme girmezsin olur biter

sen konuşma üslubuna dikkat etsen iyi olucak. fal baktırmayı seviyoruz diye saf mı oluyoruz şimdi. sen kimseyi bu şekilde yargılayamazsın. eğer ilgi alanına girmiyorsa bu bölüme girmezsin olur biter

Sen de önce Türkçeyi öğrensen iyi olacak bence...
Konuşma üslubu diye bir kullanım yanlış canım.
Ya konuşma ya da üslup dersin, zira her ikisi de aynı anlama geliyor çünkü...

Back
X