- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
Gönderdim kuzuşum, ağustosa kadar zaman vermiş, yeni bir aşk var demiş ama inanamadım.
Ben artık hiçbir şeyden umutlu değilim, niye baktırıyorsam ?!
baktırmayınca boşluğa düşüyorum ben artık tatlım yaa :) sen kendini inandır tatlımki seni bulsun pozitif düşncelerini yay etrafa :) gerçekten imkansız diye bişiy yok yürekten istedikten soınra
nesıbe ıyı guzel hoşta gelecege daır cok sey soylemıyokı daha cok gecmıs hakkında konusuyo...
bilge özüdoğru nasıldır acep
Bu işin online a dökülmesi kötü oldu, bu kadar kolay ulaşınca her gün baktırmaya başladık..........biri bizi durdursun çünkü ben kendimi durduramıyorum
Bu işin online a dökülmesi kötü oldu, bu kadar kolay ulaşınca her gün baktırmaya başladık..........biri bizi durdursun çünkü ben kendimi durduramıyorum
Allah akıl fikir versin...
bende meleğe baktırdım lakin inanaılmaz olumsuz bir yorum yapmışinsan bir damla umut kırıntısı bırakır :)
Melek bana çok olumlu konuştu ama imkansız yani öyle birşeyin olması ama yinede çok mutlu oldum...Derin'e baktırmak istiyorum ama yakalayamıyorum bir türlü 1 hazirandan beri yorum yapılmamış girmiyormu acaba artık..yakınlarda baktıran varmı ona ve dediği çıkan ?
Bende onu bekliyorum ama gelmeyecek galiba yaaa...melihe baktırsammı diye düşünmüştüm ama çoğu kişide memnun değil galibaa o yüzden karar veremedim kızlar...hergün hergün fal baktırıyorum nolcek ya böylee..ayranı yok içmeye atla gider....gibi bişiy bu halim benim ya :)
Bende onu bekliyorum ama gelmeyecek galiba yaaa...melihe baktırsammı diye düşünmüştüm ama çoğu kişide memnun değil galibaa o yüzden karar veremedim kızlar...hergün hergün fal baktırıyorum nolcek ya böylee..ayranı yok içmeye atla gider....gibi bişiy bu halim benim ya :)
Taha : Kahve baktirdim. Nesibe ve Ilkay farkli, Taha ve Melek farkli teller caliyorlardi. Lakin Nesibe ve Ilkayin dedikleri ana hatlariyla kafama daha cok yatti. Asil derdim olan aski bildigini sanmiyorum ama is konusundaki yorumlarini begendim. 5/10 veririm.
Melek: Kahve baktirdim ve hic begenmedim. Soyledkilerinin realite ile ilgisi yoktu. Bana eski sevgilinle evleneceksin dedi ama benim bir eski sevgilim yok, gercekten su ana kadar hayatimda kimse olmadi. Yani soyledigi seyin gerceklesme olasiligi %0. 3/10 veririm, enerjisi olumlu oldugu icin. Yine de ben bu Melehi sevdim, sesi bir tatli sormayin. Begenenleri de var ama ben bir daha baktirmam.
Ilkay: Kahve ve tarot baktirdim. Verdigi tarihler tutmadi, soyledigi insanlarla da aramda bir sey olmadi, tanismadim bile. Yine de ani guzel yorumluyor, enerjimiz tuttu sanmistim ama tutmamis galiba. Bence denenmeli.
Nesibe: Cok begendim, bence kalpgozu acik birisi. Rezzan hanimla ayni seyleri soylediler, daha tarih gelmedigi icin yorum yapamayacagim ama umarim dedikleri cikar. Bence denenmeli.
Sezen: Berbat otesiydi yorumlar. 1/10 veririm.
Herra, Nesibe, Esince icin beklemedeyim, bakalim dedikleri tutacak mi yoksa evde kalip delirecek miyim
Ortakoy cafe Yildiz: Soylemeden gecemeyecgim galibaMayista biriyle tanisip gelecek yil evlenme karari vereceksin demisti, Biriyle tanistim, begendim ama sevgilisi varmis.......yani burasi tutmadi. kalan her seyi bilmisti de ben onlari ne yapayim ben ne zaman evlenicem kardesim bana bunu soyleyin
selam kızlar. melih'e baktırmış bulundum o kadar uyarmışsınız ama...
bir soru sormuştum tarih sormuştum. onun için üç hafta demiş.
onun dışında tamamen palavra.
manita şişman göbekli beyaz bir tip, melih'in tarif ettiği esmer uzun boylu uzun burunlu.
olmamış.
her gece yatağa yatıp ağlıyorsun falan diyor. sosyal hayattan kopmuşsun diyor.
hayır hiç ağlamıyorum ve malesef aşırı yorgunum, sosyal hayat çok dolu.olmamış bu fal. iyi bakamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?