Falsepeti Maceram:)

Hep öyle oluyor iste, ani ve gecmisi gayet iyi bilebiliyorlar ama gelecegi maalesef tutturamiyorlar
Bende tellwe'deki Mercury'i cok begenmistim.
Kis aylarinda baktirmistim.
Resmen aklimi okumustu ve inanilmaz seyleri bilmisti hakkima ama dedikleri cikmadi.

o mercury de eskıden bakmadıklarına bakmıyo hey allam yarabbım ya ne mantıktır bu

meral saydam bana bir fal baktı günlük burçtan hallice...o kadar kötüydü

o mercury de eskıden bakmadıklarına bakmıyo hey allam yarabbım ya ne mantıktır bu

Tam benim dedigim gibi..
Hic kendilerine güvenmiyorlar,
resmen olumsuz oylardan korkuyorlar yahu

Madem iyi bir falcisin niye korkuyorsun?
Sen iyi bir falcisan sana herkez iyi oylar verir, ya akil fikir versin allah onlara

Tam benim dedigim gibi..
Hic kendilerine güvenmiyorlar,
resmen olumsuz oylardan korkuyorlar yahu

Madem iyi bir falcisin niye korkuyorsun?
Sen iyi bir falcisan sana herkez iyi oylar verir, ya akil fikir versin allah onlara

ben belıse baktırmıstım bır ay sure vermıstı bekledım o tarihi tutmadı bende bastım 1 i sımdı bırı daha var oyle 1 basmam gereken ama basmadım aman neyse

Melek yorumladi mi falini ?

Melek yorumladi mi falini ?

yorumladı canım onun şu ara eski yılışık sevgilisi yüzünden kafasının karışık olduğunu söyledi ben böyle birini bilmiyorum zaten olsa da bana söylemez.İleride evlilik konusunda babamın karşı çıkacağını söyledi ki çıkma ihtimali büyük Aman evlilik kısmına gelelim de Yani çıkıyor mu sence meleğin dedikleri bilemedim...Levent'e de çok güvenirim ama işte bir umut ya...

Vallah bende dedikleri cikti, ben begendim dogrusu.
Sen ne düsüniyorsun?
Icine sindi mi dedikleri?

levent kım o damı falcı?

Vallah bende dedikleri cikti, ben begendim dogrusu.
Sen ne düsüniyorsun?
Icine sindi mi dedikleri?

Tutturduğu şeyler var.Çünkü bugun kendime de bir açılım yapmıştım ben de ihaneti gördüm kartlarda ihanet de denemez de eski bir kız arkının yapıştığını söylüyor.Aynı kartları çekmişim.Katinada da o da benzer kartları çekmiş.Moralim bozuldu açıkçası kimse aldatılmak istemez.Gerçi daha adı konmadı ne aldatılması da...Olsun bozuldum.İçime sindi sindi de sindirmeye çalışıyorum şimdi.Geleceği tutturursa ki Allah bilir daha da çok mutlu olacağım.Ben falcılar arasında en çok Levent'e güveniyorum...

Ama online falcılar arasında kim derseniz Nesibe ve Melek derim.

Ins. Melek Öz'ün dedikleri cikar, zaman verdi mi sana?

ya sen katınadan anlıyosun galıba katınayla alakalı sana bıkac soru sorsam yanıtlarmısın benım ıcın onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…