Falsepeti Maceram:)

valla tatlım ben genel fal yorumundanda çok memnun kaldım..baktığı şeyi bana tutturdu gerçekten ya da olacağı vardı öyle tuttu bilmiyorum 2. kere baktırdım bekliyorum bakalım busefer dediklerini

benim de nesibe'nin ilk falıydı. tutarlı baya. ama olasılıklı fal. yani sen şunu yaparsan bu olur tadında.
o yüzden net bir zaman vs vermedi.

tarifleri çok iyiydi, diğer falcıların bilmediği şeyleri de söyledi.

son olarak paketimde kalan 1 falı da melek'e yolladım. sonra daha baktırmam bir süre.

arkadaşlar hangisi daya iyi falcılardan geleceği bilen çıkan

tarot ama binnazabla da berna diye birine baktırmıştım dert ortağına berbat dııı onu herhangi biride diyebilirrr. 10tlime yazık herkese önizleme olsunn

bide binnaz ablada ödeme yaparken baya para çektiler .sahtekarlar

kimseye başka. ilk deneyimim olucak bi binnaz ablada berna diye birine dert ortağına dertlerimi anlatmıştım sıradan her insan cevap verir gibi cevap verdi tatmin etmedi.

kimseye başka. ilk deneyimim olucak bi binnaz ablada berna diye birine dert ortağına dertlerimi anlatmıştım sıradan her insan cevap verir gibi cevap verdi tatmin etmedi.

Ah su Dert Ortagi zaten sacma sapan birsey.
Derdimizi para ile anlatmak ne demek yahu.
Buna bile para istiyorlar -.-

birşey sorucam babamın hattından. faturalı ödeme yapıcam falsepeti sadece 20 tl alıyo demi binnaz abla gibi tlleri yemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…