- 12 Kasım 2012
- 1.577
- 1.377
- 333
- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
Ins. Melek Öz'ün dedikleri cikar, zaman verdi mi sana?
Verdi Agustos dedi.Levent Haziran Temmuz demisti.Mehmet Haziran...Valla bilmiyorum kızlar kafam karışık...:/Çıkar çıkmaz artık fal baktırmayacağım.Moralim bozuluyor keyfim kaçıyor.Melek iyi bakıyor ama baktırın.
Iyi o zaman bekle, kim bilir belki dedigi cikar :))
senin yeni biriyle tanışacağını söylemişti tanıştın mı canım?:)
nesibe yede melek e de baktırdım ikiside aynı konu hakkında çok zıt şeyler söyledi hangisine inanıcağımı bilemedim ama nesibe yi daha çok beğendim umarım nesibe nin söyledikleri çıkar
nesibe yede melek e de baktırdım ikiside aynı konu hakkında çok zıt şeyler söyledi hangisine inanıcağımı bilemedim ama nesibe yi daha çok beğendim umarım nesibe nin söyledikleri çıkar
Melel Özün bana verdiği tarih tutmadı yani mayıs ayı diyordu şimdi baktırdığımda ise ağustos diyor :/
yenimi baktırdın tatlımm..derini bekliodum ama gelmicek sanırsam asrına baktırsammıki yaaa çatlıcam valla
evet canım önce martta baktırdım mayıs ayında olacak dedi dünde baktrdım ağustos dedi :) Derini bende bekliyorum ama 3 gündür yok sistemde
3 gün önce Derin sistemde miydi?
Bende su yeni falciya gönderdim bakalim :))
bilmiyourm ben 3 gündür takip ediyorum Derini ondan öyle yazdım
yeni falcı kim tatlım yahuuu
kızlar ben asrına gönderdim oha taha ile aynı şeyleri söyledi ay olarakda oda temmuz dedi bu aydan itibaren iletiişime geçiceksiniz dedi..aynı şeyi söylemelerine şaşırdım..gerçi taha herşey sana bağlı o geri döndüğünde kararını vereceksin önünde iki yol var dedi eğer istemezsen ekim ayı gibi biriyle tanışıcaksın ama evlenmeden önce nişan gibi bir durumun olmucak dediki çok doğru ben bi daha nişanlanmayı hiçmi hiç düşünmüyorum arkidişler..asrında güzel yorumlamıştı beğendim onu gerçi ben soru kısmında bütün herşeyimi anlattığım için yorum yapması çok kolay yani :):)
ama benim favorim nesibeeeeee.....
1 hafta oluyo baktıralı biraz beklim demi şekerler tekrar baktırmayım..derini bekliyorum halaaa
ben nesibeye baktırdım pek beğenmedim ama şimdi içtim kahvemi online olmasını bekliyorum tekrar baktıracağım :) sana geecekle ilgili bildiği şeyler oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?