Falsepeti Maceram:)

Nesibeyle enerjimiz tutmadı hiç... 10 dk lık falda aynı şeyleri tekrarladı sürekli Çok yetersizdi

Son düzenleme:
çok çok beğendim benim hakkımda herşeyi bildiii. tarihler verdi bakalım geçmişide bildi D: tarot şeyleri kafadan sallasam bile. bildi. ayyy çok sevindim

çok çok beğendim benim hakkımda herşeyi bildiii. tarihler verdi bakalım geçmişide bildi D: tarot şeyleri kafadan sallasam bile. bildi. ayyy çok sevindim

kızlar bilge özüdoğruya baktıran varmı daha önce hiç..ben gerçekten bi nesibeyi çok beğenmiştim bide onu çok beğendimm.kahve gönderdim tarot filanda bakmış çok hoşuma gitti

Bende zaten Binnazabla'da dogru düzgün bir falciya raslamadim ki :/

bende bilgeye baktırırken tereddütlü baktırmıştım ama bence güzel baktı yani yorumları filan çok isabetliydi...beklediğim şeyi söylediği içinde beğenmiş olabilirim tabi ama diğer yorumlarıda gerçekçiydi..orda bide hülyayı merak ediyorm ben

evet tatlım bende biraz beklemede kalıp derine ve nesibeye göndercemm...yeter artık şimdilk başka yok..derini yakalayabilsem şimdi göndercemde oda yok ne zamandır

Bende meraklandim simdi, bu isi birakmis olmasin ,
zaten hep öyle oluyor. Dogru düzgün bakan falcilar hep ortadan kayboluyor ya
Bu isi bilmeyen falcilar ise masallah dolup tasiyor ve hic kaybolmuyorlar

Bende meraklandim simdi, bu isi birakmis olmasin ,
zaten hep öyle oluyor. Dogru düzgün bakan falcilar hep ortadan kayboluyor ya
Bu isi bilmeyen falcilar ise masallah dolup tasiyor ve hic kaybolmuyorlar

bide çok meşhur emir varmış heralde faceden bile mesaj attım ona düşünün yani :) derinde gelmicekmi yoksaaa yaa kendimi şartlamıştım onaaa

Emir kim ki?

Mesaj attim bakalim siteye hahaa
Bakalim ne cevap verecekler

binnaz ablada emir adalı diye biri varmış önceden millet o girince siteyi kitliyomuş yorumları filan okudumda canım..faceden buldum mesaj attım ama tık yok :) düşünün yani başka şeyler için bukadar çalışsam çok büyük adam olmuştum

Vay be, demeki o kadar iyimis
ama dedigim gibi, iyi falcilar maalesef hep kayboluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…