- 18 Şubat 2013
- 370
- 295
- 103
- 28
- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
daha gelmedi beklemekte.diyo fal.
Nesibeyle enerjimiz tutmadı hiç...10 dk lık falda aynı şeyleri tekrarladı sürekli Çok yetersizdi
çok çok beğendim benim hakkımda herşeyi bildiii. tarihler verdi bakalım geçmişide bildiD: tarot şeyleri kafadan sallasam bile. bildi. ayyy çok sevindim
kızlar bilge özüdoğruya baktıran varmı daha önce hiç..ben gerçekten bi nesibeyi çok beğenmiştim bide onu çok beğendimm.kahve gönderdim tarot filanda bakmış çok hoşuma gitti
Ama birisi Meral'i tavsiye ediyormus, dedikleri cikmis gibi
tatlım merali için iğrenç bakıo diye yorumlar okumuştum bence boşver onu
Bende zaten Binnazabla'da dogru düzgün bir falciya raslamadim ki :/
Ben biraz ara verdim bu islere, 1 ay gecsin, Derine , Melek'e yada Nesibey'e falan gönderecem yine
evet tatlım bende biraz beklemede kalıp derine ve nesibeye göndercemm...yeter artık şimdilk başka yok..derini yakalayabilsem şimdi göndercemde oda yok ne zamandır
bide çok meşhur emir varmış heralde faceden bile mesaj attım ona düşünün yani :) derinde gelmicekmi yoksaaa yaa kendimi şartlamıştım onaaaBende meraklandim simdi, bu isi birakmis olmasin ,
zaten hep öyle oluyor. Dogru düzgün bakan falcilar hep ortadan kayboluyor ya
Bu isi bilmeyen falcilar ise masallah dolup tasiyor ve hic kaybolmuyorlar
bide çok meşhur emir varmış heralde faceden bile mesaj attım ona düşünün yani :) derinde gelmicekmi yoksaaa yaa kendimi şartlamıştım onaaa
Emir kim ki?
Mesaj attim bakalim siteye hahaa
Bakalim ne cevap verecekler
binnaz ablada emir adalı diye biri varmış önceden millet o girince siteyi kitliyomuş yorumları filan okudumda canım..faceden buldum mesaj attım ama tık yok :) düşünün yani başka şeyler için bukadar çalışsam çok büyük adam olmuştum
Emir kim ki?
Mesaj attim bakalim siteye hahaa
Bakalim ne cevap verecekler
Vay be, demeki o kadar iyimis
ama dedigim gibi, iyi falcilar maalesef hep kayboluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?