Falsepeti Maceram:)

Evet bende öyle düsünüyorum :) Yok bana bunu birtek Derin dedi bakalim :) birde olmayacak Derin dedi dersin, dedi :) bakalim en gec 4 ay sonra ögrenecegim.

Evet bende öyle düsünüyorum :) Yok bana bunu birtek Derin dedi bakalim :) birde olmayacak Derin dedi dersin, dedi :) bakalim en gec 4 ay sonra ögrenecegim.

Ya ben yavas yavas ümidi kaybediyorum ama
Derin bana ilk önce Tarotta mayis ayi sonu ve sonrasinda biri ile tanisacagimi söyledi
Burcu'da oglak falan mis.

Bunu bana Taha'da söyledi. Ama Taha daha fazla zaman verdi. 3 ay icerisinde dedi bana.
Komik olan, Taha'da bu kisinin oglak burcu falan olacagini idda etti.

Derinde sonra Yildizname'de özellikle bu ayin 7'sinden sonraki zamanda biri ile tanisacagimi söyledi,
maalesef daha hic kimse yok ortada

Melekde yaz aylarinda bir ile tanisacagimi söyledi, oda oglak burcu diye tutturdu.
Ya bu tesadüf olamaz aslinda

Bu sefer tutturamicak diye korkuyorum, önceden dedikleri cikti, bir'de bu konuda hakli ciksa
Havalara ucacam

Bana da Nesibe, Melek, Derin bir ilişkiye başlayacağımı söylediler (Derin tarih vermedi Nesibe ve Melek aynı tarihi verdi) Yani evet senin gibi düşünüyorum yorumlar hemen hemen aynı bu kadar tesadüf olamaz diye, bekleyip göreceğiz.

kizlar verdiklerine zamana bu kadar odaklanmayin cünkü o zaman gercekten uzuyor :)

ben binnaz abladaki hülya demire baktırdım beğendim güzel ve tutarlı bir faldı başka baktıran arkadaş varsa yorumunu almak isterim

Ya ins. dedikleri cikar ya.
Cok güzel olur :)
Peki tarih olarak ne zaman dediler?

Ya gercekten cok komik bir tesadüf, ayni zaman, ayni burc, ayni ten rengi, karakteri bile benzer,
Hatta ayni göz rengi bile. Renkli dediler haha Bunlar tesadüf olamaz yahu.

Ama birseyi unutmusum..
Ilkay bile böyle bir kisiden bahsetmis.
Ben Ilkaya eskiden hoslandigim cocuk icin baktirmistim.
Oda bana "evet, bir iliskin olacak onunla, bir ortak arkadasiniz olan oglak burcu bir kisi yardim edecek sana" dedi.

Ama burda iki - üc kisi, ilkayin kisileri karistirdigini yazmislar.
Mesala Ilkay sana sordugun kisi ile iliskin olacagini söylüyor
Bir baska kisiden'de bahsediyor, ve iliskin sordugun kisi ile degil'de öbür kisi ile oluyormus, saka gibi.

Ben korktum vallah, Derin, Melek, Taha nerdeyse ayni seylere söylüyorlar
ve Ilkay'da ayni kisiden bahsediyor ama biraz baska bir sekilde ama ilkay'da zaten kisileri karistiyormus.

Bende öyle sirf denemek icin göndermistim yarisinda kapadim ve fali sildim..ama genelde hep dolu oluyor...

Nesibe gercekten basarili...

nesibe daha ilk fal sepetinde fala baktığı zamanlarda baktırdım kısa ve öz baktı genel durumum bilmişti benim için önemli olan bir soruya kesinlikle tamam olur demişti ve yıl sonu gibi bir zaman dilim verdi 2 ay sonra yeniden kendisine baktırdığım zaman bu defa o soru için kesinlikle olmaz dedi kafam karıştı doğrusu aynı soruya melih,melek,lidya,sezen olur derken ilkay 2 faldada olmaz,tahada olmaz dedi henüz gerçekleşmedi zaten gerçekleşmesi zor bir durum fakat anlamadığım aynı kişiler aynı soruya farklı fallarla farklı cevaplar veriyor buda benim açımdan o kişinin falına inancımı bitiriyor açkcası

İLKAY: Şimdiki ve geçmişi güzel değerlendirdi, bir de ailemle ilgili 15 gün içinde olacak bir şeyi iyi bildi. Bölüme başlayacağım sırada iri yarı bir hocanın bana zorlukçıkaracağını söyledi, okulun sitesine girdim gerçekten bölüm başkanı iri yarı biriydi Yurt dışı ve eğitim hayatım için diğer falcılar gibi konuştu. Genelde burda yazılanlar çok olumlu değil gibi ama ben beğendim açıkçası kısa da olsa yorumları.

MELİH: Kişilik analizimi güzel yaptı o da eğitim hayatım için diğerleri gibi konuştu. Ama sanırım tanışacağım kişi hakkında tarihleri birbirine karıştırdı. Çünkü aynı kişiyi diğer falcılar gibi betimledi ama yüksek lisansın 2.yılında olacak dedi. Ki buna daha 6 yıl var. Uçuk geldi açıkçası. Ya da direkt evleneceğim kişiyi söyledi bilemiyorum.

NESİBE: Direkt bölümümü bildi ve bayağı şaşırdım, o da güzel yorumladı beni ve içinde bulunduğum durumu. Eğitimim için de diğerleri gibi konuştu. Ama ısınamadım bilmiyorum.:/

MELEK: 17 dakikalık bir yorum yaptı uzun ve detaylıydı. Sadece eğitim için sorduğum halde ilişkii içinde yorumlarda bulundu. Biriyle tanışıp bir şeylere başlayacağımı söylerken sesi nasıl da heyecanlı ve içtendi kendisi yaşayacak gibi. Tutarlı ve detaylı bir şekilde bakmıştı bu yönden fal sepeti'nde işini hakkıyla, baştan savmadan yapan biri bence. Eğitim için aşağı yukarı ayrnı şeyleri söyledi sadece yurtdışı için olumsuz konuştu. Bir daha baktırmayı düşünüyorum.

DERİN: Şimdiye kadar ki beni en güzel betimleyen kişi. Naif bir havası var kendisinin. O da tarihlerden daha ziyade yaşayacağım ilişkilerde olaylarda hangi psikolojide olacağımı ve nasıl davranmam gerektiğinni belirtti. Sevdim kendisini ve Melek ile birlikte bir daha baktırmayı düşünüyorum ilişkim başlarsa şayet.

Aslında 5'i de iyi gibi (tabii Derin ve Melek'e ayrı bir sempatim var) Ama yaşayacaksın dedikleri olaylara durumlara daha çok var, eğitim açısından özellikle.

Ya daha önce söylediğim gibi karşıma iki kişi çıkacak sanırım bir kısım falcı esmer diğer kısım da kumral kişiden bahsetti. İlkay da sadece esmer kişiden bahsetti. Bende kişileri karıştırmadı sanırım. :/
Tarih olarak 2-3 ay dediler.:)

5i hakkında yorumlamam arka sayfa kaldı ya:/

Son düzenleme:
Yok baktırmadım. 2-3 ay sonra dedikleri kişi karşıma çıkarsa 3'lü tarot paketi alacağım Derin ve Melek kesin de ıtavsiye edersen Taha'ya da baktırabilirim.:)

haklisin malesef bazen böyle olabiliyor. Birde farkli farkli falcilar baska baska konusunca insanin akli karisiyor :S ZAten ben artik baktirmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…