Falsepeti Maceram:)

melek'i de begenmedim. dileğimin kabul olacağını vs söylemiş, hani olumsuz o yüzden beğenmedim değil ama...
karakter analizi, beni tanımlaması falan direkt yanlış
esmer falan demiş bana. hadi o kadarı olur da, içinde bulunduğumuz durum da tamamen yanlış (

fal sepeti'nde bir tek nesibe'yi beğendim.

Enerji isi bu ya.
Bazi kisileri tuttuyor dedikleri, bazi kisleri tutmuyor .
Bana gayet güzel tutturdu.
Sana ise olmamis sanirim
Herkeze tuttacak diye birsey yok zaten

Enerji isi bu ya.
Bazi kisileri tuttuyor dedikleri, bazi kisleri tutmuyor .
Bana gayet güzel tutturdu.
Sana ise olmamis sanirim
Herkeze tuttacak diye birsey yok zaten

tabi canım ben o yüzden kötü diyemem. hani orta halli bir fal, mümkün olduğunca yapıcı konuşmuş. nesibe daha iyi geldi bana.

arkadaşlar nesibenin gelecek ile ilgili bildiği şeyler söylediği şeyler çıkıyomu. ? çıkan varmı hiç ?

zamanı gelmedi mi yoksa çıkmadı mı sana o zaman derine baktırak ama oda hep çevrimdışı

vallah ilk baktirdigim fal cikmadi, bir kere daha baktirdim, ona daha zaman var :/
Derin ayin 13'de gelecekmis

Nesibe bana ilk baktığında yakın zamanda hayatına biri girecek ve sonu hayır olacak dedi.

2. baktığı falı 3 kere dinledim, 3ünde de ağladım. Nesibenin sezgileri inanılmaz güçlü, anı yakalamış. Sessizlerim böyle söylüyor diye başlamış hep, ben de o cümleleri dinlerken kendimi koyverdim :2: Anı hissettiği kesin.

An tespitleri süperdi, sen birinden hoşlanıyorsun git ona yaklaş , ama sonunuz olmaz dedi.
Şimdi bu durumda hayatıma gircek olan kişi bu adam mı, eee hani o bana yaklaşacaktı? Sonu var mı yok muyu geçtim bakalım bana yüz verecek mi? Yüz verse de sonunun olmayacağı ne malum ?

Fal palavra dostlar. Nesibe bence olağanüstü değişik bir insan.....yani kendinde kesinlikle sıradışı şeyler var. lakin söylediği 2 fal tutmuyor, 1.si zaten çıkmadı gibi. Bu adam bana yüz vermezse 2. si de çıkmaz. Fala bakan Nesibe gibi bir insan olsa bile geleceği Allahtan başka kimse bilemez. O yüzden kendinizi fazla kaptırmayın derim.

Bende uzun zamandır kimseye baktırmamıştım en son ilkay hanıma baktırmışım o zaman ilişkimin yürümeyeceğini mayısta yeni biri ile tanışıp başka bir ilişkiye başlayacağımı söylemiş fakat ilişkim hala devam ediyor. Nesibe hanım ise direk nasihat vermiş kalbinin sesini dinle şöyle yap böyle yap fal gibi değil. Az önce melih beye attım burda birkaç kişi beğenmiş bakalım bakalıım :)

Bence Nesibe ani cok iyi tutturuyor ama gelecegi tutturamuyor.
Bende'de ani iyi bilmisti, aklimi okumustu resmen.
Bende neredeyse agliyordum ya, Nesibe bana söyle birsey dedi:
"Cevrendeki herkezin bir sevgilisi var sen kendini yalniz hissediyorsun, bir boslugun var senin,hersey tam olasa bile yine kendini eksik hissediyorsun, bunun nedeni ise duygusal bosluk, ne yaparsan yap, hep böyle boslugun var."
Maalesef bu cok dogru birsey, buna gercekten kafam takiliyor hep
Beni üzen tek sey'de bu zaten
Baska derdim yok allaha sükür, ama yinede kendimi bos hissederiyorum, ayni Nesibe'nin dedigi gibi.
Bunu gercekten cok iyi ifade etti yani.
Gecmisi'de cok iyi bildi.
Ama gelecegi tutturamuyor gibi..

Bana da uzun suren duygusal bosluk yuzunden hicbir seyden zevk alamiyorsun dedi, tam olarak durumum bu

Ben de uzun zamandir bu bosluktayim, ne yaparsam yap olmuyor.

Destiny, sen de Almanya'da yasiyorsun, sen de boslukta geziyorsun..........yoksa yoksa sen benim 2. ci kisiligim misin

Turkiye deyken de etrafimda kimse yoktu, suraya gelince iyice bunalim oldum Almanya hayatimi yedi, havasi suyu b.k gibi, insanlari mal gibi, hey Alllahim suraya ne umutlarla gelmistim...Mekan degisiyor ama kader degismiyor galiba

Son düzenleme:

Vallah olabilir, herkezin bir 2ci kisiligi olurmus zaten haha

Bana da ayni lafi söyledi " duygusal bosluk yuzunden hicbir seyden zevk alamiyorsun"
Ya ne olacak böyle halimiz ?
Herkezin sevgilisi, nisanlisi, esi, hoslandigi birisi varken, bizde niye birsey yok?
Bari hoslandigim biri olsa, oda kalmadi artik
Birisinden hoslansam, benden hoslanmaz
Birisi benden hoslansa, ben hoslanmam, yahu bu ne ya?

şuan bir şaşırdım çünkü nesibe bu cümlenin nerdeyse aynısını bana da söylemişti ilginç:102:

"Cevrendeki herkezin bir sevgilisi var sen kendini yalniz hissediyorsun, bir boslugun var senin,hersey tam olasa bile yine kendini eksik hissediyorsun, bunun nedeni ise duygusal bosluk, ne yaparsan yap, hep böyle boslugun var."

Saka gibi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…