- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
Önceki sayfaları okudum da Nesibe bana da "canım bak yanlış anlama ama sanki duygusal boşluktasın" dedi. Eheh, başka bir tanımlama biçimi mi bilmiyor da herkese aynı ifadeyi kullanmış acaba. Hayır kendisinde öyle bir sorun varsa TDK sitesine yönlendiriyorum kendisini.
Bir de falın sonunda "senden güzel bir enerji aldım" dedi, lütfen bunu da çoğu kişiye söylemiş olmasın.:b
haha, Maalesef, banada öyle birsey demis
Ahaha, halbuki öyle söyleyince kendimi çok özel hissetmiştim.Tabii aslında onun açıısından bakarsak fal gönderenlere bir iki güzel söz söylemeli ki aynı kişi bir daha fal yollasın diye, ama işini iyi yaptıktan sonra bunlara gerek yok bence.:)
Bir de falın sonunda "senden güzel bir enerji aldım" dedi, lütfen bunu da çoğu kişiye söylemiş olmasın.:b
Bana falın başında dedi.
Önceki sayfaları okudum da Nesibe bana da "canım bak yanlış anlama ama sanki duygusal boşluktasın" dedi. Eheh, başka bir tanımlama biçimi mi bilmiyor da herkese aynı ifadeyi kullanmış acaba. Hayır kendisinde öyle bir sorun varsa TDK sitesine yönlendiriyorum kendisini.
duygusal boşluk yaşayan insan fal baktırır ki bunun için fincana gerek yok
arkidişlerim ben falsepetinde ilkaya, zeusa, nesibeye, tahaya baktırdım ve fal paketi almıştım 2 tane kaldı birine daha baktırmak istiyorum ama kimse yok..derin gelmiiyor..kime baktırayım sezenide beğenmemişsiniz napsamki nesibeye daha yeni baktırdım..hastalık oldu galiba yaa :) Alex Muradov nasıl fikri olan varmı
ben şuan Alex Muradov baktırıyorum. profilinde rus ve azeri kökenli olduğu yazıyordu. azerilerin hisleri kuvvetli olur diye biliyorum o yüzden ona baktırıyorum. Nesibe 2 günüdr hep tarotta onlien oluyor kahve falında online olmuyor.
Falın sonucunu yazarım.
astroloji baktırmak istiyorum ama hiç baktırmadım daha önce baktıranlar bu konuda fikir verirse sevinirim :)
Derin hala gelmedi kızlarrr..
Taha'ya baktırıp dedikleri çıkan var mı? Baktırdım bugün, bayağı şaşırdım ama söyledikleri şimdiye kadar baktırdığım falların toplamı gibiydi. (monica için de öyle demiştim ama onu da aştı.:/ )
ben baktirdim ona.
Profiline baktim, bazi kisiler dedikleri cikiyormus diye yazmislar.
Ayy ins. bana dedikleri cikar :))
Cok güzel olur. Bana yeni bir kisi ile tanisacagimi söyledi ayni Derin ve Melek gibi.
Ama ortalikta kimse yok daha.
Ben ona zaten birkac gün önce baktrimistim yine.
Ilk baktirdigimda bana 2,5 - 3 ay icersinde bir kisi ile tanisacagimi söyledi.
Bu sefer ise sonbahar dedi bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?