Falsepeti Maceram:)

canım mesaj atmıssın bana ama benim özel mesaj hakkm yokmus cevap atamadım ben nesibe melek ve ilkaya baktırdım ilkayınki henuz gelmedi gelince yazarım nesibeyi cok begendim beni sasırtıcak seyler bildi gelecekle ilgili iki ay sure verdi olursa yazarım buraya melekte iyiydi hatta nesibenin söylemediği birşeyi söyledi dogru oldugunu dusunuyorum o da gelecekle ilgili uc hafta içinde bişey olcagını soyledi olursa onu da yazarım bana sorarsan ilk nesibeye baktır ama tabi elektrik meselesi canım begenmezsen kızma ben bana baktıgı falı cok begendim =)

melek nesibe ilkay ve melih e baktırdım. bence nesibe ye baktır

Saolun kızlar ama geç gördüm mesajınıızı ve Sezene baktırdım tam bir skandallll :36:

Kızlardün gece Sezene baktırdım ve emeğine sağlık ama o kadar yüzeysel bakmışki parama çok üzüldüm gerçekten parayı geçtim umrumda değil ama şu sıra iyi bir fala ihtiyacım vardı fakat iyi bir fal olmadığı için üzüldüm doğrusu tatmin etmedi hiç beni.
Sezeni gerçekten hiç beğenmedim pişman oldum :5:

Kızlardün gece Sezene baktırdım ve emeğine sağlık ama o kadar yüzeysel bakmışki parama çok üzüldüm gerçekten parayı geçtim umrumda değil ama şu sıra iyi bir fala ihtiyacım vardı fakat iyi bir fal olmadığı için üzüldüm doğrusu tatmin etmedi hiç beni.
Sezeni gerçekten hiç beğenmedim pişman oldum :5:

Cnm bende baktırdim sezene ne bilgi verdiysen evire cevire onları söylüorrr :31:

ya ben sıze yazıcaktım aslında ılkaya baktırmayın dıye ama sıtede sureklı ılkayı kotuler pozısyona dusmek ıstemedım eskıden nasıldı bılmıyorum ama ılkayın faldan felan anladıgı yok uzuldum sızın adınıza:50::50::50::50:

bende birkaç kötü yorum okudum aslında iyi yorumlarda vardı ama bana çok baştan savma geldi neyse sağlık olsun denemiş oldum

Ancak 2 hafta dayanabildim fal baktirmadan nasil bagimlilik yaptiysa artik ama kahve falinda Taha ya baktirdim ben begendim nokta atisi yapti cok iatedigim birseye ama sizler nasi buluyosunuz

kızlar ben internetten kahvemvefalim.com diye bir yere fincan fotolarını yolladım ücretsizmiş. bakalım ne uyduracaklar :)

Asrın'a baktırdım az önce çok genel şeyler söylemiş dileğimin olcağını söylemiş fena değildi ama çokta tatmin olmadım zaten bütün falcılar olcak olcak diyor sonra olmuyor bunu bile bile baktırmaya devam ediyorum malesef

Yazmazsam çatlayacağım :31:
İki farklı bayana baktırdım ben, biri bana lütfen habersiz olduğu şehire git başka biri var gibi konuştu...
Diğeri adımın şu olduğundan emin olduğum kadar eminimki çok seviliyorsun dedi, erkek arkadaşım yüzbaşı, sürekli operasyonlarda, güneydoğuya gidip kontrol etmem istenilen adam'ın traş olmaya vakti yok o kadar diyeyim...Ama yinede içim içimi yiyiyor, of ne diye baktırıyorsam ben fal :25:

Yazmazsam çatlayacağım :31:
İki farklı bayana baktırdım ben, biri bana lütfen habersiz olduğu şehire git başka biri var gibi konuştu...
Diğeri adımın şu olduğundan emin olduğum kadar eminimki çok seviliyorsun dedi, erkek arkadaşım yüzbaşı, sürekli operasyonlarda, güneydoğuya gidip kontrol etmem istenilen adam'ın traş olmaya vakti yok o kadar diyeyim...Ama yinede içim içimi yiyiyor, of ne diye baktırıyorsam ben fal :25:

hangi falcılar söyledi bunları bence sıkma canını fal sonuçta bende güneydoğuda öğretmenim onların ne kadar zor şartlarda olduğunu görüyorum..

Back
X