Falsepeti Maceram:)

Lidya:Anı biliyor...Kişilik analizi yapıyor.Gelecek fos...
Melih Gün:Anı da bilemiyor gelecek zaten yok.
Melek Öz:Anı biliyor gelecek göreceğiz :)Baktırabilirim yeniden...
Ebru Işık:Çok baştan savma tek cümlelik yorumlar saçma sapan bir faldı sakın baktırmayın.
İlkay:Sanki faldan çok tavsiye veriyor anlayamadım bu kadını.Psikolojik danışman ama falcı sayılmaz.Kahvede iyidir.Tarot da emin olamadım.
Kısacası Melez Öz,Nesibe ve İlkay diyorum.

Bakmayım içim gidiyo diyorum yine aklım celinecek keşke su topiği açmasaydım. İki canlı fal baktırmak istemiyorm. Rezzan kim? kimler beğeniyor? ihihihiih

Rezzan a ben de simdi gonderdim, online durumda, baktirmak istiyorsaniz kosun kizlar :nazar:

arkadaşlar 11 dk filan bi faldı benim soruma yoğunlaşarak cevap vermiş ve gerçekten durumumu filan güzel özetledi o bi olaylar yaşadıktan sonra aklı başına gelicek dediki bunu benim bi ablam var 3 harflileri filan var oda aynı şeyi söyledi ve tarih olarakta diğer baktırdığım fallarla aynı zamanı vermiş sorduğunuz soruya göre şekillere yoğunlaşıo ama ben beğendim gerçekten baktırılabilir arkidişler tavsiye ederim..tatlım seninde yorumunu merak ediyorum bekliyorum :)

Fal Sepetindeki Sezen rezalet...Copy paste yapmış yorumların hepsini araya canımlar cicimler koymuş..Sakın baktırmayın

Kızlar baktırdım.An tahmini güzel.Hiç bahsetmediğim şeyleri de bildi üzerine bir de tarihler verdi.Tutmasını bekleyeceğim tarih tutmasa bile en azından sonuç tutsun diyorum.Güzel şeyler söyledi ki falım güzeldi biliyorum içi tertemizdi..Sizlere neler söyledi baktıranlar şu başlığa yorum yapsınlar da diğerleri de ona göre baktırsın...

Canım ben yorumumu yaptım...Baktırdım söylemediğim şeyleri de bildi.Bu nasıl mümkün olabilir?Sen baktırdın mı sana ne dedi?Nasıldı?

valla tatlım benim sorduğum sorulara ilişkin şeylerdi ama karşımdaki adamı tamamen yorumlamış ailesini yorumlamış yorumlar %100 diyebilirim yani geleceğe dairde güzel konuştu bende söylediklerinin gerçekleşmesi ümidiyle bekliyorum bakalım :)

valla tatlım benim sorduğum sorulara ilişkin şeylerdi ama karşımdaki adamı tamamen yorumlamış ailesini yorumlamış yorumlar %100 diyebilirim yani geleceğe dairde güzel konuştu bende söylediklerinin gerçekleşmesi ümidiyle bekliyorum bakalım :)

Rezzan'a sorduğum soruya baktım ona sadece ilişki sorusu sorduğum halde diğer problemlerimi de bana söylemiş ve neler yapacağımı söyleyip zaman vermiş.İş,yer değişimi ve sağlık hakkında.Bunları nasıl bildi diyeceksiniz bilmiyorum..

Falsepetinde 4 kişiye fal baktırmıştım, en son Nesibe'ye baktırdım, o an ki hislerime kadar bildi, şaşırdım... Bu ara çok keyifsizim, yeniden fal baktırmak istemiyorum çünkü sonrasında etkiliyor beni, günaha mı girdim acaba diye kendi kendimi yiyiyorum :18: Bir de dikkat ettiyseniz nesibe konuşurken arada sessizlerimde onaylıyor şeklinde cümleler kuruyor :18:

Back
X