Falsepeti Maceram:)

canım bir kere izmire gittiğimde kemeraltında meşhur birini duymuştum adını hatırlamıyorum ama erkekti..bayağa şey söylemişti..kahve baktırmıştım 10 liraya ama,belirttiği tarihlerde istediklerim gerçekleşmedi ama şimdi internetten girip araştırıyorum bu fal olayını..fal sepeti.com diye bir adres buldum..orda fal paketi satın aldım..aynı kahveyi bir kaç kişiye yolladım ama mesela melih gün çok iyiydi,ilkay da fena değil,sezen boztepeye bayıldım..harika hanım efendi bir bayan..samimiyeti içtenliği harika..derinle nesibeyi beğenmedim çok sallamasyondu...şimdi baktırdıklarımın belirttiği tarihleri bekliyorum..sezen bana işinde yükseleceksin beğenmediğin yeni bir yönetici var dedi iş yerinde..üç hafta sonra onu işten çıkkardılar,beni eğitime sokacaklarını söyleyip diğer yöneticilerim bana bu özel görüşmede harika teklifler sundular ve beni onun yerine geçircekler alacağım eğitimler sayesinde:)aşk hayatımda erkek arkadaşımla barıştım..bilmiyorum ama bu hanım süper:)tavsiye ederim:)

İş ahlakından bahsetmişken !

Melek'e baktırmaya karar verdim.

Nesibe hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?

Melek genel olarak beğenilmiş, Nesibe nasıl sizlerce ?

Melek'e baktırmaya karar verdim.

Nesibe hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?

Melek genel olarak beğenilmiş, Nesibe nasıl sizlerce ?

Melegin yorumu bende 16 dk. sürdü, uzun fali seviyorsan, melege baktir.
Ayrica Melege baktircak olursan ona senin icin Katina acmasini da iste, o zamam daha da ayrintili oluyor.

Nesibe'de isabetli yorumluyor ama biraz kisa.
Yani bence Melek dahi iyi.

Melegin yorumu bende 16 dk. sürdü, uzun fali seviyorsan, melege baktir.
Ayrica Melege baktircak olursan ona senin icin Katina acmasini da iste, o zamam daha da ayrintili oluyor.

Nesibe'de isabetli yorumluyor ama biraz kisa.
Yani bence Melek dahi iyi.

ben meleği beğenmedim.ben geleceği,olabilecekleri merak ettiğim için fal baktırıyorum,meyve-sebze sevip sevmediğimin,bahçede çiçeklerle oturmanın beni rahatlattığını bilmenin önemi yok falda.ayrıca bende katina rica etmiştim,sağolsun kırmamış ama katinadan hiç bişey anlamadım,kartların ne söylediği ve bunu nasıl yorumladığı belli değil.
amacım kötülemek değil ama melek vasat geldi bana:19:

ben fal sepetinde hemen hemen hepsine baktırdım ama gerçekten taha bey bende hiç bir şey bilemedi hatta çok sinirlendim bir tanemi tutmaz diye
ben memnun kaldım cnm şaşırdım hatta=)) ama tövbe ettim fal yok bütün param fala gitti bide sıkıştık bu ara bence biz burdan birbirimize bakalım paramızlada alışverişe çıkalım nasıl fikir?

ben fal sepetinde hemen hemen hepsine baktırdım ama gerçekten taha bey bende hiç bir şey bilemedi hatta çok sinirlendim bir tanemi tutmaz diye

Bence de Taha bastan asagi salliyor.......mal gibi 3 fallik paket alip birini Tahaya ziyan ettim :47: :47: Salladikca sallmis, dur durak tanimamisti bende. Ilkay en azindan durumla ilgili tespit yapiyor...Taha sende nazar vardan baslamis, mevsim yuzunden hasta olabilirsinden cikmis..herkese olabilecek genel seyler yani. Bu arada nazar ediyor kisi de Turkiyede fazlaca olan bir tip: esmer bir bayan demis, ben Almanyada yasiyorum lakin, burda esmer kimse yok benden baska :37:

Sezenle Taha overlok atolyesi acsin bence , faldan anlamadiklari kesin :37: :37: :37:

Geriye kaldi 2 kredi melek + Nesibe ya da Melek + Ilkay yapicam zannimca :37:

Son düzenleme:
Bence de Taha bastan asagi salliyor.......mal gibi 3 fallik paket alip birini Tahaya ziyan ettim :47: :47: Salladikca sallmis, dur durak tanimamisti bende. Ilkay en azindan durumla ilgili tespit yapiyor...Taha sende nazar vardan baslamis, mevsim yuzunden hasta olabilirsinden cikmis..herkese olabilecek genel seyler yani. Bu arada nazar ediyor kisi de Turkiyede fazlaca olan bir tip: esmer bir bayan demis, ben Almanyada yasiyorum lakin, burda esmer kimse yok benden baska :37:

Sezenle Taha overlok atolyesi acsin bence , faldan anlamadiklari kesin :37: :37: :37:

Geriye kaldi 2 kredi melek + Nesibe ya da Melek + Ilkay yapicam zannimca :37:

sen yine 25 tl harcamışsın ben ohoooooo:(

sen yine 25 tl harcamışsın ben ohoooooo:(

arkidişler ben ilkaya baktırdım bence çok tatlı ve yorumları çok isabetli yaa..kaç tane falcıya gittiysem görüştüğün zaman barışmak isticeksin ama uzun vadede bundan iş çıkmaz dedi ilkayda aynı yorumu yaptı karakter olarak çok farklısınız biriniz anyaya biriniz konyaya dedi...tanışıcam kişi sayısalcı mühendis olabilir dediki bende mühendisim burdan kendime yorum çıkarıdım yani :) temmuzda tanışıcakmışım bi gelişme olursa haber vericem ama yorumları bence çok isabetliydi bence denenebilir

ben kopardım kayışı arkadaşlar tellwedende baktırcam ama herrayamı yosa marlin singeramı yoksa melindayamı baktırsam karar veremedimm bana fikirlerinizi iletebilirmisiniz

ben kopardım kayışı arkadaşlar tellwedende baktırcam ama herrayamı yosa marlin singeramı yoksa melindayamı baktırsam karar veremedimm bana fikirlerinizi iletebilirmisiniz

marlesingere bende baktrmak istediim falı da gönderdim ama fal bakımına uzun bir ara vermiş. bende falı geri çekip esince ye gönderdim onun yorumlarını da beğendm.

aslında binnaz ablada gerçekten binnaz abla diye biri var sanırsam gerçek binnaz onamı baktırsamki karar veremedim..bide orda kesira ve reenamı biri varmış onu övdüler ya napsamkii.çokda para vermek istemiorum valla artık :)

aslında binnaz ablada gerçekten binnaz abla diye biri var sanırsam gerçek binnaz onamı baktırsamki karar veremedim..bide orda kesira ve reenamı biri varmış onu övdüler ya napsamkii.çokda para vermek istemiorum valla artık :)

Canım ben Kesira hanımı tavsiye etmiştim. Sözümün arkasındayım. Güzel bakıyor.

REENA, Tellwe'de ama uzun süredir girmiyor, o çok güzel tarot bakar.
Binnaz Abla. da Sahra Buhari hanıma baktıran oldu mu ?? onu merak ediyorum, yorumları çok iyi
kararsız kaldım.

Canım ben Kesira hanımı tavsiye etmiştim. Sözümün arkasındayım. Güzel bakıyor.

REENA, Tellwe'de ama uzun süredir girmiyor, o çok güzel tarot bakar.
Binnaz Abla. da Sahra Buhari hanıma baktıran oldu mu ?? onu merak ediyorum, yorumları çok iyi
kararsız kaldım.

reenamı yazmışım rezzan yazıcaktım tatlım ben :) kaç zamandır bitürlü denk gelemyorum rezzan hanıma baktırmak için çok merak ediorum bakıpta tutturduğu şeyler varmı acaba..zeynebe baktırdım bana iyi gibi geldi ama sahra hanımı bilmiyorum bende merak ettim şimdi :)

Kızlar geçen söylemiştim sizlere fal baktırdım şaşkınım diye kız ne dediyse hissedip yaşıorum önce şüphelendim herkese aynı şeyleri söylüyo olabilirlermi diye forumdan baktıranlara mesaj attım günah aldığımı farkettim:) fesatmıyım nee kesinlikle nesibeyi tavsiye ederim yeni gelmiş ama ikinci kez baktırdım psikolojik sanıyodum ama geçmiş gelecek bilince tırstım valla:D Bugün iyice emin oldum

Gelecekle ilgili söyledikleri tuttu mu canım?Bana tavsiye verdi.Tutmaya çalışıyorum bakalım bekliyorum tutacak mı diye...

ne biliyim herkes birilerini övüyo insan korkuyo reklam mı acaba diye ki bence bi üye lidyanın reklemını çok iyi yaptı son haftalarda ha ben pişman olmadım lidya baya tatlı ah bide dedikleri çıkarsa hep baktırırım
ama nesibe yazılı bakıyo bide henüz yeni ya bilemedim bilgi verdin mi sen hiç ben mesela sevgilimin ne zaman döneceğini sormuştum ilkay bu bilgi ile fal bakamam dedi sonra destan yazdım anlattım...sana durumunu iyi özetledi demek ki bakalım eğer diğerlerinin verdikleri tarihler çıkmazsa denerim nesibeyi.
melek öz çok negatif konuşmuştu lidya da tam tersi resmen olumlama yaptı bana.benim de buna ihtiyacım vardı.dönmeyeceğini bilsem de dönecek lafını duymak yetiyo.bakalım melih,ilkay ve lidya yanılacak mı

canım baktırdın mı söyledikleri çıktı mı?

Back
X