- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
- Konu Sahibi mutsuzSutlac
medyum zeusa gönderdim arkadaşlar ben yine dayanamadım :)
Medyum zeus salliyor bence :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
medyum zeusa gönderdim arkadaşlar ben yine dayanamadım :)
Ben tarot online ya da yuzyuze sevmiyorum. Kahve falı daha benden bişey ya, daha kişisel geliyor:)
Ben artık fal baktırmak istemiyorum kimseye. Olumlu yorumluyorlar guzel ama umut mu veriyorlar, gerçekten hisleri mi bu yonde bilemiyorum.Nesibe cok iyi baktı netti yani ama ilkay daha farklı tavsiyelerde bulundu. Yani yaş olarak da akıl olarak da yeterince olgun biri olmasam kafamı karıştırırlardı. Daha gerçeğe donuk dusunun kızlar bence. Hepimiz okumus etmiş insanlarız.Evet cok guzel yorumlar falan ama adamı en iyi siz tanıyorsunuz ya da iş ortamınızı sizden iyi bilemezler. Biraz daha kendi yorumlarınıza guvenin olumlu dusunun demek istiyorum biraz da. Yani ben onu yapmaya calışıyorum.
Sezen için ne düşünüyorsunuz kızlar??
Ben onceki sayfalara yazdigimi tekrar soyleyecegim: ben hiccccccccc begenmedim.
Ani hissetmemis, icinde oldugum durumu hissetmeden sacma sapan klasik falci agziyla yorumlar yapmis.
Kac bence , uzak durTellwe deki crimsonlady yi merak ediyorum ben , bir de Derine baktircam.
Ani hissetmemis, icinde oldugum durumu hissetmeden sacma sapan klasik falci agziyla yorumlar yapmis.
Kac bence , uzak durTellwe deki crimsonlady yi merak ediyorum ben , bir de Derine baktircam.
Bende Sezeni hiccccccccccc begenmedim.
Cok alakasiz seyler yazmis ve tozpembe bir tablo cizdi.
Hicbirsey cikmadi
bende meleğe baktırdım lakin inanaılmaz olumsuz bir yorum yapmışinsan bir damla umut kırıntısı bırakır :)
banada olumsuz konuştu tatlım sorduğum kişinin olumsuz olduğunu söyledi bende olumsuz olduğunu düşünüyorum ama geri dönüş girişimi olucakmı diye sordum onuın içinde olumsuz konuştu![]()
Melek bana hiçbir şey bilemedi. Ben onu hiç beğenmemiştim , dediği şeylerin çıktığı 1 kişi bile yok bu forumda o yüzden güzel canınızı sıkmayın kardeşlerim![]()
Olumlu düşünün, olumlu olsun.
Geri dönen olmazsa da s...tir edin geçin, Brad Pitt değiller ya!
![]()
Melek bana hiçbir şey bilemedi. Ben onu hiç beğenmemiştim , dediği şeylerin çıktığı 1 kişi bile yok bu forumda o yüzden güzel canınızı sıkmayın kardeşlerim![]()
Olumlu düşünün, olumlu olsun.
Geri dönen olmazsa da s...tir edin geçin, Brad Pitt değiller ya!
![]()
Kilo aldığımı filan bilmiş ama tatlım ama ben ençok nesibeyi beğeniorum benim favorim o :) insan takıntı yapmaya görsün işte :) sen herraya göndermiştin tatlım naptın beğendinmi
boyle bazen alakasız zamanlarda Nesibe'nin soyledikleri aklıma geliyor. Nasıl olabilir boyle bişey ya, kadın nerden bilsin benim onunla ilgili tanımımı. Onun kendiyle ilgili tanımını. Hiçbir yere yazmadım kızlar. Ben galiba fala inanmadan baktırıyormuşum bu zamana kadar :)