- Konu Sahibi mutsuzSutlac
Nesibe kım canım ya fala ınanma falsızda klma demısler gercektende gunah dınımızce ama ınsan ıste ya gunaha ne kadar yakınız demı af dıleyelım en guzelı arkadsım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Falsepetinde 4 kişiye fal baktırmıştım, en son Nesibe'ye baktırdım, o an ki hislerime kadar bildi, şaşırdım... Bu ara çok keyifsizim, yeniden fal baktırmak istemiyorum çünkü sonrasında etkiliyor beni, günaha mı girdim acaba diye kendi kendimi yiyiyorum :18: Bir de dikkat ettiyseniz nesibe konuşurken arada sessizlerimde onaylıyor şeklinde cümleler kuruyor :18:
O sessizler ne ben de çözemedim![]()
![]()
Nesibe benim de hislerimi bilmiş, geleceği de tutturur umarım.
Kızlarr su konuyu başkasına devredemiyozmu ben hamileyim baktırmak istemiyorum artık Nesibe iidr ama yeter:))
Ne güzel hamilyemişsin şekerim, hayattan mutlusun yani..........baktırmaya ihtiyacın yok ki zaten.
Falsepetinde 4 kişiye fal baktırmıştım, en son Nesibe'ye baktırdım, o an ki hislerime kadar bildi, şaşırdım... Bu ara çok keyifsizim, yeniden fal baktırmak istemiyorum çünkü sonrasında etkiliyor beni, günaha mı girdim acaba diye kendi kendimi yiyiyorum :18: Bir de dikkat ettiyseniz nesibe konuşurken arada sessizlerimde onaylıyor şeklinde cümleler kuruyor :18:
Arkidişler ben binnaz abladaki rezzana zeynepe falsepetindeki nesibeye, ilkaya tellwedeki kahinvangaya-nimelmatluaba-nevin725 baktırdım ençok nesibeyi beğendim..
Ama derinide çok merak ediyorum baktırıp memnun olan arkidişler varmı
ben aynı falı nesibe, melih ve melek öz e dönderdmim birkaç gün arayla en çok melihi beğendim...hem çok ayrıntılı bakmış hemde net konuşmuş şuanı çok iiyi tutturdu geleceği göreceğiz. bu arada 3 de gelecekle ilgili aynı şeyi söyledi... bakalım bekliyoruz
kızlar nesıbe nasıl gelecek ıcın soyledıklerı cıkıyomu?bende gonderdım sımdı daha cevap gelmedı beklıyorum....
O sessizler ne ben de çözemedim![]()
![]()
Nesibe benim de hislerimi bilmiş, geleceği de tutturur umarım.
ben ikisine de baktırdım ve Melek diyorum, sebebini söyleyip de kimsenin ekmeğiyle oynamayayım![]()
Nesibe pek gelecek söylemiyor anı söylüyor ve mantıklı konuşuyor hatta bana şunu dedi bana sürekli fal yollama enerji üzerine enerji binmesin 15 günde bir baktır.Yani parasal düşünmüyor.Valla inşallah anı biliyordur geleceği bilemem de...Anı biliyor mu sizce?Anı biliyorsa gerçekten çok güzel bana söyledikleri inanmak istiyorum:)
nesıbeye bu aksam bende baktırdım evet gercekten ıyıydı gelecekle alakalı tahmınde yapmıs ben begendım![]()
Verdikleri yakın tarih mi, çıkma olasılığı olan şeyler mi ?![]()