Falsepeti Maceram:)

Nesibe kım canım ya fala ınanma falsızda klma demısler gercektende gunah dınımızce ama ınsan ıste ya gunaha ne kadar yakınız demı af dıleyelım en guzelı arkadsım...

Falsepetinde 4 kişiye fal baktırmıştım, en son Nesibe'ye baktırdım, o an ki hislerime kadar bildi, şaşırdım... Bu ara çok keyifsizim, yeniden fal baktırmak istemiyorum çünkü sonrasında etkiliyor beni, günaha mı girdim acaba diye kendi kendimi yiyiyorum :18: Bir de dikkat ettiyseniz nesibe konuşurken arada sessizlerimde onaylıyor şeklinde cümleler kuruyor :18:

O sessizler ne ben de çözemedim :39: :39:

Nesibe benim de hislerimi bilmiş, geleceği de tutturur umarım.

O sessizler ne ben de çözemedim :39: :39:

Nesibe benim de hislerimi bilmiş, geleceği de tutturur umarım.

ben 2.kere baktırdım eğer bunlarıda tuttururs müdavini olucam gibi :) sessizler dediği kendinin o anki hissiyatından bahsediyo tatlım heralde..bide derini merak ediyorum onunla iligli fikri olan varmı arkidişler

Falsepetinde 4 kişiye fal baktırmıştım, en son Nesibe'ye baktırdım, o an ki hislerime kadar bildi, şaşırdım... Bu ara çok keyifsizim, yeniden fal baktırmak istemiyorum çünkü sonrasında etkiliyor beni, günaha mı girdim acaba diye kendi kendimi yiyiyorum :18: Bir de dikkat ettiyseniz nesibe konuşurken arada sessizlerimde onaylıyor şeklinde cümleler kuruyor :18:

çıktı mı canım sana dedikleri bi parça

Arkidişler ben binnaz abladaki rezzana zeynepe falsepetindeki nesibeye, ilkaya tellwedeki kahinvangaya-nimelmatluaba-nevin725 baktırdım ençok nesibeyi beğendim..

Ama derinide çok merak ediyorum baktırıp memnun olan arkidişler varmı

ben aynı falı nesibe, melih ve melek öz e dönderdmim birkaç gün arayla en çok melihi beğendim...hem çok ayrıntılı bakmış hemde net konuşmuş şuanı çok iiyi tutturdu geleceği göreceğiz. bu arada 3 de gelecekle ilgili aynı şeyi söyledi... bakalım bekliyoruz

Arkidişler ben binnaz abladaki rezzana zeynepe falsepetindeki nesibeye, ilkaya tellwedeki kahinvangaya-nimelmatluaba-nevin725 baktırdım ençok nesibeyi beğendim..

Ama derinide çok merak ediyorum baktırıp memnun olan arkidişler varmı

Nesibe sen de doğru çıkmıştı dimi ?Bana da güzel şeyler söyledi ama şuan kötü şeyler yaşıyorum.Umarım çıkar.Canım sen Meral Saydam'a baktırdın mı?Ben ona yolladım :)Burada beğenenler vardı.Derini de beğenenler var daha baktırmadım:)

ben aynı falı nesibe, melih ve melek öz e dönderdmim birkaç gün arayla en çok melihi beğendim...hem çok ayrıntılı bakmış hemde net konuşmuş şuanı çok iiyi tutturdu geleceği göreceğiz. bu arada 3 de gelecekle ilgili aynı şeyi söyledi... bakalım bekliyoruz

melih bana çıkmamıştı...belki ben çok fazla bilgi verdim ondan fala bile bakmadı belki.

kızlar nesıbe nasıl gelecek ıcın soyledıklerı cıkıyomu?bende gonderdım sımdı daha cevap gelmedı beklıyorum....

kızlar nesıbe nasıl gelecek ıcın soyledıklerı cıkıyomu?bende gonderdım sımdı daha cevap gelmedı beklıyorum....

Nesibe pek gelecek söylemiyor anı söylüyor ve mantıklı konuşuyor hatta bana şunu dedi bana sürekli fal yollama enerji üzerine enerji binmesin 15 günde bir baktır.Yani parasal düşünmüyor.Valla inşallah anı biliyordur geleceği bilemem de...Anı biliyor mu sizce?Anı biliyorsa gerçekten çok güzel bana söyledikleri inanmak istiyorum:)

ben ikisine de baktırdım ve Melek diyorum, sebebini söyleyip de kimsenin ekmeğiyle oynamayayım :p

neden canım ne var ki nesibe yalan mı söylüyor benim hiç bir şeyimi bilmemesine rağmen bildi beni...anlamadım ama ona gönderiyorum anı biliyor gelecekten çok bahsetmiyor.Melek'e baktırdım gelecek fos...

Nesibe pek gelecek söylemiyor anı söylüyor ve mantıklı konuşuyor hatta bana şunu dedi bana sürekli fal yollama enerji üzerine enerji binmesin 15 günde bir baktır.Yani parasal düşünmüyor.Valla inşallah anı biliyordur geleceği bilemem de...Anı biliyor mu sizce?Anı biliyorsa gerçekten çok güzel bana söyledikleri inanmak istiyorum:)

Benim hislerimi ve zihnimi gayet bildi. Yakın gelecekle ilgili de yorum yaptı, hayatına yeni biri giriyor diye , umarım çıkar.

nesıbeye bu aksam bende baktırdım evet gercekten ıyıydı gelecekle alakalı tahmınde yapmıs ben begendım:53::53:

Back
X