Çok ama çok net bir soru sordum birçok falcıya. Bilenleri ve bilmeyenleri yazacağım, biraz yorum da yapacağım onlarla ilgili.
İlkay gür: Çok iyi. çok sık baktırdığım biri. hemen her şeyi bildi, net sorumu da bildi. Eylül bitmeden dedi. 19 eylülde oldu. sesi sakindir, enerjiniz tutarsa bağımlısı olursunuz.
Rezzan abla: Canımın içi. Hiç bahsetmediğim halde bir davamız olduğunu ailevi mesele oldugunu bildi. Hiç bahsetmemiştim. Net sorumu bildi, tarihini aynen bildi. ablaların ablası diyorum ben ona. her şeyi bilir, istisnasına rastlamadım pek.
Sezen boztepe: Hiç olmadı. konuşmasını zaten anlayamıyordum. "asla asla aslaa olmucak" demişti bal gibi de oldu. tavsiye etmem.
Ada yıldız: harika bir fal değildi ama kötü de sayılmaz. net sorumu bildi.
Melek öz: Favorilerimden. Hatun biliyor, zamanı da tutturuyor uyarayım
Demirak: Kısa detaysız ve gerçekçi olmayan yorumlar. "aslaaa olmaz" diyenlerden. oldu bacım.
Kiraze: iyi mi kötü mü anlamadım çünkü sesinden hiçbir şey anlayamadım. ama net sorumu bildi.
Gizem sitare: "asla olmaz"cılardan. Bilemedi.
Şevval Erdal: Güzel yorum yapıyor. Tatmin oluyorsunuz ve hissetmediğini söylemiyor. Net sorumu bildi.
Elif Işık: Bu yorumcu da gayet iyi. Net sorumu bildi..
Kızlar önemli bir detay olarak; benim soruma "evet olacak" diyen yorumcular tahminle değil hisle yorum yapan yorumcular. çünkü tahmin yürüten insanların asla "evet" demeyeceği bir şeydi. bilginiz olsun