Famera ilk ayda gebe kalanlar

Derya12344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
648
222
33
Famera ve çatlatma iğnesi ile ilk ay gebe kalan var mı?
Yumurtalık tembelliğim var geçen ay muayene gittim yumurtam vardı, malesef gebelik olmadı bu ay yine kontrole gittim yumurtam oluşmamış famera başlayalım belki uzun aralıklarla yumurtluyorsun denk gelmiyor dedi 😣😣😣

femara ve çatlatma iğnesinden bir ay sonra hamile kaldım 😂😂 ama ilaç kullandığkm ay çok güzel yumurtalarım oluşmuştu.. maaşesef döllenme olmamıştı ama

femara ve çatlatma iğnesinden bir ay sonra hamile kaldım 😂😂 ama ilaç kullandığkm ay çok güzel yumurtalarım oluşmuştu.. maaşesef döllenme olmamıştı ama
İlac kullanmamistini degilmi sonraki ay?
Bende gecen ay sadece klomen kullandim. İgne kullanmadim. Bu ay kullanmadim hic bisey ama ovulasyon testinde pik gordum ilk kez bu kadar net bir pikti. Etkisi devam ediuor klomenin diye düşündüm. Senin de oyle mi olmustu?

İlac kullanmamistini degilmi sonraki ay?
Bende gecen ay sadece klomen kullandim. İgne kullanmadim. Bu ay kullanmadim hic bisey ama ovulasyon testinde pik gordum ilk kez bu kadar net bir pikti. Etkisi devam ediuor klomenin diye düşündüm. Senin de oyle mi olmustu?
evet sonraki ay ilaç kullanmadım ama ben femara kullanmıştım klomen değil. doktorum da ilacın etkisi olduğunu söyledi cünkü erken yumurtladım ben. reglimin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamile kaldım

Back
X