Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin regl dongun daha uzun diye bence.ben regl oldugumda sen daha olmamistin onlar biliyolar kafani rahatlat kendini doktoruna emanet et gerisi
Kızlar nasılsınız iğne yapıldımı sizlere![]()
Üzülme ta bakalım pazartesi ola hayrolaYa baktı pazartesi gel dedi büyüyorlar dedi yumurtan deli gibi değil ama dedi anlamadım
Gecen sefer 2.muayanede iğne vurmuştum anlamadım pek![]()
İnş cnm yaa inşşş anlamadım gittiÜzülme ta bakalım pazartesi ola hayrola![]()
Ama yumurtlamam takvime göre pazartesi gösteriyoÜzülme ta bakalım pazartesi ola hayrola![]()
Amin cnm bacımmmKBekle bakalım dr git te o söyler inşallah hepimizin hakımda hayırlısı
İki tane yumurtam büyümüş maşallah bakalım artık dua edin iğne yapcm birazdn bnKBekle bakalım dr git te o söyler inşallah hepimizin hakımda hayırlısı
Benim iki tane varmis biri kendi catlamis digeri icin de igne vurdu..15 gun sonra test yap dedi catlayan yumurta 20 mm.mis onu soyledi..o kadar..
Hadi bakalim rastgele olsun insallahİki tane yumurtam büyümüş maşallah bakalım artık dua edin iğne yapcm birazdn bn
Ayy regl olmasaydım valla yasin okurdum şifa olsun diyee inşallah inşallah olur inşallahİki tane yumurtam büyümüş maşallah bakalım artık dua edin iğne yapcm birazdn bn
Sağol bacım dualarında eksik bırakma biziAyy regl olmasaydım valla yasin okurdum şifa olsun diyee inşallah inşallah olur inşallah♥
İnş xnm bnm az önce iğnemi yaptım göbektn hayırlısı inş olsunnnnnHadi bakalim rastgele olsun insallah❤☄
Evet 5.günü çağırılıyor hayırlısı olsun inş cnmHepinize hayırlı olsun şimdiden :)
Ben de Famera kullanmaya başladım. Bu 4. günüm. Aynı zamanda 3 gündür de Merional 300 mg iğnelerden oluyorum. Perşembe yumurta büyüdü mü diye kontrolüm var.
Hayirlisi canim,ama senden ricam biraz kafandan at hergun test yapma oyle olunca bir gun uzuluyoruz diger gun seviniyoruz,zamanini bekleyelim hersey cok guzel.olsun insallah..dualarim bizimle...İnş xnm bnm az önce iğnemi yaptım göbektn hayırlısı inş olsunnnnn
Ay bn yazcaktım tam inanHayirlisi canim,ama senden ricam biraz kafandan at hergun test yapma oyle olunca bir gun uzuluyoruz diger gun seviniyoruz,zamanini bekleyelim hersey cok guzel.olsun insallah..dualarim bizimle...
Aynen oyle süpersin arkadasim,hayirlisi allahtanAy bn yazcaktım tam inanyoo yapmam adeti bdkliycem hayırlısı olsun inan sadece doktorun dediğini uyguluyorum başkada birsey yapmıyorum veren Allah vermiyorsa vardır bir bildiği ...inan gün bile saymıyorum hayırlısı bacım
Aynen oyle süpersin arkadasim,hayirlisi allahtan![]()
Nasıl gidiyor canımmmAy bn yazcaktım tam inanyoo yapmam adeti bdkliycem hayırlısı olsun inan sadece doktorun dediğini uyguluyorum başkada birsey yapmıyorum veren Allah vermiyorsa vardır bir bildiği ...inan gün bile saymıyorum hayırlısı bacım