• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Hemen hemen dün uyuyamadım sığamadım resmen koca yatağa ilk bi kasıklarım bi şekil oldu sonra dalmışım geri kalktım ateş gibi soğuk gibi değişik kuzum bugün test alıyım diyorum bakalım ne çıkarsa bata 3 4 gün var tahminen eğer 2 gün daha uzamazsa inşAllah çift çizgiyi görürüm de paylaşırım sevincimi senle ama pekde bi umudum yok gibi ilaçlara yoruyorum ben..😔
Öyle deme ya ben his ediyorm bence sen hamilesin olmasan bile önünüzdeki ay kalırsın inşallah ALLAHIM büyük 🤲🏻❤️

Hemen hemen dün uyuyamadım sığamadım resmen koca yatağa ilk bi kasıklarım bi şekil oldu sonra dalmışım geri kalktım ateş gibi soğuk gibi değişik kuzum bugün test alıyım diyorum bakalım ne çıkarsa bata 3 4 gün var tahminen eğer 2 gün daha uzamazsa inşAllah çift çizgiyi görürüm de paylaşırım sevincimi senle ama pekde bi umudum yok gibi ilaçlara yoruyorum ben..😔
Test yaptın mı canım

Yaaa olsun ya olmadı önümüzdeki ay her ay bizim için başlangıçtır unutma 💪🥰

Hayır herhangi bir tedavi görmedim canım ilk defa ilaç kullandım bende adetin üçüncü günü başlayıp toplam beş gün kullandım dün çatlama iğnemi oldun yanında pırogestan 100 ml ilaç verdi 20 gün kullanıcam ilacı sabah on akşam on da Hepimiz için hayırlısı artık :halay:
Ben de aynı şekilde ama progestanı 10 gün kullan dedi

Kızlar merhaba bnde bugün doktora gittim günde 1 tane famera ve günde 1 tane folikasit iç dedi inş rabbim hayırlısıyla bebiş nasip etsin

Kızlar merhaba bnde bugün doktora gittim günde 1 tane famera ve günde 1 tane folikasit iç dedi inş rabbim hayırlısıyla bebiş nasip etsin
Ayy inşallah hepimiz güzel haberler alırızz

Yaptım canım silik çizgi var tekrarlıcam bakalım olmadı kana gidicem daha bata 3 gün falan var..
Hala silik çizgimi tekrarla benim ilk gebeliğimde silikti fotosunu atarmısın hatta

Attım testi canım çöpe snirle yoğun bi şeklde beyaz açık sarıya çalan akıntım geldi bugün bakalım ne cıkacak yarın kan veriyim diyorum kasıldıgımda falan kasıklarım batıyor..
Bence gebesin sen görürsün bak İnşaaaaalllaahh :halay: :KK200:

Back
X