• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Yok onu biliyorum takvimdeki yumurtlama tarihim ayın başıydı o gün mü ondan öncemi ne test yapmıştım negatif cıkmıştı ama akıntım falan geldi yumurtlamada olan bidada test yapmadım o aklıma geldi o yüzden sordum bi geçenlerde ovu test yaptım ondada ötekinden koyu cıkmasada o çizgiye yaklaşık bi çizgi çıktı..
Canım test sonucun ne çıktıı

Hayır herhangi bir tedavi görmedim canım ilk defa ilaç kullandım bende adetin üçüncü günü başlayıp toplam beş gün kullandım dün çatlama iğnemi oldun yanında pırogestan 100 ml ilaç verdi 20 gün kullanıcam ilacı sabah on akşam on da Hepimiz için hayırlısı artık :halay:
Merhaba bnde famera içtim yarın son 5.günü ve catlatma yapılcak artık kontrolüm var inş iyi olur sonuç

İnşallah bakalım hemen hemen aynı günlerde gidiyoruz senle :) sen kac yıllık evlisin
ekimde 3 olucak inşallah bir tane gebelik yaşadım 2 aylık malesef öldü bir yıldır hala olmadı dr famera verdi ardından çatlama yapıldı zaten inşallah tutmuştur ya 🤲🏻Peki ya sen?

Kaç gün sonra çatlattı bnm bugün daha 5.gün doluyo ama kasıklarımda birseyler batmaya başladı ağrı hafif ve akıntım var
İnşşşşş seninledir bebişinnn inşşşşşşşş
Ayyyy inşallaaahhhhhh ne güzel konuştun yaaaaa🌺

Back
X