- 22 Nisan 2020
- 2.164
- 3.372
- 53
- 26
Merak etme canım inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız inşallaaahhhPersembe kontrol var arada ilişki olsun dedi duanda eksik etme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etme canım inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız inşallaaahhhPersembe kontrol var arada ilişki olsun dedi duanda eksik etme
Merak etme canım inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız inşallaaahhh![]()
Anlamıyorum ki herşey çok karışık inan umutlanmakta istemiyorumsen nasılsın cnm varmı belirti vs
Normal adetinden farklı belirti varsa olabilir belkiAnlamıyorum ki herşey çok karışık inan umutlanmakta istemiyorum
Ağrım yok sadece arada kasıklarım ağrıyor o kadar bilemiyorum amaNormal adetinden farklı belirti varsa olabilir belki
Bn misal bildiğin adet ağrısı cekerim anlarımki adet olcam ve ishal olurum![]()
Kaç günün kaldı cnmAğrım yok sadece arada kasıklarım ağrıyor o kadar bilemiyorum ama![]()
Bu gün iğnenin 12 . Günü Bat a da 4 gün var canımKaç günün kaldı cnm
Hadi hayırlısı cnm duam seninle inşşşşşşşşşBu gün iğnenin 12 . Günü Bat a da 4 gün var canım
Neden bol su iç dedi bana da doktorum öyle dediGittim bugün doktora cnm 13 mm persembe tekrar gel dedi şükür su toplanmamış zarda güzel dedi bol bol su iç dedi
Olmadı maalesefHadi hayırlısı cnm duam seninle inşşşşşşşşş
Olsun canım hayırlısı böyleymiş bişey olmuyosa emin ol ilerde daha güzeli olacaktır Allah bilirBenim sonucum yine negatif yine olmadı maalesefçok üzgünüm
Dr söyledim iğnenin 12. Günü yapmıştım kan testini bu gün 13. Günü bana 3 gün sonra tekrarla dedi testi acaba nedenOlsun canım hayırlısı böyleymiş bişey olmuyosa emin ol ilerde daha güzeli olacaktır Allah bilir❤
Diyolar ya geç döllenme olmus olabilir diye ve idrar testinde hemen görünmezmiş ilk kanda cıkar idrarda sonra cıkarDr söyledim iğnenin 12. Günü yapmıştım kan testini bu gün 13. Günü bana 3 gün sonra tekrarla dedi testi acaba neden
Ben de test yAptım negatif cıktıDr söyledim iğnenin 12. Günü yapmıştım kan testini bu gün 13. Günü bana 3 gün sonra tekrarla dedi testi acaba neden
Kan testi mi yaptın canımBen de test yAptım negatif cıktı
Kanda baktırdım ben ama bilemedim bana 3 gün sonra kan testini tekrarla dedi ama regıl olmama 4 gün var regılımın geçmesini beklicem sonra kan testi yapıcamDiyolar ya geç döllenme olmus olabilir diye ve idrar testinde hemen görünmezmiş ilk kanda cıkar idrarda sonra cıkar
İdrarda test yaptım ben negatif cıktıKan testi mi yaptın canım
Kaçıncı günün regıla kaç gün varİdrarda test yaptım ben negatif cıktı
3 gün var regle catlatma ıgnesı 15. Gun bıttıKaçıncı günün regıla kaç gün var