• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Kızlar birşey sorabilirmiyim doktor femara bitiminden kaç gün sonra çatlatma iğnesi vuruyor benim pazartesi bitti cuma iğne için çağırdı 🤔

Kaç mm oldu cnm yumurtaların ben bugün çatlatma vurcam bn ayın 18 inde başladım işte bugün iğne yapılck
Doktor dediki çatlama kıvamında dedi
Doktora cuma günü gidicem canım İnşallah benimkilerde istenilen seviyeye gelmiştir..inşallah Sonunda güzel Haberleri alırız canım

Cnm ya bnde idrar yolarımı üşüttüm galiba nasıl yanıyo sirkeli su yaptım vala oturdum üstüne azda olsa sanki rahatladı neyapsam sence of yaa akıntım oluyorya oda beni mahvetti😢
kuzum bende senin gibi oldum 3 gün sonra dayanamadım doktorumu aradım adetime 1 hafta var dedim. munorol şase var onu güvenle kullanabilirsin sakın başka kullanma dedi. gece yatmadan 1 bardak suya karıştırıp içtim sabaha geçmişti. çok şükür içeli 2 gün oldu hiç şikayetim kalmadı.

Ben 3 aydir 29 gunde bir adet oluyorum. Ilacsiz olmazdim. Femarayi sadece adetin 3-8 gunleri arasinda kullandim. Yumurtlama galiba zamanjnda oldu o yuzden ama hamilelik olmuyor
Hmmm ben de 28-29 günde adet oluyorum ama hep düzenli benim ama evlendikten sonra 1 kere sadece 10 gün gecikti onun dısında günü gününe olurum. Ama bende de 1 yıl oldu hala hamile kalamadım

Canım peki yumurtlama olup Kendiliğinden çatladıysa ne olcak ben bu ay takip edemedim ov testi ile
Bende ovulasyonla takip etmedim doktor gorur catlayıp catlamadıhını cunku cagırıyor ilk ultrasonla bakıyo sonra ıgneyi taptırıyo hatta saat veriyo saat kacta vurulacagını

Back
X