Merhabalar,oncelikle allah hepimizin gonlunun muradini versin.Daha once iki kez düsuk yaptim.ilkinden bir sure sonra
tup bebek icin dra gittik, cok umutsuz konustu ihtimal yok gibi bisey, paranizi bosa harcamayin demeye getirdi,cok uzuldum agladim ama alismaya da calistim bu duruma,netice de hersey allahtan,vardir bir hayir dedik.1.5 ay sonra kendiliginden hamile kaldim,(bu is biraz da kafaya takmamakla oluyor sanirim,cunku ondan once harcadigim gebelik testi sayisini inanin ben de bilmiyorum,tup bebek dru oyle deyince koyverdim ben de) o bebegimin de 9 haftalikken kalbi durdu,sonra corona filan derken saldim gitti.bi dr buldum ayin 19unda reglimin 2.gunu gittim famera ,peak,black maccaya baslatti bugun de gittik yumurta istedigimiz kivama gelmis dedi ama sormadim kac mm diye.cmt pazar pazartesi gunde 1 kere iliski onerdi.bunu deneyelim olmazsa
prp yapalim,o da tutmazsa o zaman tup bebek yapalim acele etmeyelim em bu arada yumurtamizi kuvvetlendirelim dedi,bakalim hayirlisi Allahtan,verse de vermese de vardir bir hayir ama Allah da gönlümü biliyor ,cok istiyorum.Su mubarek gunde hepimizin gonlunden geceni versin Rabbim,hepinizi opuyorum