Cnm işte 27sinde çatlattı yumurtayıS
Senin bugun kacinci gundu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm işte 27sinde çatlattı yumurtayıS
Senin bugun kacinci gundu?
Dogru benden bir gun onceydi..10.gunun yani..bence 12den once yapma ben carsamba bile supheli,persembe yapmayi düşünüyorum en erkenCnm işte 27sinde çatlattı yumurtayı
11.gün oluyor cnm 27 sinde çatlatmaDogru benden bir gun onceydi..10.gunun yani..bence 12den once yapma ben carsamba bile supheli,persembe yapmayi düşünüyorum en erken
2 gun sonra bir daha yap bence,bak ben o yuzden erken yapmak istemiyorum hayal kirikligina ugramamak icin,keske sen de erken yapmasaydın uzuldun bak simdi,bi dahaki ay eve gebelik testi alma sabırla bekle 14.gününü, hergun test yaptin psikolojin de bozuldu dusunmekten,bak yanlis anlama ama bu bile engel hamile kalmaya..sakin ol arkadasim lutfen..herseyin hayirlisi..bak benim evde 4 tane test var daha hic yapmadim..Günaydın kesin hamile değilim test yaptım evde negatif demekki çatlatma iğnenin etkisiyle hep çift çıktımorelim alt üst olduyyy
![]()
Engüzelini yaptın kşke bnde yapsaydım2 gun sonra bir daha yap bence,bak ben o yuzden erken yapmak istemiyorum hayal kirikligina ugramamak icin,keske sen de erken yapmasaydın uzuldun bak simdi,bi dahaki ay eve gebelik testi alma sabırla bekle 14.gününü, hergun test yaptin psikolojin de bozuldu dusunmekten,bak yanlis anlama ama bu bile engel hamile kalmaya..sakin ol arkadasim lutfen..herseyin hayirlisi..bak benim evde 4 tane test var daha hic yapmadim..
Engüzelini yaptın kşke bnde yapsaydım15 yıl oldu üç düşük oldu eşimde çok üzüldü doğum günü hediyesi olarak düşünüyordum olmadı
[/QUOTE
Kismet canim..inan ben de uzuldum senin icin, ama az daha bekle bakalim,benim de 2 dusugum var Inan ödüm kopuyor ayni seyleri yasicam diye ama allaha sigindim rabbim hayirli yazilar yazmis olsun,sana bisi anlatayim ben cok cok istiyorum bebegimin olmasini ama rabbimden hayirlisini istiyorum bizim bi kuaför vardi burda cok iyi bi abi,cocuklari olmadi bunların dunyanin tedavisini gördü bi ogullari oldu el bebek gul bebek buyuttuler nasil da iyi anne baba,sorma gitsin. Bu evlat buyudu hap uyusturucu falan kullanmaya baslamis babasi da diyaliz hastasi dunya iyisi bi abi,gecenlerde babasindan para istemis uyusturucu almak icin babasi da param yok demis sen bu eskiya evlat babasini bi dov adam yogun bakima kaldirildi 3 gun sonra da öldü, herkes,ah bu adamcagiz bi evlat sahibi olmak icin neler cekti ne paralar doktu,keske cocuklari olmasaydi,demek ki allahin varmis bi bildigi dediler adamin kadinin yillarca beklediği evlat eceli oldu,simdi diyorum ki Allahim hayirlisini sen biliosun bana hayirli yazilar yaz,evlat diye inlet ama bana hayirsiz evlat nasip etme,neyse kuzum lafi baya uzattim ama rabbimin verdiginde de vermediginde de vardir bir hayir dersen daha da kolaylasir hayat,allah birseyi vermiyorsa ya daha iyisini verecektir ya da vermemesinde bir hayir vardir uzerine duseni yap,saglikli beslen,tedavi ol,stres yapma, takma kafana düşünme, gerisini allaha birak..
Aynen oyle birak,ben her ay deli gibi gebelik testi yapardim baktim olmuo doktora gittik dr tup bebekle bile cok az ihtimal, yok gibi bisey dedi uzuldum falan ama saldim biraktim bak yeminle 1.5 ay sonra hamile oldugumu ogrendim ,neden aylarca ugrastim tarih kovaladim herseyi yaptim olmadi da biraktim oldu?cunku kafama takmadim umursamadim..bebisler stres sevmiyorlar kuzumm..bak sal dusunme yapma testleri ,saglikla alirsin insallah bebegini kucagina,mujdeli haberlerini bekliyorum ❤❤Hayırlısı bacım tabi insan üzülüyo nebileyim artık diğer ay bugün 12.gündü olsa silikte olsa çıkardı bıraktım zaten
Bnm yumurta tembeliği var hep ilaç ilaç bünye bozuluyo doğal kür yapacam artık gitmem doktoraAynen oyle birak,ben her ay deli gibi gebelik testi yapardim baktim olmuo doktora gittik dr tup bebekle bile cok az ihtimal, yok gibi bisey dedi uzuldum falan ama saldim biraktim bak yeminle 1.5 ay sonra hamile oldugumu ogrendim ,neden aylarca ugrastim tarih kovaladim herseyi yaptim olmadi da biraktim oldu?cunku kafama takmadim umursamadim..bebisler stres sevmiyorlar kuzumm..bak sal dusunme yapma testleri ,saglikla alirsin insallah bebegini kucagina,mujdeli haberlerini bekliyorum ❤❤
Yapınca bilgi ver olurmuAynen oyle birak,ben her ay deli gibi gebelik testi yapardim baktim olmuo doktora gittik dr tup bebekle bile cok az ihtimal, yok gibi bisey dedi uzuldum falan ama saldim biraktim bak yeminle 1.5 ay sonra hamile oldugumu ogrendim ,neden aylarca ugrastim tarih kovaladim herseyi yaptim olmadi da biraktim oldu?cunku kafama takmadim umursamadim..bebisler stres sevmiyorlar kuzumm..bak sal dusunme yapma testleri ,saglikla alirsin insallah bebegini kucagina,mujdeli haberlerini bekliyorum ❤❤
Ayy heyecanlandımmm iğnenin kaçıncı günü yaptınnnn inşallah bebektirrrKızlar dayanamadım bugün yaptım düne göre daha koyu çıktı dünkü beyaz çizgiydi bugünkü çok hafif pembe ayy Allahım![]()
Tabii ki de vermem mi hic? Sen de regl gununu bekle Allahtan umit kesilmezYapınca bilgi ver olurmu
İğnenin kaçıncı günündesin canımBen de yapsam mi acaba ay bak kafam.karisti![]()
Bana dr peak diye bi ilac verdi bi de black maca max o ikisini kullaniom çakşır otuymus bi sor istersen doktorunaBnm yumurta tembeliği var hep ilaç ilaç bünye bozuluyo doğal kür yapacam artık gitmem doktora
28 ağustos gunduz 12.30 gibi igne oldumİğnenin kaçıncı günündesin canım
Test yaptın mı canım peki28 ağustos gunduz 12.30 gibi igne oldum
Canım üzme kendini bak yumurta tenbeliğine havuç suyu çok iyi geliyor bide keçi boynuzu pekmezi kullan inciri akşamdan zeytınyağına koy sabahları aç karnınla ye iki günde bir ilişkide bulun beline yastık koy taaki diyer adetine kadar bak göt hamile kalmasan söv bana ALLAHIM HEPŞMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAHHH ÜZÜLME BACIMKızlar dayanamadım bugün yaptım düne göre daha koyu çıktı dünkü beyaz çizgiydi bugünkü çok hafif pembe ayy Allahım![]()
merhabalar ben daha öncede bu ayda femara kullanıyorum. Önceden bende 5 gün kullanıp gittiğimde 19 mm bir yumurtam vardı karnımdan çatlatma iğnesi olmuştum (karından yapılınca daha etkili oluyormuş fiyatı 130 tl civarıydı) ama malesef sonra bebeğim olmamıştı. Bu ay yeniden femara kullanmaya başladım ve bende haftaya gideceğim. bakalım inş hamile kalabiliriz. Banda çatlatma iğnesi verecekmi diye merak ediyorum.Kızlar benim 3 yıldır çocuğum olmuyor mallesef bundan 11 ay önce iki aylık bebeğim karnımda öldü kendiliğinden düştü bekledik ama olmadı dr gittim bende de eşimde de sorun yok bu arada dr gittim geçen hafta Çarşamba günü altan muayne etti adetlerine yakın tekrar gel dedi bende tekrar gittim bana famera 2,5 verdi adetinin 3. Günü kullan 5 gün olunca bitir dedi toplam 5 gün kullandım ve konturole gittim sadece hsg hormn eşimin sperm tahlil sonuçlarıma baktı (sonuçları önceden yaptırmıştım 1 yıl önce)sonra ayın 13 de gel dedi muayne edicem dedi tabi artık famerayı kullanma bana gelene kadar dedi ayın 13 de yumurtlama dönemim sizce iğne mi verir yada direk hamilelik olur mu aklım çok karışıkk![]()
Büyük ihtimalle verir ipnenin yüksek dozunu verir bu sefer bende çatlama iğnesi vuruldum ama olmadı doğal kürler deniyorum artıkmerhabalar ben daha öncede bu ayda femara kullanıyorum. Önceden bende 5 gün kullanıp gittiğimde 19 mm bir yumurtam vardı karnımdan çatlatma iğnesi olmuştum (karından yapılınca daha etkili oluyormuş fiyatı 130 tl civarıydı) ama malesef sonra bebeğim olmamıştı. Bu ay yeniden femara kullanmaya başladım ve bende haftaya gideceğim. bakalım inş hamile kalabiliriz. Banda çatlatma iğnesi verecekmi diye merak ediyorum.